IRC-Galleria

lähteekö järki...Torstai 09.02.2006 19:52

Joku jolla ei ole kyllä yhtään ollut värisilmää on sisustanut meidän hotelli asuntomme kirkkaan keltaisilla väreillä. Ihmettelen kovasti miksi, varsinkin kun olen jo katsellut tätä sisustusta varsin kauan ja tulen vielä katselemaan ainakin viikon verran. Onneksi huoneita on niin monta, että melkeinpä joka yö saa nukkua eri huoneessa. Tänään löysimme huoneen, jossa on telkkari. Parasta on se, että tämä on minulle ja mukanani olevalle kaverille täysin ilmaista, koska joku vanhempi pariskunta ei halunnut asua kaksin näin valtavassa asunnossa ja niinpä he ottivat meidät tänne.

Meidänkin kylälle meinataan vissiin rakentaa rautatie. Asema on jo valmis ja kävimme katsomassa sitä äskön. Siellä näyttää käyvän tosi paljon porukkaa ja sisältä löytyy kaikennäköisiä esitteitä eri paikoista sekä kaikenlaista myytävää. Hassua mielestäni on se, että asemalle on rakennettu jopa jonkinlainen kappeli, johon emme kylläkään päässeet tutustumaan, sillä siellä oli juuri hautajaiset meneillään...

Olenko seonnut? Ei nyt sentään... nämä olivat vain pätkiä kahdesta unesta, jotka näin vähän aikaa sitten.
Olo on kylläkin melkeinpä kuin seonneella, koska tietenkin juuri näin pahimpaan aikaan iski hirveä flunssa tauti ja kuume.
Ei kait siinä jos tänään on sairas mutta maanantaina alkais kuuntelut ja siihen menessä ois parasta olla kunnossa. Niin ja oishan se melkeinpä pakko mennä huomenna kokeisiinkin, kun koulu loppuu niin ei voi myöhemminkään sitä oikein tehdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.