IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

Ai muka aikaa viime päikkäristä?Sunnuntai 24.06.2007 23:20

Voi vuokkoset, pertin perseet ja bullon auringot sentää.. Vime päikkäristä vajaa 4 KUUKAUTTA aikaa. Ei se tod. aina lähe. Noh, jaksa missää kirjastos vääntää, nyt Soneran 5 viikon ounauksen jälkee saatii netukka vihdoin tänneki. Onpahan taas tapahtunu kaikenlaista mut ei tietenkää muista yhtää mitä.
Provinssia vuos ooteltu, nyt takanapäin. Olipahan sairas vkl, ei voi muuta sanoo. To ja pe otin vapaaks duunista (US-Parts, joku Ari Nisula from Teuva tilas sieltä jonq amistuunausjousisarjan) ja ilman mitää nysvien aamupalaa rautatieasemalle helmeilevä viinipullo ja pari lonkeroa takataskus to klo 11.30. Otin varman päälle: Juna lähti muistaakseni vähä yli 13, olin ostanu lipun viim. 12.30. Siinä sit muiden provinssiin menijöiden kanssa huikkaa ja mela päälle.
Junassa karmeissa paineissa koko ajan, ku paikka erittäin huonossa spotissa, aivan vaunun oven vieres.. Koskaa nähny, millo joku spugekondari yllättää viinipullo huulilla. Lähin röökille jossai välissä ja siel oli kyl porukkaa ku tammistolla Baileys-pullon avaamisen aikana. Muilla provääns-hyypiöillä olutta mukana ja kondari otti oikee kunnon pultit siellä. En tähän hätää muista tyypin nimeä mutta ekaa kertaa näin koko äijän junassa, nii kondari sano vaa kylmästi: "Jos nään vielä yhenki pullon, te kaikki (arviolta 10, toisillee täysin tuntematonta ihmistä) jäätte Hämeenlinnaan." Siin oli itku jo lähellä. Ja toi oli vähintäänki sekava lause.
Selvittii sentää ääsjoelle asti, rupeen soittelee puolaulaja-teemisulle, et missähä ne menee. "Emmä tiiä, mut ihan sama. Ei me sua kuitenkaa kyytii otetea, mo! <3" Depisdik yllätti, romahdin ja jäin ku vanha spuge ikään istuskelee parkkialueen reunamille pullo toises ja rööki toises kädes. Ensin tulee Turvatiimin auto, miehet kattoo vihasesti. Ku oli kuset valunu lahkeista pihalle ja päästi taas tarkkaavaisuuden herpaantumaa, poliisit ajaa ohi.. Katto vihasesti. En sen jälkee enää juonu, ennen ku tmist0, lepakko, qlli ja JuhaSaksa oli päässy perille.
Sieltä ne nappas mut kyytii ja matka jatku Törnävää päin. Musta tehtii taas sellane kuormajuhta, ettei tosikaa. Yks makuupussi kuristaa kaulaa nii, et kielestä lähti tunto, toinen vetää koko vasemman käden kuolioon ja sain kantaa abouta viel Henkanki reppuseläs telttamestalle asti. I was so fakin deed. Sitte ruvettii nautiskelee ääsjoen kauniista säästä, jota ei kauaa kestäny. Vettä rupes tulee, ja sitähän tuli. Koko illan ja yön. Rakennettiin kahen teltan välii pressukatos ja siellä istuttii ku golfpallo perseessä (tästä lisää myöhemmin). Oltiin totuus tai totuus-peliä. Sain karmeen Dirge-hedarin ja menin nuq ~30 min and dik is päk. Ei siin midist, märkinä mutta onnellisina (hyi ku oliki irstaan kuulosta) nukkumaan. Herään joskus aamun sarastaessa erittäin epämukavaan paineeseen kakkosessa. Ulkoa kuuluu Henkan ja Joonan naurua. Rupeen kokeilee, että mitähä on tapahtunu ja perseestä putkahtaa ulos golfpallo. Siinä oli kyllä yks mun elämän jäätävimpiä hetkiä. Mut ei jaksanu rupee riehuu, joten hieroin sen paskasen golfpallon teemiston makuupussiin ja jatkoin unia (läppä oli, Henkka <3).
(Kirjottajan huomio: Päivämääränä 10.8.-07 ei oikee tarkkoja detaileja muista mut yritetää). Erittäin huonosti nukutun yön jälkeen heräilin edelleen golf-pallon kuva poltettuna verkkokalvoihin. Jatkettiin siitä, mihin torstaina jäätiin. Ei jätkät tästä tuu mtn.. Hyviä bändejä oli, kalja maistu, c8 oltii jne. Ens vuonna taas. <3
Ruisrock oli oikeen jees kans. Heiqri jr + Qrikan vahvistukset messis. To oli the day... Aattelin, et lähen pe-aamuna ja torstaina duunis, tietty. Nää soittelee mulle joskus puolenpäivän jälkeen melko hyvis nousuis ja päätettii, et tuun jo to-iltana (Turkuun, en housuihini). Perille päästyäin yks oli jo hetkeks pudonnu mut intin käyneenä miehenä jakso taistella ittensä jonneki teille tietämättömille. Kamat Minnalle ja kattelee meininkiä. Siinä Minnan kämpän vieres on strippiklubi, jonne väkisin meinattii heittää mut ei päästy, ku yks nasu alle 18 :(
Joelle istuskelee, tappelee ja sen semmosta. Tapahtu jotain, mistä en ilman muiden lupaa kirjottele :P Nukkumaan ja terästäytymään perjantaita ja rankkaa festaripäivää varten.
Siinähän se tuli ja meni. Luulin koko ajan, et muutki otti pe-la -lipun mut ei ottanukaa. Ne lähti la-aamuna ja mä jäin yksin juomaan helmeilevää mustikkaviiniä ja latautumaan. Eli yksin kävin läpi koko tän vuotisen ruisrock-lauantain. Oli aivan mahtava mela. Kaljateltassa paljon uusia kavereita, hyviä bändejä (<3 Ola Salo) ja KÄNNI! Oli aika pantu olo siinä 22 aikoihin. DB hakee pois, muisti lähtee samalla, Lockhammer räkii päälle ja sitä perusmelaa.
Hmm, onhan näitä ollu mut ei oikee lähe... Tästä lähin kirjottelen taas kuumimmat juorut ja meiningit täältä Hesan suunnalta mut parin kk tapahtumabreikki pääs tulee, sry. Kesän loput kaikille <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.