IRC-Galleria

amalthea

amalthea

Life's rearranging

Blogi

- Vanhemmat »

jihaa.Keskiviikko 30.11.2005 15:22

Sain sit siitä bilsan kokeesta 9+ :) Olin todella positiivisesti yllättynyt koska maksimipisteet oli vain 24 ja kun se siinä alussa alko kertoo niitä oikeita vastauksia, tuntui että minulla oli mennyt väärin joka toinen kohta.

Mulla tuntuu muutenki olevan jotenki erityisen hilpee päivä tänään, vaikka ruotsin koe vähän meniki miten meni, mutta en jaksa stressata sitä vielä sen enempää, surraan sit ku sen palautuspäivä koittaa. Ehkä se on tosiaan tää että on taas vihdoin koeviikko ohi ja voi vähäks aikaa rentoutuu.
Oon jopa niin hyväl päällä että ajattelin siivota x) hih. silloin täytyy olla todella hyvällä päällä jos sitä alkaa vapaaehtoisesti tekee. Tosin eipä nuita samoja villakoiriakaan jaksa kattoo enää monta päivää, pyyhin ne nyt pois että kahden päivän päästä saa sit uuden villakoirat tulla haukkuu sängyn alle. Se huonopuoli tälläses yksiös nimittäin on, että sais olla siivoamassa joka päivä, jos aikoisi pitää tän kämpän siistinä koko ajan.

Eli siis siivoamaan nyt. (okei, taidan jumitaa koneel viel sellaset pakolliset puol tuntii mikä menee normaali "rutiineihin" :D)

ei tule mtn.Tiistai 29.11.2005 23:49

QAF ficit pitis kieltää lailla sillon ku on ruotsin koe johon pitis lukea... :S
No ei. Mä vaikka sit reputan sen kokeen, ihan sama. Onhan mulla aina QAF lohduttamas mun surkeaa ruotsin kielen taitoani x)

Joku näki unta l-koodin shanesta. Hui. Mä alan kohta epäillä mun seksuaalista suuntaumista vakavasti xD mut älkää pelätkö tytöt, en mä oo teidän kimppuun käymäs, ei mulle kuitenkaan kelpais ku se Katherine Moenning tai joku Angelina.. x)

Ehkä mun pitis sittenki mennä lukee sitä ruotsia ennenkun mä järkytän muita (ja lähinna itseäni) yhtään enempää....

iiks. kone kummittelee.Maanantai 28.11.2005 20:17

Niin ja sitten kun kirjauduin tosiaan tuohon meseen ihan oikeasti, se ilmoitti että minut kirjataan ulos webmessengeristä koska olen kirjautumassa sisään muualta.. Eli toisien sanoen olin ollut kirjautuneena koko ajan, ties kuinka kauan :D Oudointa on tosin se että en ole käyttänyt webmeseä sitten viime kevään jälkeen.. Ja miten ihmeessä se yleensä edes onnistuisi kirjaamaan minut sisään? Outoa. Todella outoa.
Eikä voi olla mahdollista että joku muu olisi kirjautunut sisään tunnuksillani, koska se oli nimeenomaan tällä koneella, enhän muuten olisi saanut niitä ilmoituksia kun ihmiset kirjautu sisään yms..
No siinä taas yks tyhmä mysteeri mietittäväksi xD

:)Maanantai 28.11.2005 20:06

Koeviikko tulee kohti loppuaan, enään huominen historian koe ja sitten se pahin; ruotsi. Pelottaa hieman ku minun ruotsin kielen taidot eivät ole kovin kehuttavat. Olen kyllä yrittänyt tänä vuonna panostaa aika lailla, mutta kun pohjat on jo huonot ni minkäs teet. Ärsyttää kun piti joskus yläasteella olla muka niin teiniangsti asenteella "pakkoruotsi suksii".. :/ Ihan hävettää. Nyt olis niin halu oppia se ruotsi ja yleensäki kieliä. Ton italian kanssa oon kyl nyt täysin eri asenteella mukana :)

Tänään piti taas kerrna juosta ninnin mukana kaupungil x) se tyttö on kyllä nyt mulle monta shoppausreissuu velkaa. Siis sellasii ku mä shoppaan ja se vaan roikkuu peräs makutuomarina :D Tosin sitä saakin oottaa näillä mun nykysillä tienesteillä (niin millä tienesteilla?!!).. Mutta tää muistetaan ;) :D No okei, ymmärretään, sillä on "tärkeät" itsenäisyyspäivänpirskeet tiedossa jossa pitää olla tiptop sen pari tuntii ja maksaa sen viissataa vaatteista joita ei todennäköisesti enää pidetä sen illan jälkeen monta kertaa :D Vähän niinku toi jenkkejen prom, oli seki kyl aivan mahoton haloo ja rahantuhlaus syy yhden illan takii....

Päivä meni taas hurjan nopeeta ku kävin Ninalla ja kokkasin sille (ja se kiittämätön viel sano et "no kyl tää nyt just ja just kouluruoan voittaa" xD) ja sit yritin parhaani mukaan viihdyttää minskistä x) sen saa kyl nauraa niin helposti ihan yksinkertaisilla asioilla, kunhan vaan jaksaa pitää sitä showta yllä sen puoltoista tuntii :D Ihana lapsi <3

iiks, mun mese kummittelee xD en ole edes kirjautuneena sisään ja silti se tossa koko ajan ilmottelee ku kaverit kirjautuu sisään :D Tosin se ikkunaki tulee sellasen vanhan mesen mallisena.. Ihan ihme.

No jos nyt alkais lukee sitä historiaa sitten... ((toisin sanoen jumitan tässä viel kaks tuntii, jonka jälkeen todennäköisesti jos nyt satun sen kirjaan käteeni ottaa, nukahan saman tien ja nukun iltamyöhään ja sit oonki taas liian väsyny lukee xD))

hei.Sunnuntai 27.11.2005 22:46

Ajattelin vähän päivittää taas. Ei ole oikeastaan tapahtunut mitään. Juhlittiin leipsikan 25 vee synttäreit lauantaina. Oli taas yhdet turhat juhlat nekin.

Ensi viikonloppuna minskin ristiäiset :) Toivottavasti siitä tulee sitten se Vilma.
Ja lauantainaki koulua :/ No onneksi on sit maanantaina ja tiistai vapaata.
Hui kohta on jouluki, saa taas alkaa stressaa lahjojen kanssa :S

ei muuta.

hmph.Perjantai 25.11.2005 15:55

Minä masennuin tänään. Ei jaksa selittää eikä kirjottaakaan paljoa.
Väsyttääki ihan mahottomasti, mutta pitis lähteä kohta Sallaan päin.
Ei ole hurjasti asiaa eikä edes aikaa ku pitäisin lukea Italiaa mutta kirjoitetaan nyt jotain.
Hmm. Huolestuttiin Ninan kaa tänää ku oltiin jo kolmatta päivää putkeen sampparil "chillaamas", hirveää. No on ollu asiaa liikaa. Tänäänki piti käydä ostelemas joululahjoi amerikkaan päin, hurjasti kaikkee lappitavaraa, kliseistä roinaa juu mutta se uppoaa niihin :D Tai siis meistä suomalaisistahan ne on ihan tylsii mut kyl ne siel rapakon takana ovat varmaan ihan haltioissaan :) Varsinki mun hostit ku ne on juuri sellaisia, ihania. Hostmamille ostin sellasen lappalaismalliin puetun nuken, ku se keräilee nukkei, talo täynnä niit. Ja sit kaikkee muuta turhaa lopulle perheelle.
Ja sit Ninan kaa piti rampata joka kauppa läpi ettii sille pukuu sen itsenäisyyspäivän juhliin :D Ja missään suht edullises paikas ei ollu mitään, ja niissä joissa olisi ollut, niin hinnat jo järkytti sen verran että ei vaikuttanut edes kokeilla. Kaipa se sit löysi yhden ihan hienon mekon vero modasta, vaikka ei sekään mikään ihan halpa ollut.

Ja jäätiin tosiaan tänään jumiin lidlin pihalle ku merse päätti tehdä temput ja jumittaa siihen. Kiva. No onneks apujoukot saapu hätiin ja saatin se taas kulkee :D

Italiaa pitis tosiaan lukea. No onneks osaan aika hyvin noi jutut ni ei tarvi ku vähän kertailla ja näin...

Allore, Ciao! Vado a studiare!

täällä taas.Keskiviikko 23.11.2005 16:14

Ihan pakko kirjoitella taas jotain tyhjänpäivästä tänne :)

Ei tosin ole mitään ihmet tapahtunu tänään, ollu vähän väsy päivä. Ja sen kyl huomasikin tossa ku tulin kämpille ja värkättiin tyttöjen kaa jotain ihan ihmeit ja naurettiin ihan ihme jutuille. No olihan se toki huvittavaa ku lentokone lensi yli ku tultiin hissistä ulos ja Maarit luuli että joku keittää pottuja xD pientä repeilyä siinä sitten. Tekisi mieli sano että elämä on mutta en nyt kuiteskaa sano, en minäkään ihan mitä tahansa kliseita suustani päästele xD

Jee tänään katsomaan Harry Potteria! :D Olen piilo-Potter-fani.. No en edes mutta on leffat ihan hauskoi kyllä.

Uskonnon koe meni muuten aika kiitettävästi. Tai siis kiitettävästi verrattuna taas mun lukemiseen x) Selitin omiani buddhalaisuudesta ja hindulaisuudesta.

Joo mutta jos vaikka nukahtelis vähän tässä ku jäi yöunet niin vähille ni ei nukaha sit leffaan.. :)


Koeviikko :/Tiistai 22.11.2005 16:27

Tänään sit alko sekin. Bilsalla alotin ja ylläityin positiivisesti kuinka hyvin osasin vastata. Tai siis no siltä se ainakin tuntu, eihän sitä tiedä ennenkun sen saa korjattuna käteen. Ottaen huomioon kuitenki että eilen jäi ne lukemiset aika vähälle, osasin silti vastata lähes joka kysymykseen.

Aloin tuossa äskön vähän nikkaroimaan. Tai no okei, kokoamaan sellasta pöytää valmiista palasista. Ajattelin että kyllähän minä nyt tuon osaan itsekkin koota, ei tarvi pyytää ketään miespuolista apuun :D Siinä aikani ohjeita tiirailtuani pääsin jollakin lailla alkuun. Tosin vähän piti kyllä miettiä että mikä ruuvi nyt on mikäkin kärpäsenpaska niissä ohjeissa, ne kun eivät ole maailman selvimpiä. Yhtäkkiä kuitenki huomasin (tai pikemminki luulin) että olin laittanut pari nupikkaa vääriin reikiin. Aikani niitä siinä epätoivoisesti yritin repiä irti, mutta ku kerran olin ne jo painanut oikeen lattiaa vasten tiukkaan kiinni ni eiväthän ne mihinkään irronneet. Ei siinä muu auttanut ku soittaa isipapalle ja kysyä neuvoa. Aikoi sitten pistäää veljeni asialle huomenna korjaamaan tilanteen.
No vähän aikaa niitä siinä vielä tutkailin ja lopulta tajusin että enhän mä mitään ollut mokanut; nupit oli ihan oikeissa paikoissa, lauta vaan väärin päin kädessä xD Olen varmaan muuttumassa blondiksi tai jotain.
No huomasin kuitenki että en pysty kokoamaan tuota yksin koska kädet ei enään riitä, joten nyt sitten vaan odottelen että rakas ystäväni Nina saapuu hätiin.

Ja minusta tuntuu että minua vainotaan. Voi olla tietty vain minun mielikuvitukseni tuotetta, joka minulla tuntuu välissä olevan vähän liianki vilkas, mutta silti pistää miettimään ku yks on tyyliin joka kulman takana kyttäämäs että mitä minä oikeen nyt teen. Ärgh.

Hmm. Tälläinen sitten.Maanantai 21.11.2005 17:49

Ahas, nytkö tämä sitten on avautunut kaikille. Ja tämmöstäkö pitäisi sitten vääntää?Ei taida tulla mulla tapahtuu. Ei mulla tule kirjotettuu jotain turhii löpinöitä, ja sellaisista asioista mistä oikeesti haluais kirjottaa ni ne kuuluu kyllä sit ihan sinne omaan yksityiseen päiväkirjaan, eikä kaikkien silmien eteen.
Tosin kenellä edes kiinnostaa tälläinen? Ei minulla hirveesti ainakaan innostanut lukea tuntemattomien ihmisten kirjotuksii tuolla ku niitä vähän aikaa selailin. Eri asia ehkä sitten ku minun rakkaat kaverit ja ei välttämättä niin rakkaat tutut alkavat sepostaa tarinoitaan, ehkä niitä on välissä kiva lueskellakki *virn*

No sain minä sittenkin näköjään pari rivii raapustettua turhanpäiväistä. Ehkä tämä ei sittenkään ole mikään MI3.
- Vanhemmat »