IRC-Galleria

Zucca

Zucca

En käy täällä enää säännöllisesti. (Pssst. IRC/ICQ/Messenger)

Naapuruston ihanuutta.Torstai 22.02.2007 00:15

Eilen todettiin kämppiksen kanssa että yläkerran parvekkeella olevat henkilöt eivät puhuneet suomea. Oli jotain venäläisiä. Tai joitain ketkä ny puhuu sillä lailla. Teknohumppaa soittivat antamatta armoa amplifierilleen taikka kovaäänisille. Eli melu oli aika sietämätön siinä määrin että esim. telkkarin katsominen suht kovalla äänellä oli vain tarkan ja valikoivan kuulon omaaville.
No jossain vaiheessa nämä kaverit lähti baariin ja oli rauhallista.
Ilmeisesti kiertivät Kallion baarien edustoja läpi, pääsemättä portsarin ohi. Siinä puolen yön aikaan lopeteltiin kämppiksen kanssa palomuurin säätämistä, josta ei tullu hevon vittuakaan. Senpä syystä esim palm.zapto.org on nyt alhaalla. Tässä vaiheessä oli aika lepuuttaa hermoja nukkumalla. Mutta juuri sillä kellon lyömällä yläkerran sankarimme tulivat takaisin epäonniseltä reissultaan. Olivat varmasti palelleet tuolla melkein 20:n asteen pakkasessa. Kylmästä kohmeisina päättivät he, että musikki ämyämään ja huuto + paini alkakoon.
Kauaa ei kestäny ku kämppis saapu sarkastinen hymy naamalla mun huoneeseen ja ehdotti kytille soitamista. Siinä mietittiin hetki ja toinen plus rööki, mutta päätettiin odottaa. Kaverukset sammu pois joskus vähä vajaa yksi.
Seuraavana aamuna päätin ottaa "silmä silmästä" -oikeudeksi avata omat stereoni ja huudattaa ties mitä metallia suht lujalla. Toivottavasti pojilla ei ollu kovin paha krapula.
T'änä iltana on sitten taas odotettavissa samaa... Tuolta kuuluu välillä ties mitä kolahduksia ja musiikkia. No aamulla klo 10:00 alkaa sit taas mun ämyrit huutamaan.

Onneks mulla on lomaa. Mut jos noi aikoo viel ens viikolla soitella musiikkia niin myöhään ni taidan laittaa kytät asialle ja toivon että olis jotain natsikyttiä sillä kertaa. Sen verta meinaan ihan kämppiksenkin puolesta vituttaa. Ens viikolla vituttaa jo omasta puolestakin jos tahti jatkuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.