IRC-Galleria

amalthea

amalthea

Life's rearranging

Viisi omituista tapaani.Torstai 26.01.2006 19:30

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. En ikinä, missään tapauksessa voi astua kadulla olevien viemäriaukkojen kansien päälle.

2. Yllämainittu pätee myös kaikenlaisiin tiehen maalattuihin viivoihin (kaistojen välissä ja sivuissa olevat valkoiset ja keltaiset viivat), poikkeuksena kuitenki suojatiet jolloin minun täytyy juuri pystyä astumaan vain niille valkoisille viivoille (huom. yrittämättä kuitenkaan näyttää hassulta harppoessani niiden läpi ;)

3.Illalla käydessäni nukkumaan, viimeinen asia minkä minun on AINA pakko tehdä on käydä vessassa, vaikkei minulla olisi edes hätä.

4.Meikatessani minulla on tarkkaan mietitty järjestys kaikelle, niin tarkka että luomivärin laitto aloitetaan aina vasemmasta silmästä mutta rajauksen laittoi oikeasti. Jos jostain ihmeen syystä poikkean järjestyksestäni, meikki menee täysin piloille. (Ja tämä on testattu :D)

5. En missään nimessä voi juoda jo pöydällä olleesta lasista uudestaan, jos en tasan tarkkaan muista että jätin sen lasin juuri siihen ja että mitä join siitä viimeksi. Ottaen vielä huomioon että asun yksin jolloin suurin osa laseista on yleensä minun jäljiltä.

Haastan:

nynnyninni
maaja^
|cherry|
Chazzy
tiittu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.