IRC-Galleria

ansu990

ansu990

menee lukioon. WHOT?! :D

Uudet kuviotLauantai 18.02.2012 15:06

Kirjoitan nyt viimeisen kerran tähän blogiin, kopioin täältä tärkeimmät merkinnät koneelle ja sitten poistan koko tunnukset. Kävin täällä pitkään ainoastaan yhteisöjen ja niistä saamieni uusien kavereiden vuoksi, mutta enää ei ole aikaa jutella netissä kuten ennen.

Meidän "pienelle" perheelle kuuluu vain hyvää. Lapset on jo isoja: Will 3v8kk, Neo täytti juuri 2v ja tuo pienin, Emil, on jo hänkin 7kk. Meillä on tyttöhurtat saku Aada, japsi Yuki, viput Pixy ja Cofie, sekä valkoinenpaimenkoira Dora. Hevosia ei enää ole omana, mutta pari hoidokkia. Harrastan siis lähinnä edellee hevosia ja koirien kanssa hyvin monipuolisesti, mutta myös tanssi on tullut takaisin kuvioihin. Lasten kanssa käydään jumpassa, ulkoillaan paljon ja Wiltsun kanssa on puheterapia. Will on kehittynyt paljon! Osaa joitakin viittomia, tuijottelee kovasti silmiin, tykkää kuuntelemisesta ja on oikein iso ja omatoiminen pikkumies <3 Neokin on jo iso.. Poika juoksentelee minkä ehtii ja on kova selittelemään. Emil opettelee istumista ja koittaa nousta konttaamaan. Pasi on ammattikorkeassa opiskelemassa lisää omaa alaansa ja mä hengaan edelleen kotona pienempien miehien kanssa. Parin vuoden päästä haen yhteishaussa opiskeleen lisää, ellen jo ennen sitä iltaopiskeluna hommaa jotain koulutusta vielä lisää. Elämä hymyilee ja tuntuu hassulta, miten paljon on tapahtunut nopeasti. Juurihan mä aloittelin tätä blogia ja elin kaksin Pasin kanssa (+koirat!! aina ne koirat <3) ja haaveiltiin omasta perheestä.. :')

Mutta, nyt oon kyllä pahaan aikaan koneella! Pojat pomppii siihe malliin sängyllä, että taitaa jäädä päiväunet TAAS väliin ja olis fiksumpi heittää jäbät mäkeen ;) Aada siis pulkan eteen ja menoksi <3 Jos joku tykkäisi jutella vielä, ettei unohdeta toisiamme, niin löydätte mut fb:stä nimellä Annika Halme. Tai ensi kuun alusta löytyy sitten nimellä Annika Ylönen... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.