IRC-Galleria

Ei o helppoo.Lauantai 10.11.2007 14:52

Täälläkään.

Synttäribileit ei sit hirveesti ollu. Lyhyesti: Kolmelle duunikaverille oli käyny huonosti edellisiltana ja kaks niist oli sairaalassa, joista toinen hoiti myös 12 poliisii ja 2 turistii sairaalaan. Luojan kiitos ei kukaan kuollu. Ei siitä sitten sen enempää, paitsi et mä joudun nyt paikkaan kolmee ihmistä, pakkoylennys baariin ilman palkankorotusta eikä uutta duunia taho löytyy millään. Enkä jaksais olla tuolla enää hetkeäkään kauempaa.

Mutta, kukaan ei tarvii uusia tyyppejä talveks, enkä puhu hirveesti hollantia vielä -> ei töitä. Äiti ehdotti, et pitäs ryhtyy tulkiks :D kai sitäkin vois harkita...

Kaiken lisäks en o vieläkään saanu PIN-koodia mun pankkikortille, joten en pääse käsiks mun liksaan :D Kävin 2 kertaa pankissa viime viikolla, joten luulis tulevan maanantaina. Jos oisin käyny siinä pankissa, jossa avasin tilin, vaik se onki vähän kauempana, oisin saanu sen heti. Et hyvä hyvä, opitaan joo :E

Ja sit tuli tekstiviesti frendiltä: "tsekkaas CNN, Suomes on ammuskeltu koulus, 7 kuollu..."

Ei helvetti. Ihan hirveetä kattoo kansainvälisii uutisii jossain kaukana ja nähä tämmöstä. Voin vaan kuvitella kuinka kaaoksessa koko maa on. Jaksamisii kaikille ja koittakaa kestää, johan me tiedettiin et maailma on paska paikka, mut vittu, silti! Mitä helvettiä? Yritin käydä youtubes tsekkaan jos löytyis videoit, mut ei...Kertokaa ihmeessä mullekin vähän kuulumisia sieltä! Tuun käymään niin pian ku pääsen. Hetki voi kyl mennä et saan rahaa säästöön...700e kk-palkalla ei paljoo lennellä. On tää muailma sen verran pelottava paikka, et liftaamisideast pitänee luopua.

Tänään on sentäs tiedossa bileet, pääsee meikäläinenki vaihteeks vapaalle. Vois tehä ihan hyvää vetää pienet kännit tän paskan maailman kunniaks..

So long and thanks for all the fish! :E


(Vielä kerran, koittakaa jaksaa siellä...paljon haleja kaikille <3)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.