IRC-Galleria

TurinointiaSunnuntai 05.08.2007 01:20

Pitkästä aikaa kirjoittelua.. Kerrankin ehtii näköjään istumaan koneella, oottelen Rakasta Norjan turneelta himpeen :) Kaamia ikävä kun ei olla viikkoon nähty..
Kovin nopeesti kesä taas meni, tai onhan sitä vielä jäljelläkin mutta kuitenkin. Töitä, töitä, töitä.. :(
Aamulla "oikeita" töitä ja sieltä kaasu pohjassa kotiin mansikkahommiin, kyllä illalla uni kelpasi. Nyt on mansikat tältä kesältä poimittu ja jäljellä ois enää nuo vähäiset vadelmat, viime talvi teki pahat vauriot niihinkin :(

Koirat on nauttineet kyllä kesästä kun ovat saaneet olla vapaana eikä tarvii kököttää täällä kanankoppi-rivarissa :( Ranja on uinu ihan sikana :)
Kahdet häätkin vietettiin tänä kesänä, 16.6 oli nuo Millan mukavat pilleet ja viime lauantaina serkkutyttö meni irlantilaisen miekkosen kanssa Heinävedellä naimisiin. Mukavat pileet oli nekin, Antti-serkun kans otettiin vähän ilolientä, meni sunnuntai vähän lepäillessä. Antilla kai vielä enemmän kuin minulla :(

Niin, sitten uusi mukava käänne kävi, tuntui ettei se onnistu mutta niinpä vaan 31.7. se onnistui :) Eli Hese, tuo iso sh-ruunan reuhka joka oli viime talvena mulla vuokralla, muutti minun hoiviini kokonaan :) Minnan nimissä se vielä on mutta nyt mulla ylläpitoa vasten vuokralla :)
Onhan tää taas opettelua kun ei oo hevosta ollu vuosiin mutta hyvin on pärjätty :) Ja hyvin Hese on kotiutunut uuteen talliin!
Torstaina ne otti Marin kanssa kunnon lennot, Mari lähti ruunaa koittamaan selästä ja Hese oli hipsutellut liian lähelle tienreunaa joka petti alta ja hevonen kupsahti kuperkeikalla ojaan. Onni oli mukana kerrankin eikä pahempaa sattunut, onneks Mari ei jääny Hesen alle!
Turpa verillä, samoin myös vas. etupolvi mutta ne on jo parantunut mukavasti ;)

Sellaista tänne :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.