IRC-Galleria

_Nasta__

_Nasta__

tännekkää kukaan koskaan mitään kommentoi

löysin tällasen..:DPerjantai 17.04.2009 02:05

Tarina pienestä suklaamuropaketista.


Olipa kerran pieni suklaamuropaketti. Se eli pienenä ja onnellisena Citymarketin muropakettihyllyllä kirmaillen päivästä toiseen onnellisena muiden muropakettien kanssa, kaikenlaiset murolaadut iloisesti sekaisin. Oli suklaamuroja, riisimuroja, hunajamuroja, ja olipa jokunen myslipatukkakin joukkoon liittynyt. Päivät kuluivat onnellisesti toverimurojen seurassa, eikä ollut huolen häivää, kunhan oli vain pieni, suklainen ja muroinen paketti.

Kunnes eräänä päivänä, Citariin laskeutui pahaa enteilevä ilampiiri. Muropaketit voihkivat onnettomina, ja aavistelivat koko suorakulmiomaisen olemuksensa mitalta jotakin pahaa vielä tapahtuvaksi. Sitten liukuovet lipuivat auki pahaa enteillen, ja sisään astui kaikkien murojen kauhu ja pahin painajainen, BAD OMEN! Murot pelkäsivät kuollakseen, ja alkoivat hillittömän pakoretken kohti varastoja. Muropaketit sekä niiden mysliset ystävät pomppivat kiivaasti pakokauhuissaan kohti suojaa, BAD OMENIN ulvoessa vertahyytävästi. Kaikki muropaketit olivat niin tutisevia ja kauhuissaan, että kukaan ei huomannut kun pieni suklaamuropaketti kompastui pakastepussirullaan, ja tömpsähti mukkelis makkelis lattialle, kulmansa rytänneenä ja pompinta- sekä kirmailukyvyttömänä. BAD OMEN lähestyi pientä rampautunutta suklaamuropakettia uhkaavasti ja hieman hohotellen ("hohoaha että moon paha buahah"), ja kaappasi pienen kuollakseen pelkäävän suklaamuropaketin mukaansa, pienen suklaamuropaketin kirkuessa koko muroutensa voimalla hillittömänä ja muroisana.

Hetkisen päästä, BAD OMEN laski pienen suklaamuropaketin joka yhä rimpuili koko suorakulmaisuutensa voimalla, mustalle häijynnäköiselle liukuhihnalle. Pieni suklaamuropaketti tunsi liukuvansa pikkuhiljaa eteenpäin, hiljaa ajatellen mielessään että nyt varmaan rukoilisi apua jumalalta mikäli semmoiseen uskoisi, mutta kyllähän nyt pieni suklaamuropakettikin tiesi että se on aivan turhaa hommaa tuo. Tuomion koura tarrasi pieneen suklaamuropaketiin, ja viimeinen sen muistama asia on punainen valonvälähdys, kun ronski kassatantta käytti STUN GUNIA pieneen sankariimme, joka vaipui heti kuplamuovisaarille

Kun pieni suklaamuropaketti havahtui taas, oli BAD OMEN retuuttanut sen väkivaltaisesti BAD CAVEEN, josta löytyy tämän antisankarin ainoa vaatekerta, PAHAKOSTYYMI, ja uskollinen kulkupeli, BAD MOBILE. Pieni suklaamuropaketti värisi kauhuissaan, kun BAD OMEN, (kavereille BÄDÄRI), tarttui siihen väkivaltaisesti riuhtoen ja raivoisesti murahdellen, ja alkoi paljain käsin repiä pienen suklaamuropaketin päätä keskeltä kahtia! Nyt pieni suklaamuropaketti vasta vauhkoontuikin, ja alkoi ankarasti piestä kulmillaan BÄDÄRIÄ. Surku vain, että sen aikaisemmin mötkähtäessä lattialle, kaikki sen terävät ja mahdollisesti kipua aiheuttavat kulmat olivat menneet lyttyyn, joten BÄDÄRI jatkoi hirmutekoaan pienen ja raiskatun suklaamuropaketin vain voidessa kirkua kauhuissaan kun se tunsi päälakensa rrrrrrrrrrrrrrrepeävän halkipoikki, ja muropakettimme pienen, suklaisen sekä muroisen elämän päättyessä siihen. Se murskattiin kuin pieni riisimuro, sellainen pieni, tiedättehän, sellainen joka tippuu helposti lattialle ja jäädessään kantapään alle, kuuluu rrrrrrrraks, ja muro on muuttunut pieneksi kasaksi murohiukkasia. BÄDÄRI oli riemuissaan. Onnistunutta annihilaatiota juhlistaakseen tämä hirvitys pyöräytti lautaselle Mayhemin Deathcrushin, ja upotti kouransa muropaketinraadon sisälmyksiin. Ne tuntuivat liian kuivilta paholaismaisen olennon makuun, joten hän lorautti sekaan hieman poserien ja whimppien verta, ja alkoi kaapia suuhunsa yhä lämpimiä sisälmyksiä. Tämä veren ja lihan juhla kesti läpi yön, julmien huudahduksien kaikuessa yössä, kun vereen sotkettu tappaja mässäili voitonmerkillään.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.