IRC-Galleria

ansu990

ansu990

menee lukioon. WHOT?! :D
Kotona viimein! Maanantaina aamupäivästä lähdettiin Kangasalle Apilaan (kuntoutuskeskus). Sieltä kotiuduttiin vajaat pari tuntia sitten.

Ohjelma:
klo 7.30 aamupala
klo 8.20 lapset hoitajille
klo 8.30-11.30 luento ja sit lasten nouto
klo 11.30 lounas
klo 13.30 päiväkahvi
klo 13.50 lapset hoitajille
klo 14-17 luento ja sit lasten nouto
klo 17 päivällinen
klo 19.30 iltapala

Luentoja piti kuulokeskuksen väki mm.audiologi, kuulontutkijat, puheterapeutti, sosiaalityöntekijä, leikkaava lääkäri jne. Kaikki ennestään tuttuja ihmisiä, joiden kanssa paljon ollut tekemisissä ja myös asioista suurin osa tuttua, mutta suhteellisen paljon uuttakin tosi laajasti. Meitä oli kymmenen perhettä ja oli kyl mukavaa porukkaa & ihania lapsia. Hienoo oli nähdä isompien lasten tuloksia laitteiden (perinteisten ja implanttien) kanssa. Luennoilla oli myös kaksi äitiä kertomassa omista kokemuksistaan ja kaksi perinteistä kojetta käyttävää nuorta kertomassa elämästään. Hyvin mielenkiintoista. Lastenhoitajat oli hurjan ihania nuoria ja lapset tykkäsi. Pojat teki ite omat t-paidat joilla meidät tänään yllätti, muuten askartelivat, ulkoilivat ja leikkivät. Neon paidassa on pojan jalanjälki & nimi, Wiltsu paineli omaan paitaansa auton kuvan ja nimikin toki löytyy <3 Keskiviikko-iltana oltiin rantasaunassa paistaan makkaraa ja sit käveltiin Rikun ryhmäkodille kattoon lampaita. Muutenkin ulkoiltiin ja käytiin leikkipuistossa, yks päivä lapset kävi hoitajien kanssa piknikillä ja toisena päivänä meillä vanhemmilla oli ohjattua ulkoliikuntaa. Tänään joku sai loistoidean, että kaikille miehille pitäisi leikata bilateraaliset implantit (kuten meidän Wissyllä on), kun ne mahdollistaa et voi esim.kirjottaa muistiinpanoja samalla ko kuuntelee opetusta eli toisinsanoen voi keskittyä johonkin ja kuulla silti.. Vois olla kovin käytännöllistä ihan jokaisella kaksilahkeisella ;)

Mitähän vielä.. Ruoka oli hyvää ja sitä oli tosiaankin tarpeeks, perhehuone oli mukava ja kaikenkaikkiaan oikein antoisa viikko vaikka 'muutaman' kerran meinasi luennoilla sammahtaa. Mutta nyt pikasiivoamaan ko pojat nukkuu ja sitten hakemaan Mäntti ja Aatu kotiin :) <3 Nyt vkl:na onkin Orivedellä koiranäyttelyt -> sinne!

(Lisään kuvia leiristä myöhemmin!!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.