IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

öm.. mistäs kirjottaisin..? pojat on ihan tyhmiä, ne tykkää aina jostain ällöistä tytöistä , sellasista jotka tekee itestään niin suuren jutun , muttei oikeesti oo paljoo mitään . eikö ne nää näitä mun ihania kavereita (sanokaa joku viimein että ne on oikeesti kaikki vaan mun mielikuvitusystäviä) kun ne on niin kivoja ja ihania ?! niin että pimpulat , ei mutta hetkonen , sittenhän oisin ihan kateellinen . höm höm . huomatkaa siis mun ihanat kaverit ja TIETYSTI tyhmä minä ((: kiitos että sain tänkin vuodattaa teille : DD ja sit jotain muuta että tulee marille kivat iltalukemiset.

AINIIN , tänään oli kiva lumihulluus-päivä :)) ensin oltiin Niepaplastikin, Johannaplastikin ja Jennan kanssa koulussa pyörimässä lumessa ja sit Marian kanssa hypättiin sellaseen pikkuseen kasaan . ja mulla on selässä mustelma kun tein ihan mahtihypyn sinne puskaan 8)) ja varmaan ikuiset arvet siitä kun syksyllä hyppäsin sinne samaiseen puskaan (ainakin vielä tällähetkellä on , tosin aika pienet)

ja mitäs vielä ? KULKUSET , KULKUSET , RIEMUIN HELKKÄILEE , TALVEN VALKO HIUTALEET NE KILVAN LEIJAILEE , HEI , REKEHEN , REKEHEN , NOUSE MATKAAMAAN , LUMI ALLA JALASTEEN , SE LAULAA LAULUJAAN ! *neajohannajamaritietäämillääänellä*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.