IRC-Galleria

perjantaita :PPerjantai 10.08.2007 16:54

Onneks on jo perjantai, rupes jo tuntumaan et alkais riittää tää työn teko tältä viikolta.. Kipeeks kai yrittää, tosi huono olo ollu koko päivän :( Olin töissäkin puoliks unessa varmaan, hiipparoin todennäköisesti siellä kaikkien jaloissa..
Nytköhän se kesä taas loppui, tuli kovin pimeetä :( Ois vaan vielä jatkunu, oli niin ihanaa tuo auringon paiste.

Eipä vieläkään olla ajettu Hesellä, jotenkin pukkaa aina tota kiirusta tolle ukkokullalle ettei kerkii avustamaan.. Yksin en uskalla lähteä kun ei tiiä miten se oikeesti toimii aisojen välissä :) Jospa nyt viikonloppuna kerkiäis koittamaan. Eilen käytiin taas kunnon lenkki heittämässä, akka ja koni oli hiestä märkinä :) Laukattiin pari pätkää aika lujaa, melkein jo hirvitti istua siellä ;) Saapahan poitsu vähän päästellä höyryjä ulos.

Mie vaan haaveilen siitä omasta mökistä mihin sais tuon ruunan rupukan ja ehkäpä jonkun lämppärin sellaseks raviharrasteluhepaks. Toisaalta kyllä pitäis vielä malttaa ootella tuota meidän sukupolvenvaihdos-projektia, sielläpä ois maat ja mannut sitten missä pitää vaikka heppoja ;) Pitäähän mulla toki sitten niitä mansikoita tai vadelmia olla ettei tää opiskelu oo ihan hukkaan menny *virn*
Alkaa muuten ens viikolla loppukiri koulun kans, 21.12 oli muistaakseni valmistumispäivä. Toivottavasti saisin kurottua viime kevään kiinni :( Harmittaa niin vietävän paljon et töiden takia jäi niin paljon käymättä. Ilman töitäkään kun ei elä eikä kehtaa tuo kullanmurun siivelläkään elellä.

Joopa joo, tuleepa taas romaani.. Ranjan suhteen vielä sellaista että todennäköisesti se lähtee iäisyysmatkalle ensi viikolla, ei siitä taida oikein koiraa saada :( Enää en sitä kiertoonkaan anna , vielä tekis mieli yrittää mutta Tommilla alkaa olla hermot lopussa sen kans. Eihän tosta oikein mitään tuu jos reilu 1,5v piski kusee / paskoo sisälle vähän väliä, varsinkin siis kusee. Liekö tehny sitä entisessä kodissaankin.
Nyt se keksi uuden jutun tähän kaiken muun lisäksi, ennenhän se teki alleen jos sitä erehtyi komentamaan (varsinkin jos Tommi komentaa) nykyään se lähtee lippahivoon jos vaan on ovi auki tms. että niin ihana sakemanni meillä :( Jos jollakin on ideoita mitä sen kans vois tehdä niin otetaan vastaan!!

Hyvää viikonloppua :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.