IRC-Galleria

bad_taste^

bad_taste^

Hih, perkele!9

Pakon edessä.Keskiviikko 30.11.2005 05:06

Noh, jonkin sortin pakonomaisen tarpeen edessä tänne taas kirjotan. Ehkä syynä on jokin omituinen ulkopuolinen voima, tai sitten vain se, että haluan ihmisten luulevan että allekirjoittaneellä on oikeasti elämä. (ei ole)

Joten: tänään oli vapaa päivä, koska on koeviikko ja koetta ei ollut. Niinpä se meni hienosti opiskelun merkeissä. Ja vitut.
Nimittäin, kellon ollessana jota kuinkin melkein kaksi tai jtn, päätin mennä poikkeamaan paikallisten nuorten hengaus-paikkaan, nuokkuun (=nuorisokahvila).

Tuollapa sitten vierähtikin useita tunteja niinkin sivistänkin asian, kuin biljardin merkeissä.
Iltapäivään mahtui myös tuhottomasti kirosanoja (varsinkin sana crack-neekeri ilmestyi kommunikoinnin välineeksi pelottavan usein, miksi? en tiedä) , hurjaa ja käsittämättömän aikuismaista säkkituoli-sotaa, kahvin juontia ja satunnaisia (tosin aikasen monilukuisia) sauhuketaukoja.

Seitsemän aikaan, kun tämä teinipoikien paratiisi, taas kerran suljettiin, lopetimme erään nimeltämainitsemattoman henkilön kanssa ylevän (tosin sangen kaoottisen) biljardi-pelimme, keräsin diabloni paikan modernista soitinlaitteesta (toinen kajari paskana, prkl), sain komealla pärstäkertoimellani pummittua ilmaisen kahvin ja aloitin lumisen, loskaisen ja (ainakin henkisellä tasolla) hurjan hengenvaarallisen kotimatkani.

Ihmeen kautta selviydyin. Melkein kunnossa. Tästä alkoikin sitten 16-vuotiaan sankarimme hurja opiskelu. Ja jälleen kerran, vitut.
Jollain hämmentävällä tavalla allekirjoittanut on nimittäin onnistunut välttelemään kokeisiin lukua koko päivän (huomioikaa kellon aika).

Sankarimme on nimittäin katsonut illan huonoimmatkin television tuotokset, takertuen niihin kuin hukkuva siihen kuuluisaan viimeiseen oljekorteensa.
Mm. "salkkarit" kuuluivat tähän ohjelmistoon (oli muuten vitun tyhmä loppu,
"mutta sähän oot steriili", uskomattoman epäloogista, miksi pornopoika välittäisi Elinalle et se voisi saada jälkikasvua, jos se kerran oikeesti olisi steriili) .

Kröhöm. Allekirjoittanut ei muuten oikeasti seuraa kyseistä huuhaa-sarjaa, vaikka tuo suluissa päivittely voisi sellaisen suuntaan vihjatakkin. En minä sellaisia.

Iltaan sisältyi myös useampi tunti koneella istumista, hurjaa musiikin kuuntelua (löytyipä yksi huba-bändi lisääkin, atheist <3) ja toivotonta kitaran rämpyttelyä.
Jälkimmäinen taisi herättää tästä kirjoitelmasta vastuussa olevan henkilön vanhemmatkin, koska alhaalta kuuluu ääniä. Tai sitten vain kuvittelen. Tiedä häntä.
Ehkä se on kissa.

Voisinpa aloittaa historian opiskeluni.

Adios, sexo machculino! Cojones, bourge!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.