IRC-Galleria

not so nice :(Keskiviikko 24.01.2007 01:05

Eilen illalla/ yöllä alkoi aivan MIELETÖN hammassärky. Otin buranaa, mutta nukahdin vihaisena ennen kun se oli alkanut vaikuttaa, koska olin uinnin ja saunomisen jälkeen niin poikki. Yöllä sitten heräsinkin ihanasti pari tuntia ennen kuin olisi edes tarvinnut..olin kiukkuinen ja väsynyt kun piti lähteä yliopistoon. Tein jotain mitä en TODELLAKAAN tee helpolla: Soitin YTHS:ään ja varasin ajan hammaslääkärille, koska kipu alkoi olla sietämätöntä. Olisi tehnyt mieli vaan itkeä ja mennä nukkumaan ja koska kammoan hammaslääkäreitä, sydänkin tykytti ja olin varma että kuolen/ pyörryn.

No, en ihan kuollut mutta kahta hammasta porattiin, ja niiden välissä on ilmeisesti joku tulehdus (tjtn). Sain uuden ajan jopa viikon päähän, jolloin aloitetaan juurihoito. (en tarkalleen tiedä mitä se on, mutta kuulostaa pahalta ja kipeältä). Siihen asti minua kehoitettiin syömään buranaa ja tänään niitä onkin mennyt vasta viisi..:// tänään olisi ollut liikunnan demojakin ja luento, mutta en vaan pystynyt menemään. Huomennakin on aika tärkeä suomenkielen puheviestinnän demo, joten pakko raahautua kouluun, vaikka sitten pää kainalossa. Aarrghh!!

En pysty keskittymään mihinkään. On kamala huomata, miten joku hammassärky saa voimaan henkisesti niin pahoin, että meinaan seota. No, lähden tästä odottamaan, että buranan vaikutus taas loppuu perhana ja lukemaan Me naisia, jonka janne ystävällisesti kävi ostamassa äsken siwasta. arvatkaa vaan tekisikö mieli vetää joku suklaalevy ja kieriä itsesäälissä, mutta en voi, kun suklaan syöminen varmaan lisäisi kipua 1000%.

Mukavaa yötä kaikille...

Ps. Eva: Tää hammassärky alkoi eilen sen jälkeen kun olin vetänyt sen hyvää makumaasta -pussin :( "pikkuhyvät".. V*ttu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.