IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

pohdiskelin tässä :/Torstai 13.12.2007 22:59

(taas) miten sitten ylä-asteen jälkeen? kun sitten kaikki (paitsi H, E, A, J, ja M) menee johonki pehvaan ja mä johonki muualle , ni miten sit käy ? ku en haluu menettää niitä päiviä kun hihhuloin pitkin koulua ja nään tuttuja ja meen sinne ja sit kävelen vähän matkaa ja meen joittenkin luokse ja sit taas ja äh :/ kun se on niin ihanaa oikeesti kun ne yhet istuu jossain ja siinä on kaikkia ylimääräsiä ja ne on kaikki niin onnellisia ja sitten sieltä kuuluu että 'SANNA' ja sitten tulee porukkaa hyökkää mun luokse ja sit oon vitsin onnellinen . ja sitten kun tanssin marian kanssa ja halaan kaikkia ja roikun kaikissa (joojoo oon läheisyydenkipee sori) ja sit pidän johannaa kädessä ja sit se leikkii mun sormilla ja sit oon taas lattialla ja mulla on mustelmia . niin siis kaikki tuntuu niin tyhjältä ja turhalta ilman kaikkea sitä . mutta siis alotin tän jutun sillä, että mietin miten käy mun ja kaikkien muitten ? koska sitten en ehkä nää niitä enää , mutten vittu sentään haluu sitä . miks mä mietin tätä nyt ? no mutta haluun nyt kertoo teille että rakastan teitä (tunnistatte kyllä ittenne) vaikka oon sanonukin sen jo ja sen kyllä huomaa, se saattaa kuulostaa sellaselta jonka jokainen sanoo jokaiselle eikä tarkota sitä . mutta oon tuntenu teijät kauan ja ollaan nyt vasta parin vuoden sisällä tultu näin läheisiks , ja vaikka kaikki sanookin kavereilleen (jotka on tuntenu JOPA ABOUT päivän tai pari) niin en haluu elää ilman teitä . <3

All I wanted to say is , I never want to lose u , in the rough sea of time and growth , please hold me so tight I won't be driven too far away . (korjatkaa kielioppivirheet tästä jos löydätte, kiitos ;D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.