IRC-Galleria

_d

_d

are you happy now, are you gettin' high

Uusimmat blogimerkinnät

svittunääääs. Lauantai 01.04.2006 05:01

saksan koe - ihan normi. matikan koe - aika läppä. vittu ku Penaa viel ens jaksoski.

Se opettaja ei enää kyllä yhtään tykkää musta :s "ny ku viel myöhästytää kokeesta nii hyvin menee." joo. me ei saada enää ikinä myöhästyä Penan tunneilta. fak juu. ite se o aina myöhäs. paitsi sillon ku me ollaa. joo HYVIN meni koe.. ne säälipisteet ois ihan jees.


onneks unkarilaiset lähtee huomenna = sunnuntaina.. en jaksais enää :D ku pitää yrittää elää normaalisti - esmes syödä aamupala ennen ku lähtee kouluun (suom. ei autos) ja käydä suihkus aikasin. :SsS;S;S;S

joo. no huomenna shopping in da Seinäjoki-city.. huoh. I will survive ! (ehk.) sitte germaani tulee torstaina. mut sitte meil o pileet eeevridei.

tiedättekö mikä on ero unkarilaisten ja suomalaisten poikien välillä? no, minäpä kerron. unkarilaiset ja suomalaiset pojat sattuvat tulemaan saunasta suihkutilaan, kunnes huomaavat, että suihkussa on tyttö (tässä vaiheessa ei tarvinne mainita tytön olevan alasti). Pojilla loksahtaa suu auki, ja suomalaiset alkaa paeta takas saunaan kun unkarilaisilla taas ei oo just sillon mitään kiirettä mihinkään.. Tämä oli Päivän Oivallus. (ps. mä oon vasta menos suihkuun tänää)

jjea.




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.