IRC-Galleria

Jaapajaa...Maanantai 27.03.2006 21:29


4

Ritarikunta - Pää täynnä tyhjää

Loistava biisi... Sen verran fiilistelyä, että auttaa joskus jopa v*tutukseen. Löysin sen taas uudestaan tässä vähän aikaa sitten, tiedä häntä miks se siinä välissä unohtu...

Hannibal & Soppa - Slängään

Toinen loistava biisi, jota en ekoilla kuuntelukerroilla jotenkin noteerannu ollenkaan. Sen jälkeen kun hoksasin sen, oon laittanu sen mp3-soittimeen joka kerta, kun oon vaihtanu biisit. Äärettömän rento.

Konala Cartelli - Hyvä fiilis (Dippidippidii- anthem)

Tehty niin vitsillä kun vaan biisin voi tehdä, eikä välttämättä vetoo ihan kaikkien huumorintajuun, mutta mä en vaan pääse siitä yli.

Liisanpuisto - Liikaa

Kun joku toimii, niin se vaan toimii... Muutenki aina tykänny biiseistä, joissa on joku "oivallus" lopussa... Tää on ehkä vähän väärässä osiossa, mut tää piti silti saada mukaan.

3

Liisanpuisto - Iso kolmonen

Iskee ja kovaa. Johtuuko tuosta pikkukakkosen tunnarista, paha mennä sanomaan... :) Joka tapauksessa vaikka aihe on moneen kertaan käytetty, niin sen voi myös tehdä hyvin.

Maajoukkue - Pojat

Biitti toimii ja riimit uppoo, vaikka aika kliseitä onkin... Oikeestaan tarkemmin ajatellen en osaa selittää miks mä tästä tykkään... Kun joku toimii, niin se vaan toimii...

Toinen Kanava - Snapsilasin kaa

Streetstyle, eli en ala biittiä kommentoimaan (Snoop Dogg - Drop it (like its hot)). En ensin tykänny, mut muutaman kuuntelukerran jälkeen alko toimia. Mulle yleensä käy niin noitten streetstyle- biisien kanssa, kun on tottunu niihin alkuperäsiin sanoihin...

2

Jurassikki - Minä ja maailma

Aihetta on käsitelty aika moneen kertaan, eikä tässä oo sinänsä mitään ilmeisen erilaista, mut mulle tää toimii. Vaikka mikään ei varsinaisesti pistä korvaan erilaisena, niin silti siinä on jotain omaperästä.

Steen1 ja Asa - Terroristi

Tämänki löysin tossa uudestaan. Tässä vaan jotenki toimii tuo ihan täysin asiaankuulumaton biitti. Jos ei kuuntele sanoja, niin vois luulla kevyeksikin biisiksi.

1

Avaintekijät - Haaveilen susta

Pitihän näitäkin laittaa tänne yks... Ei oo liian vakavissaan tai liian vitsillä tehty. En yleensä tykkää tällasista biiseistä, mut tää on kai sit se poikkeus...

"Tekisin jos uskaltaisin"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.