IRC-Galleria

:(Perjantai 21.09.2007 19:06

Eipä taas onnistunu mikään :( Just kun ois saatu tiistaina meidän kanankoppi kaupaks niin tämä omakotitalon myyjä keksi ettei hän nyt myykään sitä mökkiä kummiskaan. Ai että vituttaa suoraan sanoen! Häiskä hyväksyi meidän tarjouksen ja sovittu oli että kaupat tehdään heti kun vaan tuo meidän kämppä saadaan kaupaks ja sit kävi näin.

Epäonni ei tuohon lopu, samaisena tiistaina rakkaat karvakorvani Rontti ja Ranja päättivät tehdä Tessa-kisusta rukkaset. Ollaan oltu porukoilla talonvahtina tämä vko kun he ovat Lapissa lomalla, eipä oo uskallettu kertoa mittään vielä niille. Voi olla mukava kotiinpaluu kun Tessa on ollu äitykälle niin tärkeä :( Mistä lie rakkeja repiny, sitä ei tiiä kumpi sen teki mutta molemmilla on kuitenkin kynnen jäljet naamassa että kai ne on molemmat ollu osallisena.
Oma vika, mitäpä en kattonu että kissa on sisällä kun töihin lähettiin :'( ARGH!!

Täytynee etsiä äiskälle uusi murriainen, oiskohan jolla kulla ylimääräisiä kisuliineja? :) Ikävä juttu kyllä kaikenkaikkiaan :'( Mutta tehtyä ei saa tekemättömäks, valitettavasti.

Heselle kuuluu hyvää, saatiin VIHDOIN ne uudet popot alle ja on päästy taas liikekannalle ja jatkamaan kunnonkohotus-kuuria.. ;) Siitä on löytyny uusi vaihdekin, ei se oo ennen ravilla noin lujaa (??) juossu. Rakkainpain, oispa ollu niin ihanaa saada sekin omaan kotiin.. Ehdin jo suunnittelemaan vaikka vallan mitä mukavaa mut yllättäen kaikki kusee.

Jees, nyt valitusvirsi loppukoon ja tätykkä lähtee hoitamaan Hesekin ennen kuin pitää lähteä hakemaan porukoita ja kertomaan karmea totuus viikon tapahtumista :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.