IRC-Galleria

_lintu_

_lintu_

https://myspace.com/havenforyou/music/songs

Selaa blogimerkintöjä

Voih, mikä tylsyyden päivä! Sunnuntai 27.11.2005 01:15

No niin. Tänää on siis lauantai. Eikä oo voinu olla taas tylsempää päivää. Heräsin siinä klo 13 aikoihin kylmässä huoneessani. Vasen hartia oli ihan jumissa. :/ mut onneksi äiti oli tehny todella herkullista ja hyvää poronkäristystä niin tuli heti parempi mieli. "Hyvä ruoka, parempi mieli". Näinähän se on.

Sitte siirryin olohuoneen puolelle. Kaivauduin sohvalla viltin alle oikein kunnolla ja katsoin videolta viime viikkojen Everwoodeja. Isä oli ne mulle nauhottanu ku itte en ole joutanu niitä kattoa. Tuli sitte katottua 5 jaksoa peräkkäin. :)

Seuraavaksi suuntasin tietokonehuoneeseen. Istuin netissä noin tunnin. Meenaspa vaan välillä alkaa ärsyttää ku tää netti on täällä kotosalla mikä on. Hidas ku mikä ja kalliski vielä! Sitteku yrittää avata vaikka jotain linkkiä niin tää jää miettimään sitä pitkäksi aikaa ja ei avaa sitte loppujen lopuksi ollenkaan koko sivua. :( Miksi oikeesti tänne ei voi tulla sitä kunnon laajakaistaa? Syksyllä kyllä laitettiin ilmeisesti joku valokaapeli Inarista Kittilään, mut sitte jätettiin Lemmi kokonaan välistä vaikka tää on Kittilän ja Inarin välillä! Eikä ois tullu ku 10 kilsan mutka. Hmh, on se niin väärin. Toisaalta asia ei minua liikuta enää ku kotona en enää asu, mut on täällä kylällä muitaki, jotka käyttää nettiä.

Miksi näille syrjäkylille ei tehdä mitään?? Ivaloki oikeesti kuolee varmaan tuossa 20 vuoden sisällä. Toivottavasti ei, mut sinne ei muuta ihmisiä lisää ku ei ole asuntoja eikä työtä. Nytki ne muutamat työpaikat on Saariselältä ja Ivalosta jääny täyttämättä, koska ei ole asuntoja. Koittasivat tehä asialle jotain. Tuntuu vaan ettei ne siellä kunnanhallituksessakaan(vai mikä lie) päätä ikinä mistään fiksuista asioista. Ei millään pahalla poliitikkoja kohtaan..

Ääh.. Taas vaivaan päätäni sellasista asioista, jotka ei kuulu mulle. Mut pistää välillä mietityttään.

Niin tosin.. Ja loppuilta meni sitten ihan telkkua katsoessa ja tulin vielä kirjotteleen tähän päiväkirjaan. =) Kissa se tuossa viereisellä penkillä taas nukkuu ja kuorsaa. Sulosta <3 :)

Muttah.. Hauskaa lauantai-illanjatkoa kaikille!




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.