IRC-Galleria

_susu_t

_susu_t

Ärrrrgggghhh...

IhquuKeskiviikko 26.03.2008 11:28

lähtee ajeleen näillä keleillä... kele. pitänee varata monta tuntia ajamiseen... mun tuuri taas.

MoronTiistai 25.03.2008 22:10

Oon niin tohkeissani ku mul on aikuiste oikeesti rehvit perjantaina yhen ihanan miehen kaa... Toivottavasti kaikki menee ihanaisesti. Se yllätti mut torstaina kun kukkalähetti soitteli ovikelloo ja toi ison kimpun ruusuja.. wau, kylläpäs taas tuntuu hyvälle kun joku jaksaa huomioida ;)
Sain sitte sairaslomaa toistaiseksi siihen saakka että saan Juhon asiat kuntoon ja oman vointini suhte siedettävälle tasolle. Huomenna pitäis suunnistaa Uuteenkaupunkiin Juhon kans tutustumaan siihen hoito-osastoon johon hän nyt toukokuussa 6 viikoksi meneepi. Onneks on navigaattori et jotenki osaan perille, kun eipä oo sielläpäin tullu pahemmin ajeltua.
Mut anyway, elämä näyttäis taas hymyilevän ainakin joissain kohdin eli kevättä rinnoissa ja mielessä..


Bai hanit.

Pari riviäTorstai 13.03.2008 19:23

Jos taas kirjoittelis hiukan kuulumisia.. Mistäs aloittas. No, Juho on edelleen Harjavallassa, käy kotona lomilla joka 2. viikonloppu. Kaikki on mennyt hienosti ja pojassa on tapahtunut paljon positiivisia muutoksia. Tämän kuun 26 päivä ollaan menossa tutustumaan sinne Uuden kaupungin lasten psykiatrian osastolle ja hoitojaksolle Juho pääsee noin huhti-toukokuussa.
Muuten elämä rullaa normaalisti, töitä en ole vielä löytänyt, enkä niin aktiivisesti edes hakenut nyt, kun ajattelin että o parempi saada Juhon asiat ensin kuntoon.
Päivät täyttyy äkkiä erilaisista harrastuksita, joka illalle on jotain menoa. Oon koittanu taas panostaa myös itseeni enemmän.
Huomenna saa ekan kerran 5 kuukauteen taas vapaata lapsista ja ajattelin suunnistaa sekelle kattoon Pandoraa.. Jos pari siderii ottas sen kunniaks. Tänään koristeltiin pajunkissoja, sunnuntaina ois tarkotus mennä virpomiskierrokselle.
Rakkauselämä on hiljaiseloa, eipä oo hirveesti ollu aikaa ees sellasille, nyt on kyllä yksi varteenotettava kiikarissa ;)
En nyt viitti tänne tilittää sen sukkelammin, tarttis ostaa Vippi et sais piiloon näitä tekstejä. Sit vois taas alkaa kirjotteleen enemmänki. Mikäli mun elämä nyt ketään kiinnostaa..

että semmosta tähän hätään..

kopsattu ikkunarinsessaltaLauantai 08.03.2008 23:34

Vastaa kysymyksiin saapuneiden tekstareiden ekoilla lauseilla.

01. Tuntematon mies soittaa ovikelloasi ja menet avaamaan. Mitä sanot hänelle?
- ok

02. Pedofiili hyökkää kimppuusi. Millaisen avunhuudon huudat?
- hyvää naistenpäivää!

03. Äitisi pyytää sinua imuroimaan..mitä sanot hänelle?
- kiitoooos.

04. Jätit läksyt tekemättä ja opettaja uhkaa jälki-istunnolla. Miten puolustaudut?
- tänään klo 17 voit saada mulberryn 950 euron arvoisen laukun omaksesi.

05. Poltit vahingossa kesämökkinne maan tasalle. Miten selität asian vanhemmillesi?
- ens viikolla sopii kyl kaikki päivät.

06. Liukastut koiran jätökseen. Kuinka kiroat?
- juu kiitos samoin.

07. Joukkueesi voittaa jääkiekko-ottelun. Mitä huudat tuulettaessasi?
- ei, miten niin?

08. Koulusi pahin nörtti pyytää sinua alkamaan kanssaan. Mitä vastaat?
- joo tänne vaan!

09. Kirjoitat synttärikortin 80-vuotiaalle ukillesi. Mitä kirjoitat korttiin?
- oon menossa tampereelle bussissa, ollaan koko päivä siel filmifestareilla.

10. Kokeessa kysytään: mikä on evoluutio? Sinä vastaat?
- kuin mun sille tarvii soittaa?

TilitysTiistai 15.01.2008 10:31

Miksi uusiin ihmisiin tutustuminen on aina vaikeempaa mitä vanhemmaksi tulee? Kai se on siksi, että elämänympyrät on niin kuitenin rajalliset ja pienet. Mun normaali päiväohjelma: klo 7 ylös, Jennalle aamupalaa ja vien sen kouluun klo 8, sit Jonin kanssa aamupäivä, haetaan Jenna klo 12.30, välipalat ja ulkoilua, sitten joka ilta on jotain harrastusta, maanantaisin 4h, tiistaisin satujumppa, keskiviikkona baletti, torstaina partio. sit onki jo vkl. sit taas kotona muksujen kans 24/7... se on hyvin harvon ku saan järkättyä mitään lapsenvahtia et pääsisin tuulettuun, välillä on tosi karsee olo: tätäkö mun elämä nyt on? yksin hamaan loppuun, eihän kukaan sulhasehdokas tänne löydä ovelle kolkutteleen prkl.. Kyllä mä niin jo kaipaan kans kainaloon ja et olis joku toinen aikuinen kenen kanssa jakaa näitä asioita. Mut ei vaan auta ku tyytyä osaansa. Kaipa se sit helpottaa joskus kun Joniki on murrosiässä ja pääsen vapaammin liikkumaan ilman lapsia. Jotenki tää tila nyt tuntuu vaan niin lopulliselta tällä hetkellä. Onneks on laaja skaala niitä ihania ystäviä, jotka onkin lasten jälkeen parasta mun elämässä.

Joni tuli viereen: Äiti, kyllä sä oot maailman ihanin, sää oot niin pehmee ja lämmin!! :DD

Kuvassa Juhon huone Vk:ssa kun oltiin vierailulla 5.1 Harjavallassa..

Oon vanha luuskaMaanantai 14.01.2008 15:10

syt se rajapyykki on sitten ohitettu, kriisejä ei ole, mun elämä on ollu aina yhtä kriisiä.. Ens lauantaina on kavereille bileet, niitä odottelen innolla... Juho veti mua turpaan eilen kolmesti kun hoitaja tuli hakemaan takas lomilta Harjavaltaan:(( Väkisin kannettiin huutava ja hysteerinen poika autoon... Mua niin surkuttaa sen puolesta.

Soon uutta vuotta maarSunnuntai 06.01.2008 15:43

Ei prkl ku jotenki vaikeeta kirjoottaa tännekki muka ... Noh, onneks on nää kaik häslingit ohi, viel on ne syndet juhlimatta.. Mut kiva olo on ku tietää et kaikki ihqraksupoksu-kamut tullee paikalle ja varmana on hauskaa! JeA, oltiin eilen H-vallas Juhoa kattomas, kovin se oli iloisella päällä, olivat menossa Poriin keilaamaan illalla. Kyl mun niin jumalaton ikävä sitä on koko ajan, Olo on niin tyhjä ku yks laumasta puuttuu.. No ens viikonloppuna se tulee taas lomaileen onneks. Työttömyys jatkuu, edelleen ei oo ressiä sen suhteen, oon ajatellu et jollen löydä kesään mennes sellasta duunia mikä miellyttää, niin jatkan opiskeluja esim. ammattikorkeeseen.. Lets see kuin ämmän käyp. Nyt oon ollu taas 6 päivää polttamatta, toivottavasti tää lakko ois lopullinen.. Laihduttaaki pitäs, mut damn, ei kaikkee kerralla??

*pus kaikille


Ohi onTorstai 27.12.2007 13:47

siis joulu.. onneks. Yhtä rumbaa ja ittensä piippuun vetämistä prkl. noh, onneks on vaan kerran vuodes.. Juho on ollu koko joulun kotona, tänään mennän sit takas taas H-valtaan, Julia on ollu meillä joululomalla ja tullee mukkaan viemään Juhoa.
Jos nyt kans vkl repäsis ja lähtis baareileen taas vähästä aikaa. Vetäis persiil megapers kerranki.. :D Jos löytys vaik joku ylijäämäpukki..

Jaa niiLauantai 01.12.2007 21:26

poistin itteni facebookista. Liika on liikaa.

Hauska juttu..Lauantai 01.12.2007 21:22

Googleta hakusanoilla "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan!

1.Susanna on syntynyt Oulussa ja sieltä hän päätyi musiikkiluokkien ja musiikkilukion kautta keikoille.
2.Susanna on myös hoitoisuusluokituksen lastenyksikön koordinaattori . (Todellakin..)
3. Susanna on luonnostaan urheilullinen ja hän on myös erittäin taitava voimistelija. ... (toiveajattelua)
4.Susanna on yksi niistä kaupunkilaissinkuista, jotka painivat jouluna .. (tää on paras!! haha.)
5.Susanna on kansainvälinen naisen etunimi.
6.Susanna on ollut suosittu esiintyjä myös ulkomailla.
7.Susanna on valoisa nuori nainen, joka on jo kokenut poliitikko.
8.Ennen kotiäidiksi jäämistään Susanna on touhunnut ties mitä. ...
9.Susanna on kovastikin koreillut lehtien sivuilla uuden lookinsa myötä.
10.Susanna on kirjoittanut oman näytelmän Tumma Nainen.