IRC-Galleria

Ja koneella taasPerjantai 08.02.2008 08:21

Kello on taalla Uruguayssa kaks yolla ja ollaan hostperheen kanssa vierailemassa setaa. Tultiin jo yhdeksalta, syotiin siina yhdentoista jalkeen ja nyt aikuiset vaan "juttelee" kovaan aaneen, et miks just Larren perhe voitti heppakilpailun Santiagossa ja joku toinen ei. Ja viinia vaan nayttaa loytyvan lisaa ja lisaa ja lisaa... Me ei lahdeta ikina taalta! Ja Uruguayssa (etenkin tassa just meren lahettyvilla) on ihan pirun kylma ja ma en tuonu lampimia vaatteita. Ja oon niin vasynyt... >.<

Mutta mulla nayttaa olevan sen verran aikaa, etta voin hopotella tahan viela jonkun aikaa...

Paloin tanaan. En nayta sitten millaan oppivan aurinkorasvan kayttoa. Talla kertaa naama ja rinta on kirkuvan punaiset. Ei kiva, ei. Ei etenkaan kun en sattunu tuomaan meikkivoidetta mukanani. Nayttaa kun ma oisin hapeissani tai mulla ois kuumia aaltoja koko ajan. Eika asiaa auta se, etta nyt mulla on sen verran kylma, etta mun huulet on siniset. Miks jatin kameran taloon?

Aivan, talo! Tultiin tanne hostaidin siskon ja veljen perheiden kanssa. Meita on yhteensa 16. Paattivat sitten vuokrata talon lahelta rantaa 10 paivaks. 7400 dollaria!! Kuka maksaa rantalomasta 10 paivaks 7400 dollaria?? Ja meidan pitaa viela maksaa sahkon- ja vedenkulutus kaupan paalle. Ihan kiva talo on, ei voi valittaa. Ainoo ongelma on, etta meita on sen verran paljon, etta 5 nukkuu patjoilla lattialla (mina mukaanluettuna). Talossa on uima-allas, pingispoyta (minka hostveli rikko ensimmaisen tunnin aikana ensimmaisena paivana) ja kaikkea muuta kivaa.

Niin ja mun Suomen puhelin toimii taalla. :D dna ei oo naemma jaksanu tehda yhteistyota Paraguayn puhelinliittymien kanssa, mutta Uruguayn kylla. dna yhteistyossa URY 1:sen kanssa palvelee minua mielellaan. :) Saa soittaa jos silta tuntuu, siis tutut meinaan.

Vielakin nayttaa olevan aikaa... Eivat edes oo vaihtanu puheenaihetta!

...

....

.....

Sain kotoa (Suomesta) huonoja uutisia. Nyt on mieli maassa... Toivottavasti kaikki menee hyvin kotona ja ma ehdin Suomeen ajoissa...! Eli heinakuun 2. paiva.

Chau!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.