IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 01.10.2007 04:53

Hahaa, pitkästä aikaa on vähän darra meikäl. Oon nimittäin onnistunu välttää sen viimeaikoina.
Mut nyt kyl on, vähän. Olin eilen siis humalassa vähän, vahingossa.

Sen tietää siit kun oon soittanu puhelimen melkein läpi yöllä. Ja siit et päädyttiin loppujenlopuksi jatkoille tärvelemään pikkusiskon bileet. Ja mulla on valokuvii tuntemattomista, huvittavan näköisistä ihmisistä. En selvinpäin ottais valokuvaa kenestäkään vaan huvittavan ulkonäön takia. Selvinpäin semmonen on mun mielestä törkeetä.

Muutenkin baarikäyttäytymiseni oli astetta rohkeempaa eilen. Tai no, se mikä illalla tuntuu rohkeelta, on aamulla lähinnä typerää. Onneksi en kuitenkaan ollu ihan meganaamoissa, sillon mä aina yleensä pöllin jotain. Nyt olin vaan sellasessa tanssikoroke-kännissä. Ja tanssimisesta tanssikorokkeella on kuitenkin viel matkaa siihen että yritän esim. pölliä sen tanssikorokkeen.

Vaikka tanssikorokkeella kyllä uskallan tanssia selvinkin päin. Oon niinkin rohkee, että vedin Stockolm Diskoteekissa, Helsingin ehkä jopa paskimmassa baarissa, ehkä maailman paskimman teknomusan tahdissa maailman ehdottomasti paskimpia tanssimuuveja korokkeella. (mä en siis todellakaan osaa tanssia) Kontrasti oli varmasti mahtava, kun sillä toisella korokkeella oli ainakin mun silmissä ihan ammattitason tanssitytöt.

(ja rohkeutta vaatii ylipäätään mennä selvinpäin stokholm diskoteekkiin)

Mutta eilen en siis ollu stokholmissa, enkä selvinpäin. Nyt oon ehkä vähän pettynyt itteeni, ens viikonloppuna meen kyllä tuparimeininkeihin selvempänä. Voi juoda, mutta ei samaa tahtia kun muut. Niin ettei tuu darraa. Darra ei vaan kertakaikkiaan sovi mulle. Nytkin istun koneella dataamas kello kakskytvaille kaks yöllä. Ja toi Iivana yrittää käännyttää mua vielä vapaamuurariks tuolla mesessä. Ja Nikke halusi ajaa mun pään kaljuks aikasemmin päivällä. Pelottaa että jos hoidan itelleni tästä vielä pahemman darran, niin ihmiset saa noi oudot mielihalunsa vielä toteutettua.

Joten yritän siis vielä pitää mun selvemmästä ja rohkeesta persoonallisuudesta kiinni, enkä anna yhteiskunnan juottaa mulle enää eiliseen tahtiin tuota mystistä nestettä, mitä erään nimeltämainitsemattoman salaliittoteoreetikkoystäväni mukaan tarjoillaan salaisen, maailmaa todellisuudessa johtavan eliitin toimesta yleisissä baareissa, ja joka teorian mukaan passivoi ja yksinkertaistaa ihmisen päättelykykyä niin, ettei hän ikinä kiinnostu tarpeeksi todellisista ja yhteiskunnallisesti merkityksellisistä asioista ja näin saa päähänä murtaa tuon eliitin yksinvalta-asemaa maailman todellisena vallankäyttäjänä.

Laitan tähän loppuun oikeestaan vielä pari hyödyllistä linkkiä siltä varalta, että joku innostui muuttamaan elämäsä suuntaa ja laittamaan asiansa tärkeysjärjestykseen. Näiden yhteisöjen ylläpitäjät ovat alansa asiantuntijoita, joiden neuvoihin voit luottaa, ja joiden ohjailemaksi voit huoletta antautua.

Auttava linja
Iivana-sedän opetuslapset


Ite meen surffaa nettii ja lukee roskalehtii. hyvää yöt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.