IRC-Galleria

Yolko

Yolko

I'm all the days you choose to ignore

JEEEETiistai 10.02.2009 20:00

Voisin nyt tähän väliin kirjottaa vähän jotain iloisempaa ettei nyt ihmiset luule että angstaan 24/7. o.o
Eli siis, ensinäkin, Helsingissä oli aika hemmetin kivaa. >3< Pääsinpä välillä täältä metsän keskeltä jonnekin~ On vähän huono omatunto kun ängin ihmisten seuraan mutta luulen että opin jotain.
Kaupassa kun oltiin tuli semmonen alemmuuskompleksi että ajattelin ettei minulla ei ole oikeutta ostaa vaatetta kaupasta jonka asiakkaat ovat niin huolellisia ulkonäöstään yms. o.o Nyt kaduttaa. Pitäisi kaivaa sitä itsevarmuutta jostain mutta on se vaan niin vaikeeta yhyy sentään.
TÄMÄN PITI OLLA ILOINEN MERKINTÄ! MUIHIN AIHEISIIN!
LM.C:n keikka oli mahtava. Ihihi. Se jos mikä vei ajatukset pois epämääräisestä ulkonäöstä sun muusta, pompin ihan innoissani siellä ja ajelehdin yleisön keskivaiheilta aluksi aika taakse mutta sen jälkeen melkein eturiveihin asti. Ja ihmeekseni huomasin että oikeasti ymmärsin jotain Mayan japanilaisista välispiikeistä jo ennen kuin ne tulkattiin suomeksi. Kehitystä on ilmassa. Ja ja.. Sentimental PIGgy Romance oli ihana ja ihan hymyilytti joka välissä vaikka nestehukasta ja siitä aiheutuvasta pyörtymisuhasta kärsinkin. :---D Olin ihan poikki keikan jälkeen ja narikkaan jonottaminen oli tuskaa mutta kaiken arvoista oli se. Mahtavaa, mahtavaa. Olen myös niin iloinen Fantsusta ostamiini pokkareihin, en kadu tippaakaan sitä että ostin neljä osaa After School Nightmarea lisää, pitää joku päivä tilata loput kolme netistä. En ole pitkään aikaan noin innostunut mistään sarjasta. >3< Toivon niin että Mashiro ja Sou päätyy onnellisesti yhteen lopussa ihihi ja että Mashiro rupee jatkossakin pitämään sitä hametta päällä. Ja ja.. Negima!:ssakin alkaa jutut äityä mahtavan jänniksi ja taidan joskus ostaa myös Silver Diamondia lisää, BL-fanservicellä höystettyä fantasiasarjaa mielenkiintoisella juonella ja hahmoilla ei sovi jättää väliin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.