IRC-Galleria

amalthea

amalthea

Life's rearranging
Ei ole hurjasti asiaa eikä edes aikaa ku pitäisin lukea Italiaa mutta kirjoitetaan nyt jotain.
Hmm. Huolestuttiin Ninan kaa tänää ku oltiin jo kolmatta päivää putkeen sampparil "chillaamas", hirveää. No on ollu asiaa liikaa. Tänäänki piti käydä ostelemas joululahjoi amerikkaan päin, hurjasti kaikkee lappitavaraa, kliseistä roinaa juu mutta se uppoaa niihin :D Tai siis meistä suomalaisistahan ne on ihan tylsii mut kyl ne siel rapakon takana ovat varmaan ihan haltioissaan :) Varsinki mun hostit ku ne on juuri sellaisia, ihania. Hostmamille ostin sellasen lappalaismalliin puetun nuken, ku se keräilee nukkei, talo täynnä niit. Ja sit kaikkee muuta turhaa lopulle perheelle.
Ja sit Ninan kaa piti rampata joka kauppa läpi ettii sille pukuu sen itsenäisyyspäivän juhliin :D Ja missään suht edullises paikas ei ollu mitään, ja niissä joissa olisi ollut, niin hinnat jo järkytti sen verran että ei vaikuttanut edes kokeilla. Kaipa se sit löysi yhden ihan hienon mekon vero modasta, vaikka ei sekään mikään ihan halpa ollut.

Ja jäätiin tosiaan tänään jumiin lidlin pihalle ku merse päätti tehdä temput ja jumittaa siihen. Kiva. No onneks apujoukot saapu hätiin ja saatin se taas kulkee :D

Italiaa pitis tosiaan lukea. No onneks osaan aika hyvin noi jutut ni ei tarvi ku vähän kertailla ja näin...

Allore, Ciao! Vado a studiare!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.