IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

Marsista ne parittomat sukat löytyySunnuntai 04.03.2007 04:27

Kylläpä päivät on pitkiä, kun ei nuku. Väänsin tuos toissa yön (kai, en oo aiva varma) valvoen ja aamul n. klo 8:30:443 kyselin Dirgeltä melaa ennen ruotsin tenttiä. Se kerto, et vasta 10:ltä alkaa. Jopa mun aivot tajus, et jos 10.00 alkaa tentti, ei kukaan selväjärkinen mies oo 8:30:443 hereillä. Se oli kuulema kans valvonu koko yön ja sano tulevansa röökille viel ennen tentin alkuu. Joskus vähän 9 jälkee käski sit ulos. En kyllä tajunnu miks se niin helvetin aikasin olis lähteny.. Mentiin istuskelee ja 9.40 kyselin departure timea ja vastaus: "En oo menos.." kyllä pysähdytti. 12 asti väännettiin codia, oli pakko naukkailla pari olutta ja sit kyrvät kohti Teuva-citya ja muuta maailmaa.
Apsille istumaan ja pöynäämään Trivial Pursuit Universal Haxör-edition part.2 millenium edition. Päästiin toisella yrittämällä jopa bonus-kierrokselle mut top 100-lista oli liian kova paikka :< Soittelin Henkalle illan suunnitelmia sun muuta shaisee. Oli kyllä taas melko.. Pelottava soitto:

"No moro!"
(Hikistä puuskutusta ja hengittelyä): "Momomo!"
"Mitäs mies?"
"Ei kummempia." (Lisää puuskutusta)
"Onks illal jotain suunnitelmia?"
"EI VITTU, TAAS SE HEITTI TON SUPERHYPERTULIPALLORUNKUN SAATANA!!!11 Mutta niin, en tiiä viel mitä illal. Kuis? Ja taaaaas, ei JUMALAUTAAAAA DFJDSNFFSJKAWEJ!!"
"Ööh, kunhan kyselin. Ja mitähän siel tapahtuu?"
"Pelaan Tekken 5:sta. Kerros mulle dik, miten sä väistät tulipallon, jota ei voi väistää, torjua eikä puhaltaa pois? Jos sen väistää, nii toi ruma runkkupappa tulee jollai LaggyLuken ninjapotkulla ja tappaa.."
"Täytyy myöntää, et en osaa sanoo.."
"Jaah, no mut mä lähen jatkaa tätä, mo."

Toi oli minitiivistys mutta pääasia tuli selville. Kuulema tiiviste sen loppupeleis voitti Tekkenille ominaisella rämpytä-kaikkea-silmät-kiinni-käsi-raamatulla-tekniikalla. Kävin hakemas vajaa 35 gigaa animehomohentaipornoo Matilta. Jostain syystä vittuilevat, ärsyttävästi kikattavat ja runkkarin näköset 10 v. tytöt saa mut frustraatiokynnyksen ylittymään. Bleachia muutaman jakson katoin eikä sen jälkee olis mitää työmiehii tarvittu noiden lautojen repimisee. Hakkasin kaikki Kyrvänkolon koirat, kissat, marsut, hevoset, lehmät ja dinosauruksenki vitutuspuuskissani, sry kaikille <3
4 aikaa viime yönä (eli n. vuorokausi sitte) tuli mieleen, et oon ollu pystys (kaksmieliset paskiaiset) 36 tuntii eikä ees tunnu missää. 6 aikaa aamul sain psykoosin ja menin makoilemaan sänkyyn. Heräsin 17 aikaa. Ja nyt varmaa taas pakko tehä temput ja valvoo, et saa rytmistä kiinni ennen matikan tenttii. Loppuun vielä vitsi, jonka tajuu hyvin harva (mikä sinänsä on hyvä asia, niin paska läppä):
Äiti: "Haluuks pullaa?"
Mä: "En oo eläimiinsekaantuja!"
Kiitos kaikille <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.