IRC-Galleria

CHRIS :<Keskiviikko 01.10.2008 01:18

siistittiin se tuulikaappi ja pyllisteltiin siinä sitten koko aika kadulle kun kuurattiin lattiaa ja kastettiin rättiä : D ja pestiin ikkunat ja kaikkee ! tuolla on kyll tosi kivaa olla töissä (:
syötiin jonnan kanssa pullaa ja juotiin maitoa cittarin parkkihallissa : D ja hullut punkkarit nyysi mun pianon ! ;D

käytiin ettii jonnalle sänkyy ! ja sitten testattiin niitä missä pystyy nostaa jotain jalkoja ja tälleen ja sitten meille tultiin sanomaan että 'voisitte tulla sitten vanhempien kanssa uudestaan'. jaaha, ja kun me ihan kiltisti oltiin ja kaikkee :< mut jyskissä oli yks ihanan pehmee sänky ! ja tyyny (:

yaySunnuntai 28.09.2008 02:01

katottiin hennalla hyvää leffaa (; mainoskatkolla menin sitten vessan, tai siis ryntäsin vessaan etten vaan missais mitään ! sitten sieltä tuli sellanen mainos että 'äkkilähtö' 8) sitten henna huus että 'JATKUU' kun mä olin vasta päässy sinne vessaan ja sitten perään että 'eikun ei jatkukaan' ja siihen emmi sitten 'hö, no olisit vaan sanonu että jatkuu niin se olis rynnänny tänne housut kintuissa' ; D

'MULKIMULKI'

[Ei aihetta]Lauantai 27.09.2008 00:33

'sulla on likanen mieli, marsa sandholm'

laulettiin hilpan kanssa oopperaa pimeessä puistossa ja leikittiin lasten hiekkajutskalla yay ! ja sitten ostin lasipullon kokista ja sain sen korkin auki hampailla, nyt voi kuolla onnellisena kun saavutin mun silloisen tavotteen (:

AINA EI VIRVELI PELITÄ !Torstai 25.09.2008 22:41

mulla on huonoo seuraa mesessä:Torstai 25.09.2008 22:28

Mari sanoo:
en tiiä mitä mä sen äänen soundaamisesta tiiä ku nen oo kuullu mut emmi voi tietää paremmin kuinka digattava sen soundi on
em sanoo:
niin sen ääni kyllä yleensä soundaa aika huonosti mun korvaan mut jos mä nyt vähän yritän diggailla silleen tän kerran

:< ja mä yritin keskustella henkeviä : DD
'- Todennäköisesti ampuja jää hyvin vaikeasti vammaiseksi, jos hän jää henkiin, Lehto arvioi.' (toi on siis siitä kauhajoen jutusta) TOIVOTTAVASTI jää henkin ! ja tulee elämään tosi paskan elämän ja kärsii saman verran kun niitten menehtyneiden omaiset yhteensä TUPLASTI ! ja jos se jää henkiin ja pääsee liian helpolla niin mut voi kutsua apuun, voin käydä ojentamassa sitä ! tuokaa vaan kaikki muutkin murhamiehet tänne niin )#¤#"/#("(¤"¤).

ja seuraa vielä täysin auvisen jalan jäljissä, pelkkä matkija ja päästään viirahtanu ! ÄRH, mua ärsyttää nyt sillälailla että jos saisin ton käsiini niin potkisin sen pään paskaks, kiitos aamen.

niin ja se että vedotaan siihen että 'sillä oli huono olo'-ja näin, niin ei se oo syy ! jos ei hanki apua ja potki itteensä perseelle ja marssii sitten tekemään tollasta niin ei siinä selittelyt auta. tappais sitten kaikki vaan ittensä mieluummin kun muita jotka on (yleensä) syyttömiä :/ jos se joskus herää (en usko siihen) niin mahtaa olla ylpee itestään. 'jes, tapoin enemmän kun se toinen!' -.-' HALOO IHMISET MISSÄ AIVOT ?!

tyhmä mopo peli :<Tiistai 23.09.2008 14:26

ne on nyt tämmöset tummat punaruskeet :< njä.

no mut kyll ne kelpaa ! (8