IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 08.12.2007 12:49

Luminen pikkuheppa.. Tulispa pian talvi <3

Täti valmistautuu tekemään joulutorttuja :P Pitää vain odotella että ne sulaa... Siksi siis taas ajankuluksi kirjoittelua, paitsi että pitäis siivotakin.. Jos se Saksan mies eksyis meille vaikka illalla?! Eilen jo ooteltiin mutta eipä vuan näkynnä pirulaista!

Mie aattelin et jes, nyt taas alkaa kelit kylmentyä kun lunta oli tullu yön aikaan maahan ripaus mutta p...n latvat, taas tulee vettä :( Onpa ihana lähteä ratsastamaan, onneks Laitilanniementie oli ainakin eilen jo lähestulkoon sula että ei oo ainakaan liukasta. En muistanu ees eilen käydä postilaatikolla, onkohan mun Horzen tilaus jo tullu.. Heselle ois siellä hieno uus fleeceloimi ja mulle itelleni minichapsit, VIHDOIN sain tilattua uudet, oon varmaan 2 vuotta puhunu asiasta mut ikinä ei oo löytyny mielestään sopivia, Kuopiossakaan ei ollu nyt sopivaa kokoa kyllä. Jospa nää ois huvat..

Kylläpä taas eilen huomasi että tuli käveltyä korkkareilla, pikkasen tuo Lapissa sökönnyt kinttu kipeenä ja siinä revähtymä(?)kohdalla on turvotusta vähän. Sanoisinko että voi vitun Vitali ja Leppävirran arvauskeskus, ois kai pitänyt mennä sen kans silloin täälläkin yksityiseen, tiiä vaikka heitä ois asia jopa kiinnostanut niin paljon että jalkaa ois ees katottu.. Sainkohan siitä nyt ikuisen vaivan, eipä tuota tiiä vaikka se oli murtunut tuolta jostain, sellainen "pamaus" siitä kuului silloin kun se hajosi.

Jospa mie lähtisin jatkamaan tuota siivous - tortun teko-urakkaa niin pääsis lähtemään Kotalahteen ja tallihommiin.

Mukavaa viikonloppua :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.