IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
1. Rakastan kirjoittamista, siitä tulee niin hyvä fiilis kun saa koota ajatuksia sanoiksi. Välillä tosin kärsin pahasta inspiraation puutteesta, mutta onneksi se kestää vain hetken, jonka jälkeen ideoita syntyy taas tyhjästä..
Suurimman osan luovan kirjoittamisen harjoituksista säilytän tietokoneen kovalevyllä, ja varmuuskopiot löytyvät jos kone tykkää posahtaa taivaan tuuliin.

2. Nukkuminen, on ehkä jotain parasta, melkeinpä mihin vuorokauden aikaan tahansa. "Kiireettömät" vapaapäiväni voi koostua useista päiväunista saman päivän aikana, ja ehkä vielä kunnon yöunet päälle jos mahdollista. avot!

3. Kärsin jatkuvasta hyvin hyvin korkeasta matkakuumeesta. En taida olla ainut tällä planeetalla, ja sen vuoksi tätä virusta ehkä voisi kutsua jo pandemiaksi, koska sen levinneisyyttä tuskin pystyy mitata ;)

4. En ole ollut koskaan missään yhtä kokonaista päivää ilman puhelintani. Sairasta, tiedän..

5. Olen löytänyt taas viimeisen puolen vuoden aikana innostuksen lukemiseen, ja useimmat illat menevätkin kirjan parissa. Odotan oikein lämpöisiä kesä-iltoja. Ranta, aurinko, opus ja minä :)

6. Piirtäminen on myös pienestä asti ollut lähellä sydäntä. Sillä ei tosin rikastuta, mutta sielu lepää kun saa vain keskittyä käyttämään luovuutta, instrumentaalisen musiikin soidessa taustalla.

7. Rakastan vaatteita, ja sen ehkä voi huomata ammatinvalinnasta. Kiinnitän myös erittäin paljon huomiota vastakkaisen sukupuolen asukokonaisuuteen ;)

8. Jos jotain vihaan niin ompelemista, yli kaiken. Olen sen lisäksi vielä erittäin surkea ompelemaan koneella.
Älkää tulko kysymään miten valmistuin pukuompelijaksi, kun itsekin sitä toisinaan pohdin. Ehkä se suunnittelutaito riitti selvittämään tien tutkinnon läpi....xD who knows....

9. Rakastan musiikkia mutta välillä täydellinen hiljaisuus on parempi kuin musiikkia taustalla.

10. Kokkailu voi olla toisinaan intohimoni, jos vain keksin mitä valmistan. Välillä tosin ravintola tai äidin sapuskat voittaa kuuman kyökin äärellä hääräämisen.

11. Edelleen vuoden takaa erään ihmisen näkeminen ja ajatteleminen aiheuttaa voimakkaita tunteita, koska hän jätti ikuisen jäljen sydämeeni ja sieluuni.
Lämmöllä sinua ajattelen, ja tulen aina ajattelemaan.

12. En yleensä siedä kotona mitään ylimääräistä missään, vaikka välillä jotain turhuuksia kertyykin, vain hetkellisesti onneksi. ;)

13. Aidon unikaverin vieressä, nukkumisesta tulee yksi täydellisemmistä asioista. Vaikka ei sitä kaverusta siinä vieressä aina havaitsisikaan, riittää että tuntee.

14. En pidä ihmisistä jotka stressaavat liikaa, eivätkä osaa ajatella esimerkiksi että mitä väliä jos sattuu junasta myöhästymään, aina hei tulee uusia. Tosin tietenkin ymmärrettävää jos määränpäässä pitää olla tiettynä kellonaikana.

15. Pystyn juttelemaan tunteja vaikka aamuun asti monista eri aiheista. Vahvimpana ehkä pois lukien urheilu, koska en ymmärrä hölkäsen pöläystä jos joku alkaa selittää jalkapallon eri tekniikoista..puffff… Keskusteleminen ja syvällisten asioiden jakaminen ystävien ja uusien ihmisten kanssa on tavattoman nautinnollista ja vapauttavaa puuhaa.
Siitä ei voi koskaan saada yliannostusta. :)

16. Hävettää tunnustaa mutta en vieläkään omista ajokorttia. En vain näe syytä hankkia sitä, vaikka elämä voisikin helpottua monessa määrin. Kulkeminen eri paikkoihin jne..

17. Punaviini on paras seurustelujuomista.

18. Elokuvien katsominen sohvalla löhöten kaksin tai yksin on yksi lempi vapaa-ajan harrastuksista. Eli jos olette leffaseuraa vailla niin minua voi aina kysyä, useimmiten tulen miettimättä.

19. Rullaluistelu kesäisin, varsinkin järven ympäri auringon laskiessa. Se vapaudentunne kun vauhtia kiihdyttää ja antaa jalkojen viedä. (jos ei satu tielle käpyjä, isoja kiviä, syviä railoja ja koirien omistajia pitkine talutushihnoineen) Pelottava harrastus, mutta ehkä se siinä kiehtookin kun haluaa haastaa itsensä.

20. Kynttilät on oikeastaan ainut syy miksi siedän kaamosta ja pimeitä vuodenaikoja. Joskus hiihto ja luistelu, jos kylmyys ei voita minua ;) Muita positiivisia syitä en sitten kyseisessä talvikaudessa näekään.

21. Pienenä aina ennen nukkumaanmenoa katsoin sängyn alle, ettei sinne ole pesinyt ötököitä. En vain voi vieläkään sietää mitään hämähäkkejä tai vastaavia kammottavia otuksia. Kerran tapoin tiiliskiven paksuisella ja painoisella atlas kirjalla pikkuruisen hämähäkin (ainakin iskän mielestä) Hypin kirjan päällä koko painollani tovin, kunnes iskä sanoi että eiköhän se ole jo kuollut. Itse en sitä suostunut uskomaan, ennen kuin näin sen liiskautuneena kantta vasten.

22. Olen asunut koko ikäni jyväskylässä, mutta harkitsen kovasti muuttamista jossakin vaiheessa. Viime syksynä olin melkein muuttokamoja vaille valmis eräälle paikkakunnalle, mutta yksi ihminen sai minut jäämään koska aikani pohdittua se tuntui enemmän pakenemiselta, kuin vapaudelta aloittaa uusi elämä. Nyt olen tasapainossa ja joku päivä vielä sanon heippa keskisuomelle!

23. Rakastan aamuja mutta toivoisin että ne tulisivat myöhemmin.

24. Pidän laulamisesta. Kotona ollessa laulan usein ja joskus julkisilla paikoilla, ihmisten hymyillessä hölmönä vieressä ennen kuin tajuan lopettaa. :D Biisien tahdissa on myös mukava laulaa, ja sen takia keikoilla ääni useimmiten tuppaa lähtemäänkin.

25. Elän aina tunteella, jonka vuoksi satutan itseäni liian helposti. Toisaalta kuitenkin parempi tuntea ja pettyä kuin elää tuntematta koskaan mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.