IRC-Galleria

Zimur

Zimur

"We're all millionaires, we just got to get it outta the ground" - Jack Hoffman

Pitkästä aikaa...Sunnuntai 25.04.2010 05:22

Viime kerrasta onkin aikaa. Nyt kuitenkin haluan kertoa teille lauantain tapahtumista:

Otin osaa airsoft-tapahtumaan nimeltä: Operation: Schools need help!
Meininki oli mahtavaa! Sain about 10 varmaa "fragia". ensimmäiset neljä tulivat, kun suojasin erästä lippua metsikössä. Napsin ne neljä kaukaa G36E:lläni. Sitten kesti hetken aikaa, jolloin ihmettelin mikseivät vihut hyökkää. Hetken päästä se selvisi. He odottivat vahvistuksia. M249 saapui paikalle ja kylvi rasssskaasti kuulia asemiimme.(itsekin sain osuman siitä) Myöhemmin meidän ja takanamme olleet pari lippua menetettiin.

Toinen tilanne, missä sain kivasti "frageja" oli, kun rynnimme joukolla vastustajan kimppuun. Levittäydyimme linjaan. Itse äärimmäisenä oikealla metsänreunassa. Menin sitten metsään ja sieltä iskin vihollisen kylkeen ja lahtasin sinne ainakin sen 5-6 vihollista. Me etenimme miltei heidän tukikohtaan(jonne hyökkääminen oli kielletty(. Aloimme juhlia onnistunutta vyörytystä Allah:n nimeen (ilmaan ammuskeluineen). Seuraavaksi otimme puolustusasemat, joihin meidät lahdattiin hiljalleen.

Viimeinen kunnon rynnäkkö oli kyllä aika teatreaalinen. Allahin joukot rynnistivät suoraan länsimaisten joukkojen keskitettyyn jalkaväentuleen. Meidät siis lahdattiin, mutta siten lunastimme lopultakin taivaspaikan. :)

Kokonaisuutena mahtava skenaario. Märkää oli mutta sai ampua kuulia tarpeeksi ja sai jopa osuttua muutamiin vihuihin. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.