IRC-Galleria

_norsu_

_norsu_

sosiaalinen itsemurha

[Ei aihetta]Tiistai 30.05.2006 04:39

oli kivaa tänään, joskin mua meikattiin taas ;< en vieläkään ymmärrä mitä niin hienoo siin on tunkee erinäkösiä systeemejä naamaan :D ehk on parempi vaan etten ymmärrä :DD joskin punanen kajaali on jees ^^

The Core : Anti-Flag - One Trillion Dollars

moon hoilannu tätä koko päivän. ja pelimiestä :----DDDDDD

voisin täs joku päivä ettii sen paitani mihin tahon sen "Fuck The System"-tekstin :))

irkkailee ja pelailee --> o// o\\ \o/

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.05.2006 05:09

juu, en kirjota mitään hirveetä novellia taas. rasittaa vaan välillä tällänen. heh.. oonpa anarkistinuori ja koko maailma on mua vastaan.. läppä läppä.

ei vaa välil jaksa tämmöstä. pisti päiväl niin pahasti vituttaa että. oli pakko lähtee. nyt sit istunu himas vitun pitkään hakkaamassa jotain pasianssia läpi kun ei oo muutakaan. irkkikin sitte kusi käsiin ja lopetti toimintansa.

tuli tossa väsättyä parit lyriikat, joita tuskin näytän kovin monelle, koska en pidä itseäni kovin hyvänä sanoittajana. nauran jos tää meijän bändi-idea ikinä pääsee muuksikin ku pelkäksi ideaksi. no hyvällä vauhdilla systeemi on ainaki tulos kasaan.

jooh.. toi onki se plussa täs päiväs. no oliha aamulla ja aamuyöllä kivaa vaikkei tuo tyttö oikeen tainnu hirveemmin innostua siitä että valvotin sitä koko yön läpi. no ei voi mitään jos ei saa unta ja tahtoo jutella.

huoh.. tää on just niin tätä. pitäs vaan vetää lärvit ja antaa kaiken mennä ohi. voisin taas alkaa dokata himassa niinku jouluna. paitsi että kohta alkaa luultavasti duunit. sitte oonki kusessa ja hajoilemassa. ei vittu yhtään innostas mut on aika isot paineet päällä ku on pakko mennä ku muuten ei tuu mistään mitään. äiti flippaa ja faijan mielestä pitäs olla koko kesä duunissa. mä tahtosin olla vaan kuukauden, koska muuten ei oo millekkään muulle mitään aikaa.

ei paljoo kiinnosta olla duunis ns. paskapalkalla kasista viiteen. antaisivat mun vaan olla rauhassa. kyl mä ilman rahaaki selviän. ei se ketään onnelliseks tee.

The Core : Turbonegro - Fuck The World

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.05.2006 20:17

ei edelleenkään pitäs tehdä mitään suunnitelmia. aina valehtelen itelleni et täl kertaa onnistuu ja aina kusee käsille :D ja vihaan lätkää koko ajan vaan enemmän. ja vittu ketä se vähempää voisi kiinnostaa jos joku vitun lordi voittaa euroviisut, ne on muutenki ihan paskaa ja se on vaan huono asia et neki meni sen voittamaan. jes nyt saadaan sitte heittää lisää verorahoja vittuun ens vuonna joittenki saatanan euroviisujen takia.

eihä täs ookkaan pistetty niitä jo ihan tarpeeks turhiin asioihin. että pistääki taas asiat vituttamaan. meen sitte saatana stadiin ja tapan iltaan asti aikaa ja sit tuun tänne, irkkaan, poltan tupakkaa ja meen nukkumaan. samaa paskaa 24/7..

The Core : Aivolävistys - Vitut Siitä

[Ei aihetta]Lauantai 20.05.2006 05:48

noo nyt on sitte koettu hissiin jumiin jääminen ja säädimpä sielläki kauniisti. ei vittu niitten vaksien ilmeet. olis pitäny tajuta et punaset kajaalit naamas ja et näytän iha nistiltä, joka o vetäny viimeset pari viikkoo pilvee putkeen.

oli jänskää. en jaksa selittää yksityiskohtasesti :D thank oona avusta :---DDD

The Core : Operation Ivy - Caution

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.05.2006 04:29

noni nyt sitte iski vitutus ja sellanen epätietoisuuden saatanan vitun vittu.. on taas sit sellane fiilis et vois tappaa jonku tosi kivuliaasti. vittujen kevät.

The Core : Blood For Blood - Some Kind Of Hate

[Ei aihetta]Lauantai 13.05.2006 11:02

eäähhh.. vitun huono olo, heräsin justiinsa älyttömään päänsärkyyn, sit juoksen alakertaan kattoo onks meil mitn särkylääkkeitä. no vittu ole tietenkään.. jotai mitä piti juoda, oli niin hiton pahaa että ja nyt maistuu menttoli suussa, päähän sattuu ja väsyttää mua uni ei tuu ennen ku särky on lähteny. paketis luki et puoles tunnis pitäs alkaa vaikuttaa.

äiti ja pikkuveli lähti laivalle jo ajat sitte. kuudelta ne tais mennä, eli ovat about terminaalissa ehkä nytte. saan ehkä tupakkaa mut en hirveemmin usko. en ite lähteny mukaan ku ei huvita riidellä taas koko päivää turhista asioista.

kukaan oo ees irkissä tähän aikaan. mitä on tapahtunu ihmisille jotka ennen irkkas 24/7 ?! nykyään kaikki vaan idlee ja quittaa maks. aikasin. -.- ennen saatto hyvinki olla niin et jotku oli parikin päivää online ja kirjotti koko ajan jottai.. mahtaa käydä unirytmille sellane vähäc.

jännä kun on jotenki ihan helvetin krapulainen ja sellane huono olo vaikken ottanu ku huikan aksun mansikka siideristä 8D soli pahaa ;< tekis mieli lähtee tupakalle mut ulkona on niin helvetin kylmä ku täs huoneessaki jäätyy jo. taino kylmä ja kylmä, varmaan joku +12 tuol on.. emmää tiiä, ku oon liian laiska kävelee kattoo mittarista.

ui nyt se lääke alko imeytyy :) tuntuu ihan taivaalta ku pää alkaa jo tuntuu normikokoselta eikä satu niin hirveesti. mistäköhän päänsärkyki johtuu. varmasti jostai rasituksesta tjsp.

jotenki on taas jaksanu kuunnella avainta paljon, ku ei ollu taas vähään aikaan sitä popittanu. juu kuuntelen minä suomiräppiä mut vaan sitä koska sil on saatanan hyvät lyriikat. mitä sitten jos se räppiä onkin :D kiinnostaa vitusti.

The Core : Avain Feat. Redrama - Viedää Bäkkii

täs on vaan mun mielestä niin hyvät sanat, on noissa muissaki. sellasta kantaa ottavaa musaa mis on oikeesti jotai sanomaa ja ideaa, jota on hieno kuunnella eikä pelkästään sellasta mainstream-paskaa mitä jenkeistä tulee. ainaki mun mielestä on vitun typerää kuunnella jotain sellasta mis vaan huudetaan et "vittu meil on autoi, naisii ja rahaa" sun muuta skeidaa.. useimmat näistäki on "vankila-taustalta" ja niil on "huono elämä ollu" kaikkee paskaa mitä lehdet kirjottaa et ne nousis korkeemmalle.

jees.. pää on jo kunnos :) vittu tuo juotava systeemi toimii nopeemmin ku normikapselit. varmaan siks et se pääsee heti vereen ja noissa kapseleissa joutuu oottelemaan sitä et se alkaa sulaa vähitellen. tietty ne on pitkävaikutuksellisia jne.

The Core : Anti-Flag - Spaz's House Destruction Party

tässäki on hauskat sanat. voisin kirjottaa mut en jaksa. jos mulle käy joskus noin ni teen kyl iha samat :--DDD

pitäs voittaa lotossa täs lähiaikoina ja ostaa meksikon viinavarastot markuksen kans. homma on jo puoliks tehty. meil on suunnitelma. nyt puuttuu enää se lottovoitto. tuskin se niin vaikeeta voi olla, vetää pari äksää lappuun joittenki numeroitten päälle ja se o siin. mut sit vois vituttaa meksikos kännipäissään hävittää ne rahat. mut sen takia ei otetakkaa mittää vitun luottokorttia vaan käteisenä sen takii et on vitusti helpompaa hävittää yks muovilappu ku matkalaukullinen seteleitä (kai, mistä vitusta mä tietäsin.. ei mulla pankkikorttia ole eikä matkalaukullista seteleitä)

huomaa et oon viel väsyny menin siinä vähän jälkeen neljän nuq ku kyllästyin vetää kynäriä. alko boree nepittää jotai iceworldia ku owni ja kaikki quitti heti pois =/ nyyps.. minkä takia kaikil suomiservuilla kaikki pikkupeelot tulee heti vinkuu et sul o haks ja oot vidu koodr..

voisin ihan noista syistä lopettaa, koska se o rasittavaa. vetää pari hedyy ja oot sit xiit.

joo meen nukkuu ennen ku mul on koko homma täynnä jotai avautumista cs:ssästä tai meksikosta :DDD vetoon siihen et oon nukkunu vasta 3 tuntia (!) ni on ihan luonnollista että ihminen selittää sekavassa mielentilassa sekavaa asiaa.

ennen takas nukkumaan menoa meen kyl vetää aamusavut. näin ollen voin tehä sen kahteen kertaan ^^ tuntuu aina yhtä kivalta ku tuntee oikeen kuinka nikotiini virtaa vereen ja tekee asiansa. tulee sellane rentoutunu ja ihana fiilis.

The Core : Napalm Death - Scum

joku joskus sano mulle et kuulostaa ku napalmin laulaja oksentas siihe mikkiin, sekottaa vaa devariin ! skenensä paras bändi, skenen perustanut bändi myöskin kyl :DDDD

-> tupakkaa & nuq sen jälkeen

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.05.2006 03:40

tuskin tarttee ees alkaa kertoo päivästään. vituikshan tää on menny.

The Core : Blood For Blood - Some Kind Of Hate

tää sopii niin fiilikseen. niitä harvoja kertoja ku tekis mieli vetää jotain turpaan niin pahasti että. saispa tapella oikeen kunnolla nyt.

[Ei aihetta]Maanantai 01.05.2006 05:29

menipä hienosti taas.. oli vappu.. eli kaikki tietää missä kunnossa Lari on huomenna..

voi helvetti.

jos tiedätte / muistatte mitään ni kertokaa mullekkin, koska mul on vähän heikkoa. muistan tietyt asiat ja ja sitten en taas ollenkaan.

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.04.2006 05:22

oli kyl kova keikka ^^ perkele et Outlasti räjäytti mun tajunnan.. en oo ikin saanu siitä pahemmin mitään irti ku kuunnellu itekseen mut livenä se o helvetti irrallaan :)

kiitokset kaikille ja anteekspyyntö Sloberille :----DDD

The Core : The Dillinger Escape Plan - Sunshine The Werewolf

[Ei aihetta]Torstai 13.04.2006 06:18

tällästä tänään, olin tos eile siis.. no en ny muista mikä päivä eile oli.. ai se lukee tos juu.. nii siis keskiviikkona olin stadis ja sitte kävin sentis ja lähin sieltä käväsee emmil ja tapoin siel jonku aikaa. vedettii kahvit ja puhuttiin paskaa ^^ sit lähin sielt takas stadiin. olin juuson, aksun ja lauran kans siel siihen asti kunnes ne läks tavastialle ja sit tulin sieltä kotia.

no nyt istun täs koneel.. oon istunu jo jonki aikaa oikeestaan. kuunnellu musaa ja lauleskellu messis. vetäny pirusti tupakkaa. nyt koko huone haisee siltä :D no onha mul toi ikkuna auki. ei tääl muute kaiketi ees kestäs olla.. vähäc tylsä yö. kaikki o varmaa jossai lifee ku irkissä ei oo tota elämää oikeen näkyny. kai ny ku kaikil alkaa pääsiäislomat täs just ja meitti viettää kesälomaa jo :D

huomen on kait jotai ohjelmaa tiedossa. mitähän mä keksisin. joku 9 tuntia viel ni roope tulee tänne. kai se tahtoo egoo ku sai sen moponsa :D olis mullaki mut ei oikee huvita ajella. en tykkää oon kait outo o_O paljonkoha ees oon ikinä ajanu sil. emt :D ei kiinnosta :D

tekis mieli vetää pää täyteen mut en ny jaksa alkaa kiskoo mitään kalsarikännejä ihan vaan sen takia et mul on tylsää vaan raiskaan taas galtsu-blogiani. omitusta. kirjotan tänne näitä pitkiä stoorejani, joita kukaan ei lue ja jos lukeekin ni ei ainakaan jaksa lukea loppuun. no useimmat, jotka mua vähäsenki tuntee ymmärtää olla lukematta, koska näissä harvemmin on juurikaan ideaa.

enimmäkseen vaan vineä siitä kuinka tylsää mulla on :D ja nyt on kylmäki ku tuo ikkuna on auki. joskin ohan se ollu koko illan auki. ehkä laitan sen sitte kiinni ku meen nukkumaan etten jäädy tohon sänkyyn. toivottavasti se roope tajuu sitte aamulla soittaa mulle et herään. muuten se saa istuu tuol ulkona. voisin oikeestaan tekstaa sille et muistaa sitte soittaa.

sitte ku se lähtee ni luultavasti meen vaan takas nukkumaan. oon kumminki aamul ihan tajuttoman väsyny vaikkei mua nyt juurikaan väsytä. voipi olla et oon täs vetäny kofeiiniä sellaset määrät. Kokis & Kahvi <3

on jotenki lyömätön yhdistelmä kuunnella musaa, irkata, juoda kahvia/kolaa ja polttaa tupakkaa samaan aikaan ku ei oo mitään häiriköimässä vieressä. saa istua vaan ihanassa rauhassa. ei tartte liikkua mihinkään ellei sitte taho ruokaa tai mennä vessaan.

oon jo ehtiny raiskata kaikki mahdolliset klassikko-biisit mitä vaan playlistiltä löytyykään. jotenki vainoharhasta ku koko ajan luulen et joku huutais mun nimee tuol alhaal. pelottavaa :D "I hear voices in my head" ;ASDA;SD joojoo.. ehkä mä taidan olla väsyny :D tai mistä tota ikinä tietääkään.

popittelen täs ratsiaa ja käärin sätkää. kaikkia kiinnosti >:O vituttaa ku markus-homot ja evot pääsee ulkomaille lämpimään ja meikä jäätyy tääl :D noei. alkaa tuol kesä olla jo pikkuhiljaa. tänäänki oli ihanan lämmin päiväl. oli just kiva herätä auringon paisteeseen. ottaa kahvia. mennä portaille istuu, juoda kahvia ja polttaa siinä. sit kerätä kamat kasaan ja lähtee stadiin.

kohta alkaa keikatki ekat on jo ens viikol :) ootan innol tota endstandia ku sinne on tulos aika paljo tuttuja ihmisiä ja sellasia joita en oo ikin nähnykkään viel. delmooki pääsee miittaa ku se tulee sieltä jostai tänneppäin. en ny muista missä se asu. porin lähel tais olla. tietääkseni oon viel lupaillu et menisin sinnekki päin joskus. no jos saan jostain paljon rahaa ni mikä ettei.

tuli taas vitunmoiset stoorit kirjoteltua. jos kuittaan tähän ja sytytän savukkeen ja jatkan idleemistäni. ->

The Core : Hassisen Kone - Rappiolla

mul on jotenki semmonen hämärä muisto et ku olin ihan skidi ni mutsi soitti tätä jossain ja laulo. oon ihan satavarma. jänskää kuunnella tätä ite nyt.. tai no oonha mä tän biisin kuullu vaikka kuinka moneen kertaan ja nyt vasta aloin muistaa jotain tollasta. no mutsi kyl oli ismo alanko-fani joskus nuorena ni eipä oo ihme ^^