IRC-Galleria

mulle kuuluu hyvää nyt kun oon alkanu oikein kunnolla ircata. en oo ehtiny viimme aikoina kun on ollu niin paljo töitä mutta nyt oon täällä ja mulla on aikaa kin olla täällä kun en enää oo töissä kun jouluapulaisuu s päättyi.
mä oon ollu viimme aikoina oikein paljon ihmisten kansa tekemisissä jka se tuntuu kivalta. mulla ei vaan oo mitään tekemistä kun ei oikeen oo kavereita huoh........ vaikka toivon sydämmeni pohjasta että minulla kin joskus vielä olisi kaveri! Poika tai tyttö tai kuka tahansa en mä voi olla niin ruma että en haluaisi ketään!!!!! mulle ollaan vaan aina niin ilkeit ä vaikka kukaan ei ymmärrä että mullak in voi olla pajoja päivä ja sillon saatan sanoa ihmisille joskus rumasti. mutta s3e ei anna muita olemaan mulle aina ilkeä!

ooon viimme aikoina käyny myös bubeissa ja baareissa tavallista enemmän kun oon ajatellu että kun kerran silloin niin hyvin synccasi sen yhden pojan kanssa ja muutenk i oli vientiä niin ajattelin että jos tällä kertaa olisi kanssa kun ajattelin että oklisi kiaa taas saada jotain säpinää kun en o0o opitkäään aikaan oikein ollu kenenkään ka bssa ainakaan sillä lailla että olis tunteian ollyu mukana pelissä, kun heikki <3 heikkiä rakastin enkä sen jälkeen oo oikein rakastanut ketään paitsi silloin kerran rakastuin kahteen poikaan mutta ne ei rakastaneet mua. mutta ei baareissa mua kukaanhlaua huohh.....

nykyään oon alkanu meikata vähän eri lailla kuin ennemmin ja se on klylä kiinnittänyt miesten huomion ja naistenkin joskus. yritän joskus laittaa siitä kuvaa kun tiedän että haluatte sen kuitnekin nähdä vaikkette koskaan myönnäkään että haluatte nähdä minusta uusia kuvia. =)

TT: angeli

nyt lähden kaupungille joulu ostoksille, oon ostanut joulu lahjoja jo lokakuust aasti pikku hiljaa keräillen mutta niitä on aina jäänyt ostamatta kuitenkin. nyt ostan viimeiset joulu lahjat ja sen jälkeen lähden kaupungille syömään. =) olisi kivaa jos tapaisin siellä jonkun mukavan miehen joka vois vaikka tarjota mulle kahvit.... ja sellaisen joka sitten tarjoaisikin kahvit eikä vaan sanoisi niin kuin se yksi lupasi kerran tulla tapaamaan minua täällä galleriassa mutta ei koskaan tullut vaikka annoin puhelin numeroni. Ei oo soitellutkaan kyllä.en tosin tiedä mitä se olis halunnut kun se vähjän epäilyttäviä sanoja käyytti kun sanoi niin mitä sanoi. en viitsi sanoa sitä tässä kun se saattaa olla vähän loukkaavaa ja oon kuullu viime aikjoina myäös aika paljon niitä "olen rikollinen-"juttuja joita voi olla että oon rikollinen jos teen niin ett äjulkaisen toisen tekstiä julkisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.