IRC-Galleria

Ahdistus vaivasi koko viikonlopun ankarasti. Siispä kourotin kotona (mitä nyt vähän piipahdin lauantaina Rustyssa ja Spudessa) sängyn pohjalla lukemassa n:ttä kertaa lempifantasiaani, ja rakastumalla n:ttä kertaa lempparihahmooni. Voiko olla olemassa hienompaa henkilöhahmoa kuin väriä vaihtava homoseksuaalinen androgyyni, joka ennustaa tulevaisuutta ja veistelee koriste-esineitä? Sitähän minäkin. Viikonloppu siis kuitenkin vierähti hyvässä seurassa.

Tänään olen makoillut sängyssä ja tuijotellut nurkkia puoli tuntia, pyöräillyt 17.7 kilometriä, turhautunut ilmeisesti maailmanloppuun asti kipuilevaan jalkaan, pessyt parin vuorokauden makoiluvisvoja ruumistani 15 minuuttia, lukenut hesaria ja juonut kahvia puoli tuntia, järjestellyt huonetta 18 minuuttia, vaihtanut lakanoita 7 minuuttia, poistanut kissan sängyltä 6 kertaa, uudelleenelänyt tämänvuotista syntymäpäivää puoli levyä, päättänyt jättää harjoitustehtävät tekemättä, ihastellut uusia piilareita ja surffaillut päämäärättömästi netissä.

Posti on kyllä kiva asia. Se tuo uutisia Suomesta ja maailmalta, ja aina välillä kivoja paketteja, joita voi rapistella. Tänään posti toi viime viikolla tilatun ylihintaisen liveäänitteen. Kiitos posti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.