IRC-Galleria

Aamuista höpinääTorstai 09.11.2006 10:55

Vätystää.. Piti viedä aamulla rakas töihin puoli seiskan maita ja sitten sain ottaa vielä pienet torkut kunnes anopin reuhka herätti :(
Tänään oiskin näyttökoe taas, aiheena on niinkin mielenkiintoinen asia kuin traktorin huolto.. Ei olla paljon harjoiteltu että sen takia on vähän panikointia ilmassa. Maanantaina kateltiin vähän ja muutama vko sitten oli kans samaa kurssia mut saas nyt nähdä.. Maanantaina meillä oli aika hieno traktori mitä tutkittiin, melkeinpä pakasta vedetty Case III MX280 Magnum [oliko se noin, no jtn sinne päin].. Kaikkea sitä maaseutuyrittäjä joutuukin tekemään :( Tiistai ja eilinen tehtiin metallitöitä, opin hitsaamaankin ;)

Talvi tuli rakenteli järven jäät.. Talvi siis tuli, mutta nyt oli niin lämmintä et lumet meinas kadota ja tiet on helvetin liukkaat! Tiistaina meille tuli uusi auto, Volkswagen Golf 1.9.TDI 4motion. Ja Audi lähti pois, KAMALA IKÄVÄ SITÄ :'( Mutta kun vähän järjellä ajattelee niin tulee niin paljon ajettua että Audi olis ollu huomattavasti kalliimpi pitää, veihän se about 8,2 l satkulle, tuo näkyy vievän sellasta 5 litran pintaan ja vielä se dieseli on vähä halvempaa kuin bensa, ei kyllä paljon.
Mutta aivan HIRVEE rämistin se on Audiin verrattuna, siis AIVAN KAMALA AUTO! Naurettiinkin ettei ois koskaan pitäny koko Audia ostaa niin tuokin tuntuis ihan eri autolle ;)
No, jospa se siitä kun siihen tottuu.. Toivottavasti! Eilen matka Suonenjoelle oli ainakin täyttä helvettiä kun 9-tielle asti oli tiet peilijäällä ja autossa kitkat, hyvin löytyi pitoja.. Ei oikein kitkan keli tuo tollainen vesikeli.

Eilen käytiin tallillakin, onneks ei ollu tunteja niin sain mennä kentällä ihan vapaasti :) Heti eka tapahtui tapaturma kun näytin Kullalle miten antaa Heselle leipää ja yritin itse antaa niin eikö perkule vetässy mun sormen mukanaan, eikä meinannu päästää irti.
Juuri mietin et pitäis käydä pienentämässä kihlasormusta kun se meinaa tippua jostain syystä, liekö mun sormet jotenkin pienentyneet vuodessa, no eipä vaan tipu enää kun on sormi paksu ja kipiä :'(
Hienosti meni kuitenkin ruunan rupukka, on se IHANA heppa <3 Tommi-rakaskin jaksoi istua melkein tunnin siinä kentän laidalla ja katsella ja kannustaa, tuo on kyllä tosi kiva että toinen viitsii nähdä vähän "vaivaa" toisen takia ;) Tommi taluttelikin Hesen tarhasta (alkuun kyllä epäili että ei osaa :D), hienostihan se meni :)

Rontti menee taas tänään lääkäriin :( Helvetin kipiä hurtta, tassun välit on ihan punaiset ja se nuolee niitä jatkuvasti :S

Noh, ei kai se auta kun lähteä pukemaan ja laittautumaan, pittää viiä Rontti anopille että saan sen siitä hyvin otettua mukaan kun tuun koulusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.