IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

Pala historiaa part 1.Perjantai 31.03.2006 18:04

Voisin kertoo jutun mikä tuli mieleen tossa kessulla ollessain

Tulin eräänä to-iltana Helsingissä vielä asuessani kotiin päin Kontulaan. Pääsin ostarin laidalle, kunnes näin mummon, joka yritti päästä jäistä mäkeä alas. Pyysi sitten apua ja kultapojuna totta kai autoin. Halusi, että pidän seuraa baarin ovelle asti.
Pisti oikeen kunnon kuubalaisen sikarin siinä sitten palamaan. Rupesi kertomaan juttua kaiken maailman helvetin enkeleistä, ampumisvälikohtauksista, rahanpesusta jne.. Tarjos kessun, pistin palamaan, vaikka en vakituisesti siihen aikaan vielä poltellukaan. Legendaa rupesi taas pukkaamaan, sanoi, että jotkut entiset narkkarit on päässy heroiinista helpommin eroon kun tupakasta. Totta tai ei, uskomattomalta kuulostaa.
Päästiin sitten viimesen kulman taakse ja tämä mummo painautui sellaseen syvennykseen... Arvatkaa vaan mitä seuraavaksi tapahtui... Niinpä, se kaivo laukustaan viinipullon, ei saanu auki. Pyys apua ja minähän autoin. Tarjos hörppyä mutta tällä kertaa kieltäydyin.
Ja ettei tässä tarpeeksi, siihen saapu joku Jehovan todistajien valtaistuinsalin johtaja saarnaamaan. Ei tarkkaan muista mitä siinä pölisi, kun rupes vitutuskäyrä sen verta nousemaan. Oli aivan pillu (jjjjep, nainen se oli) lörpällä, kun kuuli, ettei tämä mummo oo mulle mitään sukua vaan ihan randomilla autoin sitä. Antoi sitten käyntikortit johonkin istuntotilaisuuksiin. Siinä vaiheessa tiesin jo Teuvalle muutosta, joten sanoin, ettei taida onnistua, kun tämä poika lähtee lehmiä katselemaan. Siitä sitten helvetti pystyyn ja hallelujat, oon Jumalan valittu lapsi, nähny unessaan tän tilanteen ja kaikkee. Ei se miltään höyrypäältä vaikuttanut mutta niistä koskaan tiedä. Halusi sitten vielä poppamieheksi ryhtyä ja vetäs jotkut rituaalit siinä, mun aura näytti kuulema todella hyvältä.
Pääsin sitten niistä eroon ja muistin, että olin käynyn ostamas börgerin ennen tätä kaikkea. Taskusta sitten kylmä tuplajuusto naamariin ja kotiin... Ärrän kautta tietysti, olin jättäny pyörän sen eteen samana aamuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.