IRC-Galleria

huoh.... Maanantai 03.04.2006 14:36

LUE


tänään kuuluu ihan päin sanonko mitä. mulla ei oo ollu mitään syytä olla missään taaskaan kun kukaan eiu tahdo olla mun kanssa. paitsi se yksi poika on niin tosi ihadstunut muhun mutta mä en oo siihen kun se haluaa vain kuitenkin jotain pahaa. niin että se kuitenkin haluaa vin jotain seksiåä tai jotain.

mä en oikein tykkää seksistä, se on niin märekää ja likaista. paitsi tietysti jos löytyisi se oikea jonka kanssa voisi jakaa mun salaisen fantasianki sitten. sen, missä ollaan auton katolla. mutta se on salainen, en ikinä kerro sitä pojille joita treffailen etten vaan häpäise itseäni. mutta tätä päiväkirjaa ne pojat ei lue.

miksei hän mulle oo tullu haasteita? kello on nyt 11.33 (hassua, 33 taas heh) ja haluaisin tehdä jotain oikein kivaa. mutta ei siitäkään mitään tulis.....huoh....

ei kukaan sitte vissiin tiddä heikin numeroa. mä tiedän, luulen että se on se 040 576 356 mutta en oo ollenkaan varma, pitäis koittaa soittaa siihen joskus että tietäisi onko se heikin numero.

Mä oon tosissani nyt ajatellu sitte hankkiasen maltankoiran kun meidän naapuriinkin tuli justiin rottvaileri. mä tykkään niin koirista, ja tuo naapurin söpöliini sai, mun äidinvaistot heräämään. jos hankkisin koiran vielä kun tuo naapurin rottvaileri on pentu niin niistä vois ehkäl tulla kavereiotakin. vaikka en tiedä kun rottvailerista on sanottu että se voi olla ilkeä joten en sitten oikein tiedä, mutta jos ne olis pentuja molemmat niin niistä vois ihan hyvin tulla kavereita vielä ennen kuin ne kasvaa kun ei tuo koirakaan nyt niin iso oo että mun malta vois olla saman kokoinen ihan hyvin. maltankoirathan ei kasva, ne on sen kokoisia pieninä jasuurina.

tänään ajattelin käydä lenkillä. oon vieläkin myymässä noita sohvia kun kukaan ei haluja niitä ja mummon pitää pitää niitä lahjasohvia asunnossaan nyt kun en saa niitä mahtumaan tänne mun omaan asuntoon. oon ajatellu kyllä vaihtaa niin isoon asuntoon että sinne mahtuis kaksi kin sohva ryhmää. se vois olla kivaa. mutta en sitten tiedä jos on suuri asunto niin tulee helposti niin kovin yksinäistä kun taas muistaa ettei oo siutä miestä.... huoh.... mutta eiköhän se tästä lähee kun lähden taas baareihin kohta.

keskiviikkona tosin vasta. nyt en oikein ajatellu kun ei oo baarit niin auki ja varsinkaan ku ei oo ihmisiä muuta ku keskiviikona. voius mennä ehkä tuonne tampereelle asti baareihin, sielä, on yks semmponen tosi hyvä baari jossa voisin tykätä käydä. heh, munh kaveri aina nauraa mulle ku sanon että meen baareihin, ja kun kysyn, miksi, se vaan sanoo että baareiksi kutsutaan niitä millä potilaita kannetaan. sitte sanon vain että se riippuu asia yhteydessä, että ei kaikki välttämättä oo niin sama asia vaikka ne sanotaan samalla lailla. mun mielestä se kaveri on vähä tyhmä.

tänään kävin myös Hannan luona. siitä on pitkä kun kävin siellä viimeksi. siellä oli ihan kivaa. tul in takaisin justiin äsken vaikka väsyttikin vielä. hannalla on poikaystävä, mua ätrsyttää kun mulla ei ittellä oo vaikka niin haluaisin ja hanna on jotenki vähän yksinkertainen niin sillä kuitenkin on tosi komea!!!!!

tele visiosta tulee joku musiikki katselma ja ajattelin mennä katsomaan sitä nyt. ehkä kuitenkin käyn vielä Suomi24ssä.fi. en tiedä vielä saa ny nähdä. mutta joo en kirjoita enempää kun tästä tulee muuten tosi pitkä.

pitäis käydä ostamassa uus hammasharja, mun vanha meni rikki. tai siis se on sillä lailla vanha ja mainoksissa sanotaan että kolmen kuukauden välein pit'äisi vaihtaa harjaa. mä en oo oikein tajunnu, onko tarkoitus vaihtaa samaa harjaa vai eri. vai ostaa monta harjaa ja vaihtaa niitä. en tiedä mun pitäis varmaan kysyä joltain joskus.

joo mutta nyt laitan tämän läppä rin kannen kiinni etten kirjota liikaa. vahingossa kerrran kirjoitin oikein tosi pitkän ja sitten vaihnogssa poistinkin sen. mutta nyt se musiikkia katselmaa meen katsomaan.

T: An geli, _annika hollkki_ luee

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.