IRC-Galleria

_norsu_

_norsu_

sosiaalinen itsemurha

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.04.2006 05:22

oli kyl kova keikka ^^ perkele et Outlasti räjäytti mun tajunnan.. en oo ikin saanu siitä pahemmin mitään irti ku kuunnellu itekseen mut livenä se o helvetti irrallaan :)

kiitokset kaikille ja anteekspyyntö Sloberille :----DDD

The Core : The Dillinger Escape Plan - Sunshine The Werewolf

[Ei aihetta]Torstai 13.04.2006 06:18

tällästä tänään, olin tos eile siis.. no en ny muista mikä päivä eile oli.. ai se lukee tos juu.. nii siis keskiviikkona olin stadis ja sitte kävin sentis ja lähin sieltä käväsee emmil ja tapoin siel jonku aikaa. vedettii kahvit ja puhuttiin paskaa ^^ sit lähin sielt takas stadiin. olin juuson, aksun ja lauran kans siel siihen asti kunnes ne läks tavastialle ja sit tulin sieltä kotia.

no nyt istun täs koneel.. oon istunu jo jonki aikaa oikeestaan. kuunnellu musaa ja lauleskellu messis. vetäny pirusti tupakkaa. nyt koko huone haisee siltä :D no onha mul toi ikkuna auki. ei tääl muute kaiketi ees kestäs olla.. vähäc tylsä yö. kaikki o varmaa jossai lifee ku irkissä ei oo tota elämää oikeen näkyny. kai ny ku kaikil alkaa pääsiäislomat täs just ja meitti viettää kesälomaa jo :D

huomen on kait jotai ohjelmaa tiedossa. mitähän mä keksisin. joku 9 tuntia viel ni roope tulee tänne. kai se tahtoo egoo ku sai sen moponsa :D olis mullaki mut ei oikee huvita ajella. en tykkää oon kait outo o_O paljonkoha ees oon ikinä ajanu sil. emt :D ei kiinnosta :D

tekis mieli vetää pää täyteen mut en ny jaksa alkaa kiskoo mitään kalsarikännejä ihan vaan sen takia et mul on tylsää vaan raiskaan taas galtsu-blogiani. omitusta. kirjotan tänne näitä pitkiä stoorejani, joita kukaan ei lue ja jos lukeekin ni ei ainakaan jaksa lukea loppuun. no useimmat, jotka mua vähäsenki tuntee ymmärtää olla lukematta, koska näissä harvemmin on juurikaan ideaa.

enimmäkseen vaan vineä siitä kuinka tylsää mulla on :D ja nyt on kylmäki ku tuo ikkuna on auki. joskin ohan se ollu koko illan auki. ehkä laitan sen sitte kiinni ku meen nukkumaan etten jäädy tohon sänkyyn. toivottavasti se roope tajuu sitte aamulla soittaa mulle et herään. muuten se saa istuu tuol ulkona. voisin oikeestaan tekstaa sille et muistaa sitte soittaa.

sitte ku se lähtee ni luultavasti meen vaan takas nukkumaan. oon kumminki aamul ihan tajuttoman väsyny vaikkei mua nyt juurikaan väsytä. voipi olla et oon täs vetäny kofeiiniä sellaset määrät. Kokis & Kahvi <3

on jotenki lyömätön yhdistelmä kuunnella musaa, irkata, juoda kahvia/kolaa ja polttaa tupakkaa samaan aikaan ku ei oo mitään häiriköimässä vieressä. saa istua vaan ihanassa rauhassa. ei tartte liikkua mihinkään ellei sitte taho ruokaa tai mennä vessaan.

oon jo ehtiny raiskata kaikki mahdolliset klassikko-biisit mitä vaan playlistiltä löytyykään. jotenki vainoharhasta ku koko ajan luulen et joku huutais mun nimee tuol alhaal. pelottavaa :D "I hear voices in my head" ;ASDA;SD joojoo.. ehkä mä taidan olla väsyny :D tai mistä tota ikinä tietääkään.

popittelen täs ratsiaa ja käärin sätkää. kaikkia kiinnosti >:O vituttaa ku markus-homot ja evot pääsee ulkomaille lämpimään ja meikä jäätyy tääl :D noei. alkaa tuol kesä olla jo pikkuhiljaa. tänäänki oli ihanan lämmin päiväl. oli just kiva herätä auringon paisteeseen. ottaa kahvia. mennä portaille istuu, juoda kahvia ja polttaa siinä. sit kerätä kamat kasaan ja lähtee stadiin.

kohta alkaa keikatki ekat on jo ens viikol :) ootan innol tota endstandia ku sinne on tulos aika paljo tuttuja ihmisiä ja sellasia joita en oo ikin nähnykkään viel. delmooki pääsee miittaa ku se tulee sieltä jostai tänneppäin. en ny muista missä se asu. porin lähel tais olla. tietääkseni oon viel lupaillu et menisin sinnekki päin joskus. no jos saan jostain paljon rahaa ni mikä ettei.

tuli taas vitunmoiset stoorit kirjoteltua. jos kuittaan tähän ja sytytän savukkeen ja jatkan idleemistäni. ->

The Core : Hassisen Kone - Rappiolla

mul on jotenki semmonen hämärä muisto et ku olin ihan skidi ni mutsi soitti tätä jossain ja laulo. oon ihan satavarma. jänskää kuunnella tätä ite nyt.. tai no oonha mä tän biisin kuullu vaikka kuinka moneen kertaan ja nyt vasta aloin muistaa jotain tollasta. no mutsi kyl oli ismo alanko-fani joskus nuorena ni eipä oo ihme ^^

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.04.2006 20:44

haa. moon bodomilla.

[Ei aihetta]Torstai 06.04.2006 03:33

empä olis uskonu et asiat voi mennä huonommaksikin.. no selvästi ne voi.

[Ei aihetta]Torstai 06.04.2006 01:25

ei pidä toivoa liikoja ikinä. lopuks kaikki on aina vituillaan.

The Core : Danzig - Long Way Back From Hell

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.04.2006 03:55

koulu on taas jääny astetta vähäsemmäks.. jaa'a, en vaan nää enää mitään syytä käydä siellä ni senkus potkivat vittuun. ei paljoa mua liikuttais. oli taas omitunen päivä. iski hirvee vitutus illalla ja päivällä jostain kumman syystä ahdisti ja jumitti. "koomasin". taas vaihteeks mua katottiin ku nistiä tuos ku kävelin kotia.. ei välttämättä mikään ihme.. :DD

huomen kait istun koko päivän himassa. en tiiä. ei oikeen innosta mikään. kaikki on about samanlaista. oon kumminki ihan yhtä persauki eilen ku olin tänäänki ni eipä olis rahaakaan lähteä mihinkään. tekis mieli istua bios jauhamassa paskaa ja vetämässä tupakkaa mut rahatilanne ei anna myöten ni en lähe toteuttamaan. joskin kai sitä rahaa sais jos vähän jaksais yrittää mut ku ei ni ei.

ei helvetti että oon taas laiska.. ens viikolla olis valtakunnallisia.. jaksanko mennä kouluun vai en (?) empä kai.. ei oo fiilistä.. mielummin istun himassa ku täällä ei valiteta tupakan polttamisesta eikä oikeen muustakaan jos äiti ei oo himas. sil on nykyään omitusta. välil se on yli-mukava ja välil se flippaa ku olis jollai ihme tripillä. kai sil on jotku vaihdevuodet tjsp. tänäänki sitte tulin himaan "mitä sä taas täällä teet?" jännää..

ja on aivan saatanan tylsää ku jauhan jotai ihme skeidaa johonki galtsu-blogiin o_O ei se mitään. tuskin kukaan pahalla kattoo jos kerranki jotain kirjotan, on taas ollu vähän väliä täs mun kirjottelussa. oli "elämää" = istuin stadis sun muualla. hirvee päänsärky täs ja harkitsen vieläki tota tupakalle menoa ku kerran käärin sen valmiiks mut en oo jostain kumman syystä jaksanu vaikkei mun tarttiskaan liikkua ku joku metri tohon ikkunalle ku en viitti mennä alas ku mutsi taitaa jo nukkua.

ei taaskaan väsytä yhtään, eikä oo nälkäkään.. ihme kyllä. vähä pelottavaa ku ei oo ikinä nälkä eikä oikeestaan mulla ookkaan juuri mitään perus-tarpeita :D ihmiset tykkää jostain syystä aina ihmetellä tota :D "kuin sua ei väsytä?" "kuin sulla ei oo nälkä?" no vitusta minä tietäsin :D olen sitte epänormaali-paska, olkoot :D tätä se sitten teettää ku tulee aikasin kotiin.

-> istuu koneelle -> irkkaa -> lukee läpi kaikki foorumit -> ettii linkkejä -> puhuu paskaa -> oottaa et ihmiset kyllästyy / alkaa idlee -> polttaa -> vinkuu siitä ku muut idlee -> pelaa -> alkaa refressaa galleriaa et jos joku oliski erehtyny kommentoimaan -> vinee irkissä kun ei ole kommentteja -> kattoo kun muut menee nukkumaan -> kirjottaa blogiinsa.

tällästä on mun elämä :--DDD aika köyhää.. stna :D pitäs kaiketi alkaa juomaan enemmän ni vois tylsistyttää ihmisiä jollain ryyppy-stooreilla :DDDD "joo eilen mä sammuin sinne ja sinne. sit heräsin ilman boxereita sieltä ja sieltä" j00 heti vaa :D

emt..

The Core : The Distillers - Beat Your Heart Out

taas mä sitte pääsen raiskaamaan hyviä biisejä omalla laulullani ja herättämään mutsin.. alkoki tulla tylsää ku ei oo kukaan huutamassa / vineemässä korvan vieressä. ihan sama missä ikinä onkaan ni kyllä sen joku aina toteuttaa. whatever. jos vaan kuittais tähän ku tätä paskaa tuli taas jauhettua niin maan saatanasti. vittu jos huomautatte jostain typoista. niinku kukaan ikinä näitä jaksaiskaan lukea. en ainakaan uskois.

[Ei aihetta]Maanantai 27.03.2006 02:24

mitähä huomisesta tulee :DDDD

The Core : Rancid - Disorder And Disarray

[Ei aihetta]Tiistai 21.03.2006 01:47

TERVE \o/

The Core : Operation Ivy - Healthy Body, Sick Mind

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.03.2006 22:46

no.. olin alkanu parantumaan. tietyistä syistä. se vitun sairaus uusii.

The Core : Pantera - I'm Broken

[Ei aihetta]Torstai 16.03.2006 21:28

kipeenä. tosi kivaa. :<