IRC-Galleria

Jee!Perjantai 10.03.2006 20:24

Jesh! Olen erittäin positiivisesti yllättynyt ja aion hehkuttaa tätä vielä aika pitkään, joten tutut: Kannattaa tukkia korvat jossain vaiheessa.

Eli siis: Ostin huuto.netin kautta CD-soittimen, jota en ees alunperin meinannu ostaa. Makso 6 euroa (+postikulut, yhteensä 13,10) ja se toimii! Huomattavasti paremmin vielä ku se edellinen soitin, jonka alkuperänen myyntihinta oli 100 euroa! Sain sen tosin tuurilla neljälläkympillä, kun kauppa oli unohtanut ottaa alennuslapun hyllyn reunasta.

Joka tapauksessa... Se edellinen ei kestä mitään tärinää, vaikka sen pitäis. Se skippailee biisejä joskus vaikka se ei tärisiskään ja sen lataaminen vaatii jonkin sortin insinööriä. Osaan mä sen nyt ladata, mut ei sitä kyllä vahingossa lataustilaan laita. Normaali soitin lataa, kun laturin laittaa kiinni soittimeen ja seinään, mutta tämä vaatii laskutavasta riippuen kymmenen tai yhdentoista vaiheen sähläämisen.

Miksi olen näin iloinen halvasta, TOIMIVASTA soittimesta? Mä käytän niitä niin paljon, että ne kestää yleensä korkeintaan puoli vuotta, eikä mulla ole rahaa, yleensä siksi, että ne menee heti levykauppaan. Tällä hetkellä mulla on kaapissa kuusi CD-soitinta, joissa on joku toimintahäiriö. Kaikki kuitenkin sen verran pahasti hajalla, että ne on täysin hyödyttömiä. Isossa osassa mun levyistä on nyt tasainen tuplaraita sen takia, että viimesessä hajonneessa soittimessa oli patteriluukku sisäpuolella ja se pomppi aina ylös vaikka sen teippais viiteen kertaan alas... Lopulta se sitten keksi siihen lisäksi vielä että se ei enää edes tunnistä niitä levyjä. Sama reaktio, kun jos dvd:n laittaa CD-soittimeen.

Mutta mä olen kirjottanu aika reilusti en-mistään, joten mä lopetan nyt. Ja tämän voi sitten pistää ton tähtävä-kirjotuksen vitoskohdan piikkiin... Ja ehkä vähän kakkosenkin... Kyllä te tiiätte... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.