IRC-Galleria

Kurkkukipua ja tylsyyttä !Maanantai 09.10.2006 11:05

Pitääpäs kirjoitella tännekin kun on taas aikaa ja tylsää ;) Olis viikon ainoa vapaa päivä ja ois saanu nukkua vaikka 12 asti mutta kun Rakas lähti vaille 7 töihin niin enhän mie saanu enää unta.. Tympeetä :) Jos lähtis kohta appiukon kanssa etsimään vähän sieniä kun eilen kovasti pyyteli seurakseen.

Kamala stressi päällä koulun takia, ollut nyt 2 näyttökoetta jo.. Viime perjantaina oli metsän hoidosta näyttö ja olin ihan varma että metsään mennään ja huolella mutta sainpa ihan hyvän numeron ja näytön läpi *onnellinen* "Kyllä susta vielä metsuri tulee" Joopa joo ;) Ihan kivaa hommaa oli kyllä, sahattiin raivaussahalla ja harvennettiin taimikkoa.
Tällä viikolla metsänhoito jatkuu, huomenna ja keskiviikkona ;) Ja loppuviikon Hanna opettelee huoltamaan traktoria ;) Ens viikolla onkin syysloma, ihanaa ihanaa <3

Rontin kanssa kasvaminen jatkuu, mä en saa sitä enään punnittua kun en jaksa kunnolla pitää sylissä mutta epäilen että painoa on sellaiset reippaat 30 kg! Ainakin se on julmetun raskas!! Ja korkeudeksi mitattiin viime vkon alussa edelleen se 64 cm joten jospa hän ei kasvaisi enää kuin korkeintaan sentin ettei menis ylikorkeeks!

Viime perjantaina oltiin vähän eräjormailemassa ;) Konnuksella laavulla yötä, Mika tuli Saksasta ja kuulemma nautti suunnattomasti hiljaisuudesta ja luonnosta :D En kyllä epäile yhtään..

Pitäis vissiin lähteä viemään Rontti aamukävelylle, lieköhän Kultaseni jättänyt edes hihnaa autosta.. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.