IRC-Galleria

aaargggghTorstai 01.02.2007 02:37

Ihan liikaa tekemistä!! kaikki kaatuu päälle! :/ En oo kyllä nyt yhtään päässyt tähän opiskelurytmiin...tuntuu et on hirveesti kaikkea koulussa, mutta silti vaan neljä (ja puoli) kurssia :o Selkäkin on ihan sairaan kipee johtuen ehkä eilisestä 1.5h uintirääkistä ja sen jälkeen ainakin 15km(?) tappolenkistä Marian kanssa ;) mutta en vilustunut, mistä oon aika ylpee :D (ja yllättynyt).

Univelkaakin on tainnut kerääntyä ihan mukavasti :/ nytkin tietty vois mennä nukkumaan, mutta ei väsytä kun tuli nukuttua sellaset neljän tunnin päikkärit ennen tanssikurssia. plaaaaahh, tää ei mee nyt yhtään hyvin >:/ Huomenna ois koulua viiteen asti ja sen jälkeen vielä luistelemaan. Ostin muuten iiiihan uudet hokkarit, oikeestaan aika mielenkiintoista päästä kokeilemaan niitä ;D Mustelmien lukumäärää en halua alkaa arvailemaan etukäteen (no ei siit nyt oo ku joku 6 vuotta ku oon viimeks luistellu!!)

Jaa niin, hammas on muuten parantunut (tai no yks hoito kerta vielä jäljellä) *happy*, mutta hammaskoru otti ja lähti tossa puoli tuntia sitten kun kattelin telkkua :( höh.

Voi ku tää viikko ois nyt vaan nopeesti ohi...tai ainakin huominen. Perjantaina on Taijan luona tyttöjenilta ja lauantaina lähdetään laivalle bilettään _o/
sit seuraavana kahtena viikonloppuna oonkin messuilla hesassa ja sit on SOOLin (Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liiton) talvipäivät, jotka on tänä vuonna Turussa! n.1000 opeopiskelijaa ympäri ämpäri Suomea tulee riehumaan siis tänne neljäksi päiväksi ;) Tottakai ko. tapahtuma aloitetaan risteilyllä ;D sain kyllä ihan paskat työvuorot, mutta ei saa valittaa..ehdin ryypätä kuitenkin neljän päivän aikana ihan tarpeeksi (luulisin :D)
Sit onki jo maaliskuu :o :o :O (miks aika menee näin nopeesti)

Jossain välissä pitäs alkaa lukemaan kasvatussosiologiaakin, mutta ei vaan ehdi! Ehkä sit vähän ennen tenttiä...nyt meen kuitenkin lukemaan Trendiä sänkyyn, jos se vaikka väsyttäis..vai pitäskö kuitenkin lukee koulukirjoja ;) ehkä ne ois parempaa unilääkettä.

No mutta enivei hyvää ja uneliasta yötä kaikille!! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.