IRC-Galleria

moi lueTiistai 04.04.2006 14:43

mulla on vähä semmonen vaihewn nyt menmeillään että tykkään kirjoittaa niin kirjoitan sitten kun ei muutakana tekemistä oo.

eilen yks poika otti muhun yhteyttä tämän kanavan kautta ja sanooi että haluais tulla tapaamaan mua. mulla ei oo mitään sitä vastaan mutta en vain tykkää antaa nunmeroani julkisesti kun sitten ejoku vois soitella mulle sillä lailla pila puheluita.-
en sitte tiedä mitä mun pitäis tehdä pitäisköhän mun pyytää sen numero kun se sanoi kuitenkin että ihan oikeesti vois olola tulossa. olis kivaa jos se tulis, voisin laittaa sille makaroni kastiketta ainakin ja sitten voitais kattoa telkkua ja sitten ehkä vähä jotain muutaki.

televisiosta tulee ei mitään tällä hetkellä ja siksi tulink irjoittamaan tänhän. tänään olis tarkoitus käydä ainakin katsomassa naapuria kun sille ei kuulu enäähyvää mutta en tiedä sitten haluaako se että mä tuun käymään. ei mua kukaan halua oieasti nähdä vaikka kävisin viemässä pullaakin.... tekee mieli leipoa niin ajattelin että leivon jotain korva puusteja ja vien ne sitten teuollle naapurille ettei sillä oo niin paha mieli.

T:annika holkki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.