IRC-Galleria

_lintu_

_lintu_

https://myspace.com/havenforyou/music/songs

Selaa blogimerkintöjä

Hmm... Tiistai 29.11.2005 21:24

Herätys oli taas klo 7.10 mutta laitoin kellon nopeasti kiinni ja nukahdin uudelleen. Onneksi heräsin klo 7.20 uudelleen ja potkin huonekaverin ylös. Koulua klo 8-15. Oli taas pitkä päivä. Meil oli äikän vakioasettelun tentti.. Saa nähä miten se meni.. =) Koulun jälkeen en tehny mitään kummosta.

Oon viime aikoina nähny aika erikoisia unia.. Viime yönä näin sellasen unen et olin lähössä muka patikoimaan Lemmenjoen Kansallispuistoon. Mulla oli pieni reppu vaan mukana ja aioin olla siellä mettässä ainaki viikon. Ja kamoja ei ollu paljo mitään mukana. :S Äiti ja isä vei minut autolla sellaselle parkkipaikalle, josta minun piti lähteä jatkamaan pyörällä ja sitte kanootilla. Vettä sato kaatamalla ja oli todella pimeää. Oli siis syksy vielä. Sanoin äitille et: onkohan minun ihan fiksua nyt lähteä ku sataa vettä ja on jo ihan pimeää. äiti: No lähet tietenki nyt. Meet tämän rinteen alas ja sitte jatkat kanootilla tuohon saareen ja jäät siihen kotaan yöksi. Noh, äiti sitte hyppäs autoon ja lähti isän kans ajeleen Joensuuhun ja mie hyppäsin pyörän selkään ja lähin laskemaan sellasta todella jyrkkää rinnettä alas.

Ja heräsin.

Unet on todella outoja. Pitää tänää kattoa kaverin unikirjoista mitähän tuo viime öinen ja toissaöinen uni oikein meinaa... Oon niin poikki etten jaksa alkaa selittämään tuota unea sen tarkemmin. Noin siinä suunnilleen tapahtu. Mut miepäs tästä lähden. Hauskaa illanjatkoa...


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.