IRC-Galleria

Yolko

Yolko

I'm all the days you choose to ignore

DesuconnnTorstai 12.05.2011 20:47

Eli joo, menoni sinne on aika varmaa koska olen jakamassa pöytää taidekujalla, mukana AMV-kisassa ja äsken tilasin vihdoin lipunkin. Eli tehdäänpä nyt tänne kliseinen con-anticipation -blogimerkintä.

Eli joo. Taidekuja. Höm. Sen lisäksi että siellä oleminen on cool on myös melko ahdistavaa koska EI HITTO MUN TASO ON NOIN VIISSATAA KERTAA ALEMPANA KUIN MUIDEN SIELLÄ OLEVIEN. ::: DD Ja jopa verrattuna pöytätovereihini Haeym:iin ja MOSSDASH:iin verrattuna olen hyvinkin fail. Alemmuuskompleksi iskee ja kovaa jo nyt, ja varmasti vielä pahemmin paikan päällä koska no, kukaan tuskin ostaa multa mitään. Mutta tämmöisen angstin jälkeen onkin hyvä pyytää tän merkinnän lukijoilta pientä apua. Printtejä tulen tekemään varmasti, ja kirjanmerkkejä ja pinssejä myös. Eli jos yhtään viitsit, käy vilkaisemassa täältä mistä työstä voisit kuvitella jonkun ostavan pienellä rahalla kopion. Ja jos on heittää jotain sarjoja, mistä olisi kiva nähdä fanarttia, heitä toki. Niistä sarjoista, joita en ole koskaan katsonut tai lukenut tuskin teen mitään, mutta muista kyllä.

Ja AMV-kilpailu, finaalissa olen jälleen, yay. Näytös siirrettiin lauantai-illalle (21.00-23.00), vähän mälsä aika mutta toivottavasti jotkut ihmiset katsoo. Taso on mielestäni korkeammalla kuin viime vuonna (olen siis nähnyt kaikki muut finalistivideot koska me finalistit äänestetään itse niiden joukosta voittajat), tulkaa ihmeessä katsomaan ja äänestämään suosikkinne yleisöäänestyksen voittajaksi. = u =

Cossista sen verran että näillä näkymin cossaan Sumire Takahanaa Venus Versus Viruksesta, ihan vaan sen takia että hiuksille ei tarvitse tehdä mitään ihan hirveän dramaattista (värjäys väriin jollainen minulla on ollut ennenkin + suoristus) plus asu on kiva eikä vaikuta järjettömän vaikealta tehtävältä. Ohessa kuva, asun värit näkyy tästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.