IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes
Hyvää ja aurinkoista iltapäivää teille, rakkaat lukijat. Istuessani koneen ääressä viinaa juoden, päätin taas pitkästä aikaa nostaa ihmisten vitutuskäyrää kirjottelemalla shaisee...
Toissapäivänä rakas ex-työkaverini Marko soitteli ja kysy, haluisinko lähtee pelaa bilistä duunin jälkeen. Mikä ettei... Loppu onkin sitten taas historiaa. Vitut me mitään bilistä menty pelaamaan, alepasta pussikaljaa ja eiku vetämään. Pörräiltiin ympäri keskustaa ku teinixit ikään, tuli nuorekas fiilis <3
Päätettiin sit kävellä Rautatieasemalta Kamppiin sitä maanalasta reittii. Kampin ostoskeskuksen käytäväl oli sit zemmonen pressulla peitetty koju, mis myydään pienoismalleja, kauko-ohjattavii helikoptereit ymym. Syöksyttiin sinne pressun alle ja ihasteltii leluja kaljaa juoden. Jotenki hirveen hassuu, ku vartijoita, asiakkaita ja pultsareita kävelee metrin päästä ohi aivan full ignore päällä. Jatkettiin siitä Annantalolle päin.
Tsiigattii, et Fever on auki ja eiku sisään. Koko baari _täysin tyhjä_. Oli siel sentää poket ja baarimikot mut muute dead. Meille kerrottii, et baari on auennu n. 8 sekunttii sitten. "Tullaan takas hetken päästä, nii nähää, saadaanko to-iltaan mejsellii" sanottiin. Mentiin Annantalon eteen vetää viimeset bisset ja ihmeteltii, kuinka hienoo se onkaan, et luoti, joka pudotetaa metrin korkeudelta, osuu samaan aikaan maahan, ku luoti joka ammutaan vaikka kivääristä metrin korkeudelta jonneki horisonttiin. Fyysiikka, niin hieno tieteenala <3
Marko sit päätti rykästä kunnon purjot, just ku piti lähtee sinne Feveriin takas. Pokethan oli sit samantien, et 180 astetta ja matka jatkuu muualle. Onnelaan matkamme siis vei.
Samaan rataanhan se aluks meni: Vähä drinkkii, karaokee ja paskanjauhamista. Sit rupee tapahtumaan.. Ollaan Markon kans röökikopissa, ku joku muija backstabaa mua ja rupee sönköttää jtn omiaan. Eihän siinä, loppuillan se pörräs meiän kans ja Marko oli iha agrois kaikelle taas. Onnistu vetäsee pöydällisen drinkkei lattialla ja meinas saada tusinalta mustia miehiä pataan. Tää salaperänen nainen ja sen kaveri sit jossai vaihees sano, et Marko ei lähe jatkoille. Marko masentu, raivos ja itki, mut tyyty kohtaloon. Bongas narikasta jonku punapään ja lähti sen matkaan, gz! Neljän kopla jatkaa matkaa Käpylään ja sen backstaberin kaverille (sil oli musta mies mukana, kohta lisää). Hyvä, ettei ne ruvennu jo taksis panee. Taksikuski kerto, et on ollu aikusviihdealalla 4 vuotta eli saa panna menemään, jos siltä tuntuu, ei kuulema olis haitannu.
Päästiin kämpille ja ryhdyin Patrick Janeks: Tsiigailin pöydil olevii kuvii jne.. Nooh, siin vaihees, ku kattelin joidenki mulattien kuvii, tää kämpän omistaja tulee huutaa et "Älä saatana kattele mun lasten kuvii, vitun pedofiili!!" Ei se tainnu kauas osuu ^^
Mentii röökille sekopäänaisen kans. Keittiöst rupee kuuluu aika raju rytinä. Kurkkasin sälekaihtimien välistä ja näin kyllä irl suurimman munan ikinä. Se oli NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄIN iso. Järkkyy. Heräsin aamul 8.15 yhden hyvin nukun tunnin jälkeen. Ei oo kyl duunis ollu niin painajaismaista väsyy.
Eile oltii Aksun ja Terhin kämpil kattoo, ku Jokerit vähä kuritti Bluesii. Kaunista. Rupesin sammuilee jossain vaihees iltaa ja Aksu kyl kuritti mua aika rankasti koko ajan: Hirveitä pommeja päähän ja suoraa huutoa tuli vain (http://www.youtube.com/watch?v=kf2pJ57FPvI). Bullo heitti mut himaan ja kaikki hyvin.
Näin aika sairaan unen: Vanha Teuvan lukioluokka pärähti stadii jostain syystä ja Tammisto kerto, et kaikki vihaa mua ja siks feidaa mut nyt. Sit kaikil oli pelkät pyyhkeet pääl jossai rappukäytäväs ja mua käskettii hakee duunipaikalta pallonivelet Hennan tisseihin. Matkal tuli vastaan duunikaveri, joka potkas koiraa ja se lens talon yli futiskentälle ja se kenttä räjähti. Pääsin takas siihen salaperäseen rappukäytävään ja sinne oli ilmestyny poreallas. Posse istu siel tyytyväisenä, vaikkei siel vettä ollukaa. Sit harminpaikka heräsin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.