IRC-Galleria

_lintu_

_lintu_

https://myspace.com/havenforyou/music/songs

Selaa blogimerkintöjä

Vuosi vaihtuu Lauantai 31.12.2005 22:06

Se on sitte viiminen päivä vuotta 2005. Huomenna herätessäni on vuosi 2006. Hmm.. Mikähän olisi minun uuden vuoden lupaus? Ootko sinä tehny uuden vuoden lupausta? Olen uuden vuoden siis Ivalossa kamujen kaa vähän humputtelemassa.. :D

Mutta nyt täytyy lähteä tekemään ensimmäinen drinkki... :D

Onnellista Uutta Vuotta 2006 kaikille! :)

Palaillaan taas ensi vuonna astioille. ;)

Takas suureen kaupunkiin! :D Lauantai 31.12.2005 01:56

Jeps eli, tänää aamulla äiti potki minut ylös klo 14 ja mulla oli aikaa 40 minuuttia nousta, käyä suihkussa, pukea, pakata, meikata ja syödä. Ihan hyvin kerkesin. Isä tuli klo 15 kotiin ja sitte lähettiin kohti Ivaloa. Ivalossa sitte illalla olin hieman viihteen puolella.. :D Eipäs muuta.. Menen tästä nyt tuonne porukoiden sekaan. :D

Moips!

Kuolema Tekee TaiteilijanTorstai 29.12.2005 01:41

Tänään siis heräsin taasen siinä klo 14 aikoihin, koska oli taas herätys päällä. En tahdo taas millään saada unirytmistä kiinni. En saa unta yhtään aikaisemmin vaikka heräisin klo 6 aamulla. Miksi pitää olla huonot unenlahjat? Pistää ketuttamaan ku silloinku pitäis nukkua ei saa unta ja sitte kyllä pilkkii ja haukottelee ku ei missään nimessä sais! ARGH!

Tänään minulla on ollut hieman huono päivä. Herättyäni meenasin kataa tuopillisen vettä syliini, lenkillä käydessä koiran kans sähläsin ja koira pääsi karkuun. Onneksi koira tuli kuitenkin kiltisti takaisin muutaman minuutin viheltelyllä ja huutelulla. Sitte on särkeny päätä jo viidennettä päivää putkeen, saunassa käydessäni meenasi mennä taas vaihteeksi shampoota silmään, saunan jälkeen hiukset oli niin takussa etten meenannu saada niitä selviksi, nettiin tullessani galleria bugitti ja vihdoin ketutukseni purkautui.

Myös yksinäisyys tekee kepposiaan. Aina haaveilee ja toivoo että: voiku mulla olis oma kulta! Mutta onko sitte kuitenkaan valmis jakamaan "elämänsä" jonku muun kanssa? Tai että onko valmis siihen että osaisi järjestää aikaa myös omalle kullalle? Pystyykö siitä luopumaan että ei enää kattele muita jätkiä tai että ei voi enää mennä ja tulla niinku itte haluaa vaan pitää ilmottaa toiselle missä on ja koska?
Ehkäpä pystyy, jos rakastaa toista ihan tosissaan. Ainahan toinen voi sanoa että rakastaa, mutta mistä tietää onko se totta vai pelkkiä sanoja?

Mitä itseasiassa rakkaus on? Välittämistä, luottamista? Vaikea asia pistää paperille. Ehkäpä olen hiljaa, koska en tiedä itsekkään mistä puhun..

Taidan nyt kuitenkin mennä..

P.S. Ja tämä teksti sai nimensä sen mukaan mikä biisi minulla soi kirjottamis hetkellä. Eli Nightwishin Kuolema Tekee Taiteilijan. Mahtava biisi. Yllättävän helppo soittaa pianolla. :)

Voi näitä lomapäiviä.. Tiistai 27.12.2005 21:56

Jaahas, jäi sitte taas päivä välistä. Hmh. Kyllä minä muistini mukaan eilen kävin netissä ja kirjoitin päiväkirjaan, mutta en kai sitte. :S Lomalla ollessa menee päivät ihan sekasin ja ei taho muistaa oikein et mitä on tehny ja koska ku ei oo tapahtunu mitään mieleen painuvaa niin ei voi muistaakkaan. :/

Sen muistan et eilen nukuin sinne klo 14 asti. Olin laittanu herätyksen päälle etten nuku taas iltaan asti. Menee muuten koko päivä pilalle ku nukkuu liian pitkään. Jah, olin kai koneella eilen... Valvoin sinne klo 4 aamuun asti. Luin päiväkirjasta vanhoja juttuja ja naureskelin.. Kirjottelin myös hieman päivityksiä 9 sivun verran. :)

Tänää sitte olisin halunnu nukkua pitkään, koska en oo moneen päivään nukkunu kunnolla, mutta isosisko tuli öykkäröimään aamulla klo 12 minun huoneeseen. Sitte nukahdin uudestaan, mutta heräsin myöhemmin siihen ku kuulen et kännykän jingle bells (vai miten lie kirjotetaan?) alkaa soimaan ja puhelin hälytti varmaan 5 minuuttia! Sitteku se lopetti soimasta niin seinäpuhelin alkaa soimaan ja seki hälytti sen 2 min. ainaki ja 5 kertaa peräkkäin. Mietin et on se saakeli kumma ku ei saa nukkua! Teki mieli käyä heittämässä ne puhelimet seinään.. Sisko ja äiti oli menny kävelylle ja jättäneet puhelimensa kotiin. Isä oli töissä ja muista en tienny missä ne oli..

Noh, sitte herättyäni siskon kans alettiin kattomaan Taru Sormusten Herrasta -leffojen lisämateriaaleja. Me kai katotaan ne leffatki tässä mennen tullen sitten.. Saa nähä. :D

Niin joo! Ja kävin siskon koiran kans lenkilläki. :)

mut palataan asiaan.. moips! :)

Joulu tuli ja meniSunnuntai 25.12.2005 19:27

Jeps, eli eilen ei saanu avata edes tietokonetta, joten pysyin poissa tietokonehuoneesta.

Eilen oli jouluaatto ja heräsin jo siinä klo 9.30 (muistaakseni). On vaikeaa kirjottaa näin jälkikäteen ku ei muista mitä on tapahtunu. En sillä että olisin ottanu jotain! :D Eilen tosin oltiin ulkona koko lössi ja siellä riehuttiin ja oltiin sellaset 2 tuntia. Sitte klo 12 aamupuurolle. Sen jälkeen oltiin sisällä ja pelattiin Aliasta (sanaselityspeliä, jos joku ei muistanut). Siinä klo 14 aikoihin kaikki muut paitsi minä ja kaks siskontyttöä lähti saunomaan mökille. Minä lämmitin saunan meillä. Kun kello läheni 17 alettiin syömään ja syötiin tunnin verran :) sit tuli joulupukki! :) Minä ja siskon mies esitettiin joululauluja muille. Minä lauloin ja siskon mies säesti pianolla. :) Samalla jaettiin lahjat. Ja minäpäs kerron mitä minä sain lahjaksi. Tänäkin jouluna sain paljon Taru Sormusten Herrasta -aiheisia lahjoja kuten Taru Sormusten Herrasta lautapelin ja kaikki kolme DVD:tä. Sitten sain mp3 -soittimen johon mahtuu sellaset 200 biisiä ainaki ja siinä tuli myös radio mukana. :) Merkki on Odys. Mitäs minä muuta sain.. Ööh.. Poroaiheisen mukin ja murokupin. Nightwishin "laulukirjan". Siinä on Nightwishin biisien nuotteja, suklaata, pyyhkeen ja pesuaineet. :) Kiitoksia lahjoista, pidin kovasti kaikista! :)

Noooh, siinä sitte tuli valvottua sinne klo 5 aamuun. :S :D Ja tänää sitte heräsin klo 15.30. :/ Koko päivä oli menny jo. :( Söin ja katoin Titanicista lyhyen dokumentin ja nyt istun koneella. Saas nähä mitä tänää keksiin. :D Eilen muuten kärsin muiden puolesta kovasta päänsärystä. :/ Ei auttanu vaikka otin lääkkeen.. Nytki särkee päätä. :(

Muttah, katsellaan taas!

Hmh. Miksi aina pitää valittaa???! Lauantai 24.12.2005 00:07

Do diin. Se on sitte perjantai. (Pitää itelle aina muistuttaa et mitä päivää eletään. :)) Nöh niin. Eli siis. Eilen jäi kirjottamatta koska en muistanu tulla enää käymään netissä. Tunnustan pelaavani tietokonepelejä, joten eilen sain viritettyä ratin ja polkimet koneeseen niin pääsin ajeleen.. :) Siinäpä se aika meni huomaamatta. :D

Tänää heräsin siihen ku äiti tulee minun huoneeseen jotain selvittämään.. Noh, nousin ylös siinä klo 10. Siinäpä sitte olla hölmötin ja istuin koneella. Sitte piti alkaa laittamaan ruokaa. Tänää sai taas kuulla valitusta joka asiasta. Ei saa olla koneella, mene ulos, tee ruokaa (mutta muut neuvoo) jne. Pistää pikkasen ketuttamaan! Se on ihan sama istunko koneella, ruokapöydän ääressä vai telkun ääressä ku ei muut huomaa minua kumminkaan! Whatever..

Mutta joo. Huomenna EN SAA olla koneella niin toivottelen kaikille OIKEIN HYVÄÄ JOULUA! SYÖKÄÄ NIIN ETTÄ NAPA RUSKAA! ;) :D

Joululoma alkaa! Keskiviikko 21.12.2005 18:02

Tänää sitte oli Inarissa joulujuhlat. Siellä oli ohjelmaa aluksi ja sitte klo 11 alko ruokailu ja siellähän oli oikein alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. :) En tosin jaksanu syyä jälkiruokaa.. Opettaja sitte anto mulle opintokortin ns. välitodistuksen. Jos nyt vähän kehutaan niin huonoin numero oli 3,5 ja muut numerot oli nelosta ja vitosta.. Heh heh. :D En minä mikään hikari ole.. :) Nooh, sitte Inarista kotia.

Kotia päästyäni koristelin joulumännyn, purkasin laukut, söin taas (olen kuuluisastikin syöppö :D) ja istun nyt koneella. On se ihanaa ku alko vihdoinkin se kauan odotettu 11 päivän joululoma. :) Huomasin juuri että tässä kuussa kirjoitin ekan kerran keskiviikkonakin jotain! Muina viikkoina aina jääny välistä.. :D

Hmm.. Ei tässä nyt keksi enempää kirjotettavaa ku ei muuta oo tapahtunu.. Taino.. Sielä joulujuhlissa oli yks venäläinen mies.. En ikää tiedä, mutta varmaan 18-24. Ainaku se on minun kans samaan aikaan jossain juhlissa niin se vahtaa ku viimistä päivää! Se on monesti ollu samoissa tapahtumissa samaan aikaan ku minä. Aina ottaa istumapaikan silleen että se näkee minut.. Itte en olis sitä välttämätä huomannu, mut minun luokkalaiset sano et: Eks huomaan kuinka tuo sinua kattoo? Iuh.. Ahistavaa. Sitte se tänää ruokajonossa tuli siihen minun ja minun kaverin väliin ja otti sinappia. Sanoo et: Anteeksi, minä otan tätä.. Ja oli minun kyljessä kiinni.. Minä yritin hieman perääntyä, mutku tuli jo seuraava jonossa vastaan niin en voinu pahemmin siirtyä.. Noh, mikäs siinä. Täytyy kai vaan olla imarreltu.. :S Sillä on jumalattoman isot silmät! Ne tekee siitä aika kamalan näkösen, mutta mitäs se silmilleen mahtaa. Niin tosin ja se istu syömään melkein minua vastapäätä samaan pöytään! Todella.. No joo. Antaapa olla. Onneks en häntä näe kovin useasti, mutta neki muutamat kerrat ovat erittäin ahistavia.

Mutta joo. Jos minä nyt kuitenkin lähtisin pois koneelta...

Palataampas astioille! :)

Noh niin. Tiistai siis.Tiistai 20.12.2005 15:19

Jooh, minä olen hieman päivissä sekaisin. Meenasin alkaa kirjottamaan eilisestä.. :D heh. Elikkäs. Tänää on siis viimeinen varsinainen koulupäivä. Koulua on klo 8-16. Ja ammattiainetta ja lasten ja nuorten kasvatusta. Tunti jatkuu..

Enää kolme päivää! :D Maanantai 19.12.2005 14:20

Tulin eilen illalla siinä klo 23 aikoihin Ivaloon Utsjoelta. Me laulettiin matkalla pikkubussissa karaokea. Jeah! :D Siinä se aika meni rattosasti. Eli siis, asuntolalle päästyäni söin iltapalan, suoritin iltapesun ja menin nukkumaan. Luulin aluksi ettei minua väsytä yhtään, mutta sammuin kuin saunalyhty.. :D

Aamulla heräsin ekan kerran klo 08.03. Käänsin kuitenkin kylkeä ja jatkoin unia. Siinä sitte klo 08.42 heräsin uudelleen ja kävelin suihkuun. Söin aamupalan ja menin kouluun kerranki hyvissä ajoin. :)

Nyt koulussa istuessani kirjottelen tähän ja mietin, että mitä tekisin tänään, mutta minulla taitaa ollakkin jo tekemistä loppupäiväksi. ;) Mut tunti jatkuu...

Viiminen esiintyminenSunnuntai 18.12.2005 14:39

Nöh niin. Tänää on siis Utsjoella se viimeinen yksinlaulu esiintyminen. Eikä jännitä yhtään. Mulla ennemminki vaivaa se että mitä minä laitan päälle. :/ Nään vasta Inarissa et mitä laitan päälle.. :D

Keimo on leikkituulella ja se tuolla hyppii ja pomppii ku pöljä ja ruttaa vielä kaikki matotki samalla.. On se niin sulonen. <3 :)

Kuuntelen tässä Titanic -leffan soundträckiä.. On nää jotku biisit niin surullisia. Pistää miettimään monia asioita. Alkaa kaipaamaan läheisiä jotka on poissa ja ystäviä, joiden kanssa menee huonosti tai joita en ole nähnyt pitkään aikaan. Kaipaus on inhottava asia. Ikävä kun iskee niin se ei helpota, se vaivaa aina, sen saattaa unohtaa hetkeksi, mutta aina se palaa mieleen uudelleen ja uudelleen..

Joulu lähestyy ja jotenkin tuntuu että tästä ei saa joulua tekemälläkään. Vaikka melkein koko perhe on koossa, yksi puuttuu. Kaipa siihenkin on totuttava että joka joulu puuttuu joku tai jotkut. Meidän perhe ei enää varmaan ikinä istu saman pöydän ääreen jouluaattona. :'(

Kirjottelen nyt koska en varmaan illalla ole enää koneella. On tiedossa pitkä päivä ja huomenna koulua..

Mukavaa sunnuntai päivää kaikile! :)