IRC-Galleria

Pika-update=White Amsterdam!Torstai 20.12.2007 18:10

Täällä sataa lunta! :D

Ohessa kuva, takapiha feat. tuulimylly ja motari

Aika siistiä oikeestaan. Kotoisa fiilis :D ja kaikki (melkein) joulupukin kuvat koristaa kauppoja ja kaduilla on kivat valot. Näillä on täällä Sinterklaas, joka näyttää kyl enemmän paavilta ku joulupukilta ja sil on pieni apuri, musta pekka tai jotain, semmonen pieni neekeripoika joka pitää lapset kilttinä et ne saa lahjoja. Näin ymmärsin. Idea on siis sama, joulu on ainoa aika vuodesta jolloin lapset saa pysymään kilttinä jopa päiviä.

Duunit tosiaan alkaa näyttää aika hyvältä, Hard Rock Caféssa joudun opettelemaan kipeen kasan drinkkejä ja sääntöjä ja systeemeitä, ensin on viikon koulutus ennen duunia, mut ainakin palkkaus on kunnossa, melkein kymppi/tunti ja provikkaa saa ymmärtääkseni mitä enemmän rinksua myy. Arvomaailma tähtää korkealle, niil on kaiken maailman hyväntekeväisyysprojekteja ravintolanpyörittämisen ohessa ja tää on ensimmäinen paikka jossa näyttää olevan kierrätystä, tuntuu sopivan mulle paremmin kuin hyvin.

Ja mut palkattiin tosiaan suoraan baarimestariks, eli tarjoilijanhommat jäänee nyt tauolle. Tässä näyttää nyt sit olevan edessä mahdollisuus luoda (loistava) ura, voittaa palkintoja ja ylentyä, mennä töihin New Yorkin tai vaikka Madridin HRC:een, ja vaikka mitä. Duuni tulee olemaan raskasta mut ainakin siitä maksetaan kohtuullisesti, nyt puuttus enää et se on kiva paikka olla duunissa ni ois pullat aika hyvin uunissa.

Jos tuolla viihdyn ja jaksan, ni mulla tulee olemaan aika kiva ammattitaito hanskassa for the future. Sopimus on tehty ja oppimateriaalit käyty läpi. Ekaa työpäivää odotellessa: Näkemiin.

Nauttikaa talven kauneudesta (vaik oiski vitun kylmä) ja pitäkää huolta. Nyt ulos lumiukkoja tekemään ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.