IRC-Galleria

Hmm...Perjantai 04.08.2006 01:56

Kyllä se on mulle täysi mysteeri miten meidän suvulle on sattunu sellanen itsetuhovietti vähän joka haaralle. Ihan uskomaton juttu. Just kun sitä aatteli että jes, nyt alkaa yks olla kuivilla ja yks lähentelee yrityksissään samaa (muista ei puhuta...), että ehkä tämä tästä alkaa valaistua, elämä tässäkn suvussa, niin eikö käy ilmi, että taas yks on kehittäny siitä itelleen ongelman.

Siinä määrin niin, että teki meille oharit niin, että jouduttiin ettimään uutta yöpaikkaa kolmisen tuntia koska herra vain laitto viestin, että ette voikkaan tulla tänne yöksi. Nähtiin sen veljeä, joka taas on siinä mielessä ihan toista maata, ja käytin kahvilla, jolloin asia selvis meillekin. Ja kukas sinne samaan paikkaan kävelee jos ei juuri kyseinen tyyppi, joka teki oharit... Veli kävi asiasta huomauttamassa, niin lähti vaan äkkiä ovesta pihalle... Että kiitos vaan, ***** (nimeä ei ole mitään hyötyä ilmottaa edes täällä...)

Mä ymmärrän toisaalta ihan täysin ne oharit nyt kun tiiän sen syyn, mutta sitä mä en ymmärrä, että miksi ihmeessä ihmisen pitää pistää ittensä sellaseen tilanteeseen alun alkaenkaan. Eristää ensin ittensä ja sitten kun ei muuta kaveria ole, niin kaivaa se pullo esiin. Kun sen kerran niin läheiseksi ystäväkseen ottaa, niin se ei ihan äkkiä ole siitä lähdössä mihinkään. Mulla ei ole mitään sitä vastaan, että otetaan mutamat ja pidetään kavereitten kanssa vähän tai vähän enemmän hauskaa, mutta siinä vaiheessa, kun se juominen alkaa olla jokapäivästä ja tapahtuu pääasiassa yksinään, niin alkaa olla syytä huoleen, uskokaa mua.

Ja kun luulette, että lapset (omat tai sukulaisten) ei tiedä tai ymmärrä asiaa, niin ette voisi enemmän väärässä olla. Kyllä mä tiesin, mten huonossa kunnossa yks läheinen oli vaikka siitä ei koskaan mulle puhuttu. Jostain kolme-neljävuotiaasta on ensimmäiset hatarat muistot miten pahalta se tuntu, kun tiesi toisella olevan paha olla. Isän ja äidin ilmeet asian tullessa puheeksi kerto eniten... Ja siis meidän ydinperheessähän ei ole koskaan ollu mitään tällasia ongelmia. Niillä on ollu niin monta varottavaa esimerkkiä, että ei varmasti oo koskaan käyny mielessäkään. Toisen hakeminen lumihangesta ihan vaan siksi, ettei toinen jätyisi hengiltä tekee jotain alkoholin nauttimishalulle...

Itse en ole niin tarkka kuin porukat, mutta aina lasken mitä juon vaikka olisi kuinka hauskaa. Kaverit vinoilee tästä aina välillä, ainakin ne, jotka on mut nähnyt kunnolla humalassa, mutta ystävät rakkaat, mulla on syyni...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.