IRC-Galleria

Lievää v*tutusta havaittavissa...Maanantai 13.03.2006 23:03

Mulle tultiin taas tossa vähän aikaa sitten avautumaan siitä miten paskaa hoppi on. Mulla ei ole mitään sitä vastaan, että joku ei tykkää hopista. Jos kaikki tykkäis, niin se ois varmaan aika tylsää. Ja kyllä mä kritiikkiä kestän. Mä voin ihan hyvin väitellä ja oikeestaan väitteleminen on välillä erittäin virkistävääkin, mut mä en kestä niitä, jotka vaan tulee kertomaan, että "Hei, hoppi on sitten paskaa!" Ole mies (tai nainen) ja perustele! Mä kuitenki rakastan hoppia, joten on ihan turha oottaa, että mä vaan hymyilen nätisti ja kiitän. Mitä ainakin hevarit yleensä jostain käsittämättömästä syystä oottaa. Näytänkö mä jotenki liian kiltiltä...?

Toinen käsittämätön asia on, että kun ensin haukutaan hoppi pystyyn ja naureskellaan päälle, niin sit vedetään herne nenään siitä, kun mä sanon että en mäkään erityisemmin tykkää hevistä. Ja ei, mä en liiottele. Mulle on alettu kirjaimellisesti huutaa suoraa kurkkua juuri tuosta lauseesta. Eihän se ees kritisoi koko musiikkia! Ilmotin vaan ykskantaan, että en sitä itse kuuntele. Ja tämä siis sen jälkeen, kun kyseinen henkilö kerto mulle, että hoppi on paskaa eikä sitä ees voi lukee musiikiks.

Ja älkää ymmärtäkö väärin, mä en ole niitä, jotka itkee siitä kun joku ei tykkää hopista ja menee sit vinkumaan, että hevi, rokki ja nu-metal on paskaa, en todellakaan, vaikka olenkin yhdessä keskustelussa sanonut, että Kannibal Corpse saa mut vaan nauramaan, koska se kuulostaa niin stereotyypiltä. Sen jälkeen tosin sain kuulla kun mulle perusteltiin miks hopparit näyttää huvittavalta. Eikä siinä mitään, mielipiteensä kullakin. Veli kuuntelee raskaampaa musaa enkä mä leikkaa korviani irti kun se soittaa Kornia, Deftonesia tai System Of A Downia. En mä niitä välttämättä itse ostais, mut ei ne mitenkään paskoja ole.

Pari vuotta sitten aloin jostain syystä kiinnostua vanhemmasta musiikista, jota kautta löysin Billie Holidayn ja Sarah Vaughanin. En mä niitä päivittäin tai välttämättä ees viikottain kuuntele, mutta nekin kolahtaa joskus erittäin kovaa. Poppia en tosin kestä kuunnella, mut jos joku tykkää, niin mikäs siinä. En nyt ala tässä koko musiikkimakuani listaamaan mut mun pointti on tämä: mitä mä ikinä sanonki mistään musiikista, niin ikinä ette mun suusta kuule, että joku musiikki ei ois musiikkia. Sen verran mulla on kunnioitusta niitä kohtaan, jotka sitä rakastaa tehdä.

Ja tulipa taas avauduttua...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.