IRC-Galleria

ZerBo

ZerBo

on the road.... jossain päin Suomee..

Blogi

« Uudemmat -

Ei, ei se mee nii...Tiistai 08.10.2013 23:18

Ei, ei se mee niin
Kun kerta toisensa jälkee
Aina vaan kaaduttiin
Ei, ei se mee niin
Ei täs oo enää mitää järkee

Nyt ku oon äijien kans istumas iltaa
Mietin tät kaikkee ja mikä mut on tähän tuonu
Kun frendit vieres istuu ja taas kitataan viinaa
Tajuun sen maailman jonka mä oon luonu
”Onks tää mua?” Onks tää se mitä oon halunnu?
Vaik en sylje kuppiin ja osaan ottaa rennosti
Ni ei oo elämä silti sormien läpi valunnu
Yöl taas ku herään ja istun sängyn reunalla
Joku random muija vieres makaa sammuneena
Näin käy joka kerta ku ollaan jätkien kaa radalla
Muija kainalossa poistun taas baarist juopuneena
Jep, viikonlopun miljonääri vailla turhia murheita
Ehkä jonain päivänä tähän saan muutosta
Ku kerta toisensa jälkee, jätän jälkeeni kaatuneita suhteita
Mut silti mun elämässä ei oo mitää puutosta
Vaikka naisilt aina saakin vaan nuhteita

Ei, ei se mee niin
Kun kerta toisensa jälkee
Aina vaan kaaduttiin
Ei, ei se mee niin
Ei täs oo enää mitää järkee

Siinä sit taas ollaan, yks viikonloppu takana
Mut en mä kadu tekemisiäni enkä ala selittää
Eteenpäin, aina kohti uutta koska se on ollu tapana
Ja nainen, jos sä tajuut sen niin tää homma pelittää
On se jännä juttu, et vaik toimin miten toimin
Ja huhumylly jauhaa ja juttua riittää
Miten taas mukaani uuden naisen poimin
Se on hassua miten juoruiluun virtaa riittää
Faktat on faktoja, ne kyl frendit tietää
Ja ehkä siks, tosi ystävät mua kestää

Sanot mua kusipääks sekä pelkuriksi
Tästä huolimatta, haluut kuitenkin mun mukaan
Ja aamul ku heräät ni haukut viel pelaajaksi
Mut hei, sua tuskin on tähän pakottanu kukaan

Ei, ei se mee niin
Kun kerta toisensa jälkee
Aina vaan kaaduttiin
Ei, ei se mee niin
Ei täs oo enää mitää järkee

Ei täs oo mitää järkee.....

https://www.facebook.com/Henrik.ammala <--tekijä

Parisuhdepalsta ;)Maanantai 30.09.2013 02:06

Parisuhdepalsta

Kysymys: Mieheni haluaisi kokeilla ryhmäseksiä minun ja sisareni kanssa
Vastaus: Koska miehesi rakastaa sinua syvästi, eikä näyttäisi saavan sinusta tarpeekseen, hänen katseensa kääntyy luonnollisesti seuraavaksi parhaaseen vaihtoehtoon eli siskoosi. Älä tee asiasta sen isompaa numeroa ja ajattele: miehesi aktiviteetti voisi koota perheen yhteiseen iloiseen tapahtumaan! Voisit jopa harkita serkkujenkin ottamista mukaan. Mikäli olet periaatteessa suostuvainen, rohkaise häntä, osta hänelle kallis lahja ja valmista hänelle ruhtinaallinen illallinen äläkä mainitse koko asiasta.

Kysymys: Mieheni kyselee jatkuvasti oraaliseksin perään
Vastaus: Toteuta miehesi haave! Sperma ei ole ainoastaan oivallisen makuista, sillä on myös positiivisia terveydellisiä vaikutuksia: se edistää ruuansulatusta, auttaa sinua pitämään linjasi kurissa (tiesitkö, että lusikallisessa on ainoastaan 10 kaloria!) ja on lisäksi mahtavaa iholle. On merkillepantavaa, että miehesi tietäessä nämä kauneudenhoidollesi olennaiset seikat hän tarjoaa pyyteettömästi sinulle mahdollisuutta oraaliseksiin. Koska oraaliseksi on miehelle hyvin tuskallista, huomannet kai miehesi rakkauden syvyyden. Kiitä häntä, ota tarjous vastaan, osta hänelle kallis lahja ja valmista ruhtinaallinen illallinen.

Kysymys: Mieheni viettää kovin usein iltaa poikien kanssa ja tunnen yksinäisyyttä
Vastaus: Tämä on miehelle täysin luonnollista toimintaa ja sitä tulisi voimakkaasti kannustaa! Mies on luonteeltaan metsästäjä ja hänen on alati näytettävä rohkeutensa lajikumppaneilleen. Nämä tapaamiset eivät ole miehelle suinkaan miellyttäviä, vaan illat ulkona poikien kanssa ovat stressaavia, joista palaaminen rakkaansa luokse on miehelle ainoastaan helpotus! Tutkiskele vaikka hänen paluutaan ja huomaa, kuinka hilpeällä tuulella hän onkaan palattuaan kotipesäänsä. Parasta mitä voit tehdä on ostaa hänelle kallis lahja ja valmistaa hänelle ruhtinaallinen illallinen eikä hölistä koko asiasta.

Kysymys: Mieheni ei löydä klitoristani
Vastaus: Klitoriksesi ei kuulu miehellesi! Mikäli hän ei ole sitä vuosien varrella löytänyt, ajattele positiivisesti: voisit vaikka tuoda pienen kontribuution perheesi talouteen videoimalla itsesi käyttäessäsi omaa aikaasi. Näillä kaseteilla luulisi olevan menekkiä kirppiksellä! Helpottaaksesi mielenrauhaasi, miksi et ostaisi miehellesi kallista lahjaa ja valmistaisi hänelle ruhtinaallista illallista!

Kysymys: Mieheni ei liiemmälti piittaa esileikeistä
Vastaus: Esileikkiä koskeva pyyntö voi vahingoittaa miehesi tunne-elämää. Tunne siitä, ettei hän ole sellaisenaan riittävä ja "oikean aaltopituuden" saavuttaminen edellyttää valmistelevia toimia, voi olla miehellesi signaali rakkautesi vähittäisestä kuihtumisesta. Poista ajatus mielestäsi, osta hänelle kallis lahja ja valmista hänelle ruhtinaallinen illallinen.

Kysymys: En ole koskaan saanut mieheltäni orgasmia
Vastaus: Naisen orgasmi on pelkkä myytti! Siitä puhuvat nykyään enää militantit, miehiä vihaavat feministit. Tutkimusten mukaan orgasmista puhuminen voi jopa vaarantaa perheen yhtenäisyyden. Älä mainitse koko asiasta miehellesi, vaan osoita rakkautesi ostamalla hänelle kallis lahja, äläkä unohda ruhtinaallista illallista!

Kysymys: Mistä tiedän, milloin olen valmis seksiin?
Vastaus: Helpointa on kysyä poikaystävältäsi: hän tietää milloin aika on valmis. Tutkimusten mukaan rakkaus- ja seksiasioissa miehet ovat naisia vastuuntuntoisimpia eivätkä anna tunteensa sekoittua järkisyihin. Luota hänen neuvoihinsa!

Kysymys: Tuleeko seksiin suostua ensitapaamisella?
Vastaus: Kyllä ja mahdollisuuksien mukaan jopa sitä ennen.

Kysymys: Mitä täsmälleen ottaen tapahtuu seksin aikana?
Vastaus: Tämä täysin perskohtainen asia. On tärkeää, että toimit täsmälleen partnerisi ohjeiden mukaisesti ja turhia kyselemättä. Toisinaan voi olla, että hän pyytää sinua tekemään jotain, joka voi sinusta ensisilmäykseltä näyttää hieman omituiselta. Ei se kuitenkaan kokonaisuuden kannalta sitä ole ja suostu sulhasesi pyyntöihin ilomielin.

Kysymys: Kuinka kauan aktin tulisi kestää?
Vastaus: Ei ole olemassa mitään keskiarvoa, mutta nyrkkisääntönä pidetään kaiken yli kahden minuutin olevan jo hyvällä tasolla. Mikäli aktin kesto jää alle tämän, olet kiirehtinyt liikaa! Rakastelun jälkeen miehellä on luonnollinen tarve jättää siippansa ja kohdata ikäistoverinsa kolpakon ääressä. Älä missään nimessä tunne itseäsi syrjäytetyksi, koska voit hänen poissaollessaan tehdä monia kivoja asioita, kuten huolehtia rakkaasi vaatehuollosta, hänen huoneistonsa yleisestä siisteydestä tai vaikka ostaa hänelle joku kallis lahja! Mies palaa ollessaan siihen valmis ja ilahtuu suuresti aktiivisuudestasi.

Kysymys: Mitä tarkoitetaan aktin jälkeisillä toimilla?
Vastaus: Miehen lopetettuaan rakkauden toimet hänen on koottava miehisyytensä joka kertaa uudelleen. Jälkitoimilla tarkoitetaan tiettyjä rakastelukokonaisuuteen olennaisesti liittyviätoimia, kuten savukkeen sytyttämistä, oluen tuomista sänkyyn tai hänen jättämistä lepäämään pielukselle mennessäsi ostamaan kallista lahjaa tai valmistamaan runsasmuotoista illallista.

Kysymys: Onko peniksen koolla mitään merkitystä?
Vastaus: Toisin kuin moni nainen virheellisesti uskoo olennaista ei sittenkään ole laatu vaan määrä. Viimeisimpien tutkimusten mukaan miehen keskimääräinen peniksen mitta erektiossa on noin 6,5 cm. Kaikki keskiarvon runsaasti ylittävät mitat ovat harvinaisia ja tilanteessa, jossa partnerisi elimen mitta jännitettynä on enemmän kuin 10 cm, sinun on syytä polvistua hänen eteensä, siunata eloasi onnellisten tähtikuvioiden alla ja tehdä hänen halunsa mukaan, kuten huolehtia partnerisi vaatehuollosta, huoneiston yleisestä siisteydestä tai ostaa hänelle vaikka joku kallis lahja.
Näin noudatat yrittäjäkuljettajien työaikalakia

Ketä laki koskee?

Laki koskee yrittäjäkuljettajia. Yrittäjäkuljettajalla tarkoitetaan yrittäjää, jonka pääasiallinen ammattitoiminta on matkustajien tai tavaroiden kuljettaminen tieliikenteessä liikenneluvan nojalla.

Lakia sovelletaan ajo- ja lepoaika-asetuksen alaisten kuljetusten harjoittajiin, eli ei esimerkiksi vain pakettiautoilla kuljetuksia suorittaviin yrityksiin.

Milloin laki on voimassa?

Kesäkuun 1. päivästä 2013 alkaen.

Millaisiin tehtäviin työaikalain määräyksiä sovelletaan?

Laissa tarkoitettuun työaikaan kuuluu kaikki muu kuin yrityksen yleinen hallinnollinen työ.

Lain tarkoittamaan työaikaan kuuluu työ, joka on suoraan yhteydessä käsillä olevaan kuljetustehtävään, kuten lastaus, purku, puhdistustyö, tekninen huolto ja viranomaisten kanssa asiointi kuljetustehtävään liittyen.

Mitkä tehtävät eivät kuulu työaikalain piiriin?

Yleinen hallinnollinen työ. Hallinnolliseksi katsotaan työ, joka ei ole suoraan yhteydessä käsillä olevaan kuljetustehtävään. Työaikaan ei kuulu esimerkiksi kirjanpidon tekeminen ja kustannuslaskenta, kuljetusten suunnittelu, laskutus ja markkinointi.

Mitä laki määrää?

1. Em. työaikalain tarkoittaman työn osalta pätevät seuraavat määräykset:
? Yrittäjäkuljettajan enimmäistyöaika on 48 tuntia viikossa. Tätä voidaan pidentää 60 tuntiin viikossa neljän kuukauden tasoittumisjaksolla.
o Viikoittaisen 60 tunnin enimmäistyöaika voidaan ylittää teknisestä tai työn järjestämiseen liittyvästä syystä. Tällöin käytetään kuuden kuukauden tasoittumisjaksoa laskettaessa 48 tunnin viikoittaista enimmäistyöaikaa.
? Jos 24 tunnin jaksoon kuuluu yöaikana (kello 01 ? 05) tehtyä työtä, enimmäistyöaika on 10 tuntia. Tästä voidaan poiketa teknisestä tai työn järjestelyyn liittyvästä syystä.
? Taukovelvollisuus:
o Jos työaika on 6 ? 9 tuntia, on pidettävä vähintään 30 minuuttia taukoa
o Jos työaika ylittää 9 tuntia, on pidettävä vähintään 45 minuuttia taukoa
o Yksittäisen lepotauon vähimmäispituus on 15 minuuttia

2. Näiden määräysten noudattamisen on käytävä ilmi yrittäjän työaikakirjanpidosta tai muusta luotettavasta selvityksestä

Yrittäjäkuljettajalla on oltava kahdelta edelliseltä vuodelta työaikakirjanpito tai muu luotettava selvitys, josta ilmenevät:
? Työajat ja tauot
? Keskimääräistä työaikaa käytettäessä tasoittumisjakso 48 tuntiin
? Mahdolliset poikkeukset (yötyön 10 h maksimin ylitys tai viikoittaisen 60 tunnin työajan ylitys) perusteluineen

Käytännössä tämä tarkoittaa, että kuljetusyrittäjän tulee:
? säilyttää piirturin levyjä tai digitaalisesta ajopiirturista tallennettuja tietoja vähintään kaksi vuotta sekä täydentää niitä tarvittaessa sellaisten ajanjaksojen kirjauksella, jotka eivät käy ilmi piirturitiedoista.
? kirjata ylös tasoittumisjakso, mikäli 48 tunnin viikkotyöaika ylitetään
? kirjata ylös 60 tunnin viikkotyöajan sekä 10 tunnin yöaikaa sisältävän työvuoron ylitykset sekä niiden syyt
o Esimerkiksi: viikoilla 32-34 ylitetty 60 tunnin viikkotyöaika kuljettajan sairaslomasta johtuen. 10 tunnin yötyöaikaa ylitetty viikoilla 30?42 saariston lautta-aikatauluista johtuen.

? Suosittelemme, että yrittäjät kirjaavat ylös soveltavansa työajan seurannassa 6 kuukauden tasoittumisjaksoa 1.6.2013 alkaen.

Edelleen suosittelemme, että yrittäjä tallentaa tietokoneelle esimerkiksi word-dokumentin, johon kirjaa 1.6.2013 soveltavansa 6 kuukauden tasoittumisjaksoa. Tähän dokumenttiin yrittäjä tekee jatkossa kirjaukset poikkeamista ja niiden syistä. Myös perinteinen ruutuvihko kelpaa tarkoitukseen. Tämän ohella on säilytettävä piirturitietoja 2 vuoden ajan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Koskeeko laki kaikkia ammatikseen tavaraa kumipyörillä kuljettavia?
- Valitettavasti ei. Lakia sovelletaan vain luvanvaraiseen tavaraliikenteeseen. Samaa tulkintaa on käytetty myös esimerkiksi Ruotsissa. Kilpailuneutraliteettia parantaa kuitenkin 1.7.2014 laajeneva liikennelupapakko, jolloin myös työaikalain soveltamisalue laajenee.

Miksi laki astui voimaan juuri nyt?
- Laki juontaa juurensa EU:n työaikadirektiiviin (v. 1998), jota Suomi johdonmukaisesti on vastustanut. Laki on ollut useimmissa EU-maissa jo useiden vuosien ajan. Suomessa käytiin pitkään viivytystaistelua, kunnes Suomi haastettiin lain viivyttelystä EU-tuomioistuimeen. Suomen oli rangaistuksen uhalla toimeenpantava laki kansallisessa lainsäädännössä. SKAL myötävaikutti siihen, että laki on kirjattu Suomen lainsäädäntöön erittäin lievässä muodossa, ilman rangaistussäädöstä


Esim. jos ajat 5x9h lailliset päivät sillä viikolla purkuihin/lastauksiin saa mennä enää 3h aikaa joka menee yleensä jo yhtenä päivänä niihin.

Taas rikollinen....Maanantai 27.05.2013 00:11Kyl täs saa olla aika matematiikko kun digiautol ajelee.

ai ai ja 2min meni ajoaika yli huonolla tuurilla tuostakin saa jo sakkoa...

VAROITUS!Lauantai 20.04.2013 12:44

ÄLÄ OTA KESÄVOSUA!!!

pieni muistutus ennen kesälomia.

Veljet, elämme vaarallisia aikoja. Juhannus, kesäloma, terassikausi, napapaidat, shortsit, bikinit, uimarannan paljaat rinnat. Mies ei tiedä mihin katsoisi. On erittäin suuri vaara ottaa kesävosu. Älä kuitenkaan tee sitä!

Ensin täytyy tehdä selvä selko siitä, mikä on kesävosu. Se on sellainen, joka ei lähde aamulla pois. "Hoito" on sellainen, joka lähtee. "Soitellaan tai näkyillään" eikä tarvitse alkaa sen kanssa sitten sen kummempiin liikkeisiin.

Kesävosu, se asettuu taloksi, ennen kuin huomaatkaan, se on vähän kerrassaan siirrellyt vaatteitaan asuntoosi. Se sanoo kovalla äänellä ystävättäriensä kuullen, että "ai niin, mun toiset kengät on sun luona". Perkele, ei mene kuin viikko, niin se alkaa puhua asunnostasi muodossa "meillä".

"Meillä laitetaan tänään kai pastaa?" se lirkuttaa viinakaupassa. Kyllä se hävettää, kun jätkät teiltä töistä ovat siinä justiinsa hakemassa pohjia ja menossa illalla kaatamaan. Voit olla varma, että ne loman jälkeen kahvihuoneessa matkivat kesävosua ja muistuttavat siitä pastasta.

Ennen kuin huomaatkaan, sinut on salakavalasti esitelty suvulle. Erkki-eno, toivoton kusipää, alkaa hypätä teillä jorisemassa. Sen Ladaa pitäisi hitsata. Kesävosun äiti, kantavosu, tulee yhtenä päivänä sinun asuntoosi, haukkuu verhot, marmattaa maton pesusta, kurkkii kaappeihin ja puhuu tyttärensä kanssa sinusta kuin ääliöstä: - Se pitää saada laittamaan täällä paikat kuntoon.

Heinäkuussa viimeistään kesävosu alkaa lukea lehdestä ääneen eläinsuojeluihmisten kesäkissan ottamisesta varoittavia tekstejä. Se kysyy, että eihän hän vain ole kesäkissa. Alkaa kysellä rakkaudentunnustuksia. Niin on läpeensä juoni kesävosu, että avaa sinulle olutpullon ja muistuttaa että telkkarista tulee matsi. Saattaa malliksi neuloa lapaset, jos ei ole niin härski että virkkaa potkuhousut. Yhtenä päivänä kun tulet asioilta, niin asunnossa tuoksuu juuri leivottu pulla.

Mikä on kaiken tämän kesävosun toiminnan perimmäinen tarkoitus? Päästä naimisiin, saada satuhäät, päästä emännäksi. Sinä päivänä, kun palataan häämatkalta se lakkaa meikkaamisen ja itsensä laittamisen. Mitäs väliä, kun olet jo koukussa. Se antaa säärikarvojen kasvaa, Vermossa näkee siistimpiä hevosen jalkoja. Ei enää pastasta lirkuteta, se on mikropitsa tai ei mitään.

Ei mene kauan, kun olette muka yhdessä tulleet siihen tulokseen, että sinun kunnollesi tekee hyvää ajaa polkupyörällä. Se vie autosi! Kun sinä veivaat fillarilla kaatosateessa töihin, se lähtee äitinsä ja Irma-tätinsä kanssa Ikeaan. Se ajaa erikoisvanteesi tohjoksi jalkakäytävän reunoihin, Irma-tädin sateenvarjon piikki tekee oviverhoiluun ikävän jäljen. Auton CD-boksi täytetään Jari Sillanpäällä ja räpillä. Joudut käymään kavereiden luona kuullaksesi rokkia.

Kesävosu, taloksi asetuttuaan, tuulipukuistuu pikavauhtia. Yves Rocher alkaa kirjoitella teille tiheään. Aina on Hobby Hallin osamaksuja peukalohangallinen. Elloksen paketteja saat hakea kerran viikossa.

Kesävosun lumoissa ei tule heti sellainenkaan asia mieleen kuin joulu. Jouluna se sitten kirkastuu. Ajattele tätä nyt kesällä. Sinä et enää jouluisin käy pokaamassa Hesasta lomille tulevia kotikaupungin tyttöjä. Ei, koko kesävosun suku syö teillä, sinun pussin päälle, koko joulun. Erkki-eno imuroi viinat, niiden puoliverinen koira kaataa kuusen ja hotkii kinkun, kantavosu antaa sinulle Mennen-pakkauksen ja Karjala-aiheisen kaulahuivin ja Lähikauppa Sorjosen mainospipon. Se vahtii koko talven, että käytät niitä. Olet mennyttä kalua..

Helppo päivä...Torstai 22.11.2012 00:30

Olispa aina näin helppoo....

Herätys oli klo 10 Mäntsäläs siitä Hangon ja Forbyn kautta kotiin jossa pari tuntia änäriä jonka jälkee illan iloksi tänne Jalasjärvel... rapiat 600km ilman murheita :)

nyt kattelee milt apsin suihku näyttää ku kämpil remppa edelleen pääl ja sit vaan verhot säppii ja aamul heti liikkeel ku 9tuntinen täynnä.

Olisiko sinusta?Lauantai 17.11.2012 22:23

Rekkacowboyt
Ovatko meidän teiden kuninkaat juopottelevia naistenkaatajia, joiden työ ei ole minkään arvoista, heiltä käytöstapoja ei löydy ja heillä ei ole edes ammattia??? Onko asiat näin?
Mikä on saanut monet ihmiset ajattelemaan tällä tavalla?

Moni asuu viikot siinä pienessä kodissaan työpäivän päätteeksi minkä jokainen on sisustanut omaan tyyliinsä. Huoltamoilla käydään kahvilla, syömässä, saunassa ja suihkussa. Ja siinä samalla saatetaan hiukan jutella tiskitytön kanssa… naistenkaataja- tuleeko tälläinen nimitys siitä :D Päivä on täynnä ajamista ja kuorman lastausta ja purkamista. Yksin oleminen on raskasta henkisesti ja fyysisesti ja useimmilla puhelin laskut ovat…. paljon! Poliisit kiusaavat työaikalakien ja taukojen kanssa. Työpäivän pituus on yli 10h jonka jälkeen lepopaikalle päästyään moni ottaa oluen tai kaksi raskaan päivän päätteeksi, eipä siitä vielä juopoksi pitäisi laskea! Ihmiset kuvittelevat, että kuskin työ on VAIN ajaa paikasta a paikkaan b ja taas sama uudestaan, eihän se voi raskasta olla??? Vai voiko??? KYLLÄ VOI!!!!
He tekevät pitempää päivää kuin kukaan muu normaali duunari, menettävät hermonsa muiden liikenteen kanssa olijoiden kanssa, koska harva ymmärtää sitä isoa autoa väistää, vaan ajatellaan että kyllä mä mahdun ja tuossakin vehkeessä on jarrut, mä ehdin, kyllä se jarruttaa! Ei se sieltä päälle tule…. On pomot ja juitsarit jotka luovat painetta kiireestä ja tuloksesta, mutta se ei kulje kuin sen vajaa 90! Ei löydy siipiä ja tankata kerosiinilla.
Pitäisi jaksaa ihmisten suun soittamista purku ja lastaus paikoilla ja jos menet siihen jotain vastaamaan niin sinulla ei ole käytöstapoja!!!
Kuka meistä “tavallisista” ihmisistä uskaltaisi tuon suuren yhdistelmän rattiin, joka on elämäntapa ja ammatti niille jotka ovat sen valinneet. Kun yhden tien päällä tehdyn virheen tekemisestä saattaa muuttua kuljettajasta matkustajaksi??

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.12.2009 22:52

do dii.... Kohti uusia haasteita.. 9vuotta riitti tällä erää SSO:n palkkalistoil...huomisest alkaen tarttis koittaa elää oman firman varas :)

jeeKeskiviikko 23.12.2009 21:24

Jee. sainpas jopa vihdoin ajettuu sen rekkakortin :)

Et tämmönen päivä...Sunnuntai 31.05.2009 01:19

Tän piti olla ihan helppo päivä saa nukkua pitkään ja sit pari kuormaa hiekkaa Sauvoon työmaal ja sitten kaljalle.

No aamul sai nukkua pitkään ja sit tuli pihanurmikkokin leikattua ja sit sitä hiekkaa ajamaan Holmin kanssa. Hain kuorman päälle sit ja Holmil se oliki valmiina jo päällä ja kohti Sauvoa sit vaan.... Siellä sitten pikkutiellä jäätelöauto vastaan jonka kuski jäätyy ja vetää lukot keskelle tietä mä siitä jollain ohi ja Holmi mersuineen nojalleen ojaan. Siinä sit menikin koko päivä et saatiin auto ylös ja vauriot korjailtua.... Lyhyt, helppo päivä kestikin 10t.. No eikä siinä mitn se kuorma joka Holmilla oli kyydissä oli jo kertaalleen käynyt asiakkaan pihassa mutta olikin "väärän" väristä josta se käyntiin sitten koneella laittamassa uudestaan auton kyytiin, eikä siinä vielä kaikki kun asiakkaalle haettiin "oikean" väristä sepeliä eräs kuljettaja ajoin tunnin Kiskon suuntaan vai todetakseen että montulla on pyöräkuormaaja rikki.... Eli näin tänään. Kun se hakkaa vastaan nii se hakkaa vastaan =)
« Uudemmat -