IRC-Galleria

Kiirettä pitää...Perjantai 02.06.2006 01:59

Kiire, kiire, kiire... Tuntuu, että eihän tästä voi selvitä hengissä. Pitikin kaiken sattua päällekäin.

Tällä hetkellä istun koneella, vaikka mulla ei oikeestaan olis aikaa. Piti vaan tehä välillä jotain mistä ei oo mitään hyötyä. Koko päivän oon ommellu näytöspukuja (Sunnuntaina 4.6. Henkassa... Jesh!), ettiny biisejä ja polttanu levyjä. Kaikki ei oo vielä läheskään valmista, mutta koko aikaa ei voi stressata... Vaikka mä yleensä osaan tehdä sitä aika hyvin, stressaamista siis... :)

Jos mulla ois huominen, lauantai ja sunnuntai aikaa tehdä niitä pukuja, niin tässä ei ois mitään hätää, joutaisin vaikka päiväunille välillä, mut kun asiat ei oo koskaan niin helppoja, ei ainakaan mun elämässä... :) Huomenna pitää jäljittää paria pukua, jotka viimesen koulupäivän kiireissä unohin koululle. Samalla reissulla pitää käydä uusimassa vr:n opiskelijakortti vielä kun kerkiän. Voi nimittäin tulla kesällä tarpeeseen, tiiätte kyllä... :) Lauantaina on sitten kaverin valmistujaisjuhla ja yhet synttärit, eli kerkeen ommella pari tuntia aamulla ja pari illalla. Sitten sunnuntaina onki omat valmistujaisjuhlat... Ja illalla näytös, johon ne puvut on toivottavasti valmiina. Siihen sitten loppuu ne näytöskiireet...

Maanantaina meinasin ottaa koko päivän rennosti kunnes muistin, että lähden manataina Helsinkiin, koska tiistaiaamuna kaheksalta on pääsykokeet Stadiaan. Loppuvat neljältä ja keskiviikkona sama juttu... Kaksipäiväset kokeet. Torstaina alkaakin jo kesätyöt. Ja pitäis alkaa ettiä asuntoo jos pääsee sinne Stadiaan... Ja vaikka ei pääsiskään. Ja jos ei, niin työtä tai paikkaa lukiosta.

Mutta eipä tässä kai auta valittaa... Vaikka tää kiire välillä ottaakin aivoon, niin kyllä mielummin näin kun että ei ois mitään tekemistä. Niin kauan kun kerkeen välissä vähän nukkua ja nähdä ihmisiä, niin mä oon ihan tyytyväinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.