IRC-Galleria

bad_taste^

bad_taste^

Hih, perkele!9
Aika öhmö olo. Viikonloppu oli ja meni, enemmän tai vähemmän vituilleen meni myäs. Perjantaina tais olla ihan kivaa, näin minulle on kerrottu. Tai no, lähinnä allekirjoittaneelle on kerrottu, että edellämainittu on kovinkin ärsyttävä humaltuessaan. Ärf, tottakai olen, olenhan sitä jo selvinpäinkin! Tontut. Illan menomestana toimi suurimman ajan Karvia, joka olikin vain lähinnä "mesta". Olihan se kivaa, luulisin, mutta mikäpä ei tuossa tilassa olisi? Golf?

Launtain suurin huipennus oli puistossa vierailu, joka oli kyllä harvinaisen tylsä reissu. Ainutta hupia järjestivät humalaiset ihkuteinit, keski-iältään ehkä noin kolmetoista. Sielläpä ne kierivät ja kiljuivat iloisesti. Onhan se ihan kivaa, kun on kivaa. Hyökkäilivät seksuaalisesti viattomien poikalasten kimppuun (eivät siis minun, olen ilmeisesti liian rujo jopa näiden ihanien humalaisten yhdeksänkymmentäluvun tuotoksien silmissä) ja yrittivät väkivalloin riistää ihmisten kaljoja. Huurrrrjjaaa. Itse olin selvinpäin. Vitutti.

Istun tuolilla, edessäni on kone. Yllättävää. Täällä on kovin sekaista. Näkisitte, niin pelästyisitte. Pöydällä on suuri kasa epämääräisiä erinäisiä papereita, joista pitäisi nyt etsiä se tietty, erääseen historian aineeseen liittyvä paperihärpäke. Tuntuu toivottomalta. Ensi viikollapa alkaa koeviikkokin. Keskiviikkona, joka lienee saaneensa nimensä sijoittelustaan melkeinpä keskelle viikkoa. Vaikkei se itseasiassa ole keskellä viikkoa. Huijjausta! Viikossa on seitsemän päivää, joista neljäs, jos lasketaan maanantaista viikko alkavaksi, on torstai, jonka molemmilla puolilla on vielä kolme kärsimyksen päivää. Eikös häntä pitäisi siis sanoa keskiviikoksi? Mahtaa torstaita vituttaa. Voi pientä.

Noh, takaisin maanläheisempiin ongelmiin. Huomenna ruotsin sanakoe, minä ihan pihalla. Kuten ruotsista yleisestikkin. Ei kiinnosta. Hmph. On jotenkin kovin runollinen olo tämän multimaalisen ketutuksen lisäksi. Sellainen olo, että menenpä tästä ulos polttelemaan piippua ja nauttimaan päässäni myllertävästä verbaalisesta sanajuhlasta kauniissa kuutamossa. --->

Hah! Huijjasin! Ei laiska allekirjoittanut minnekkään mene. Vaikka piippukin olisi ja piipputupakkiakin omistan tällä nimenomaisella hetkellä. Hirveän makuista tosin.

Taas kerran voi vain päivitellä sitä, miten paljon fiksumpaa olisi tehdä tuota edellä mainittua hissanjuttua tai vaikka lukea niihin ruotsin sanakokeisiin. MUTTA EI! Kirjoitellaan kaikki yhdessä turhuuksia galtsupäiväkirjoihin, niin koulu menee vituilleen, vaimo jättää, ja koira karkaa turkuun! Noh, vaimoa ei ole, tuskin tuleekaan näillä näkymin, koiran tilalla on kissa, joka on niin hemmetin laiska, ettei se kyllä mihinkään karkaa, mutta kouluhan tässä ketuilleen menee. Se on saletti.

Kai sitä voisi tuan hissan pariin siirtyä. Lalalaaa. Ei kyllä jaksaisi. Lueskelinpa äsken vanhoja meselogeja. Ne oli ihan hassuja. Olenpa jo silloin ollut täydellinen idiootti, pakko myöntää. Eipä ihminen osaa asioita arvostaa, ennen kuin ne menettää. Tyhmää.

Ja jos se tanan karvapallo herättää mut tänä yönä, niin teen siitä villasukat.

No en tee, on se ihan kiva kissa, vaikka onki täys mulkku.

Niist sukist tulis kyl aika lämpimät.

Traagista. Lauantai 23.09.2006 17:10
Enpäs olekkaan ennen avannut kaljaa huuliharpulla.
Siistii.
:) / : (

Hulluutta & Humalaa.Keskiviikko 13.09.2006 02:12

SUURI HUMALAKYSELY

haastan nämä kolme ryyppykaveria tekemään tämän:

Juhoooo, Tomiiiii ja Marttiiiii.


1. Minkälainen olet kännissä?
Hmmm... Emmää tie. Muut tietää varmaan paremmin. Veikkaan, et helvetin ärsyttävä/hupaisa/epäselkoisa/TYHMÄ. Kai mä joskus angstaan ja oon hieman tasapainoton. Anteeksi.

2. Milloin aloitit kännäämisen?
Se oli tuossa kutosen ja seiskan välisenä kesänä.

3. Oletko kännipäissäsi lähtenyt jonkun henkilön matkaan jonka naama ei aamulla miellyttänytkään?
Jos olisin, sitä tuskin muistaisin.

4. Kuvaile juomistasi neljällä sanalla
Liiallista, riehaisaa, tanallista ja vaarallista.

5. Mitä yleensä juot?
KALJAA. <3 Sit joskus erehdyn väkeviin.

6. Mikä on pahinta juomaa mitä tiedät?
RED CAT.

7. Oletko ollut alaikäisenä baarissa? Missä?
Olin mä seiskalla jossai laivan baaris. o.O

8. Ketkä ovat vakio-juoppokavereitasi?
Juho, juuso ja tonppa.

9. Kerro ärsyttävä piirre, joka tulee esiin sinusta kännissä?
Voi luoja. Kaikki.

10. Osaatko mielestäsi juoda?
No tota... viime launtai... *pähkäilpitkäänjahartaasti* En.

11. Kerro pahimmista övereistäsi.
No ehkä joskus seiskalla, kun allekirjottanut kannettiin kotiin omien vanhempien toivosta. Nolotti, hävetti ja VITUTTI.

12. Kerro noloin tekosi humalassa?
Krrrröhöm. Unohtakaamme ne.

13. Parhaat kotibileet tms. joissa olet ollut?
Molemmat juhon mökkibileet ja sit Juuson mätöt.

14. Mikä on lempi juomasi?
Koff. <3

15. Tanssitko tai laulatko paljon humaltuessasi?
Hurmaan läsnäolevaiset kauniilla viserrykselläni.

16. Tappeletko kännissä?
Enpä kauheasti. Kunhan en sammu ja joudu herätetyksi. Paaahha virrrrhe.

17. Oletko usein poliisien kanssa tekemisissä humalassa?
Pari kertaa.

18. Miten valmistaudut iltaan?
Juomat, savukkeet ja joku urpo mukaan ja siitä se sitten lähtee.

19. Mitä muut sanovat juomisestasi?
Ei kaikki voi aina tykätä.

20. Jos saisit valita, huomenna olisi vappu, juhannus vai uusivuosi?
Ehkä juhannus, nauttisin varmaan nummessa, suoraan provinssista jatkaneena. Tuhannen humaloissani.

21. Kuvaile tanssimistasi humalassa.
Taitaa mennä moshaamiseksi.

22. Mikä on lempi biisisi humalassa?
Kaikki mikä jytää ja jyrisee kuin perkele. Enimmäkseen metalli, kuten aina.

23. Mikä on typerin keksintösi mitä olet kännissä keksinyt?
Ehkäpä eräs tapon yritys. Voi luoja.

24. Oletko hyvä juomaan väkeviä shotteina?
Enpä juuri. En ainakaan pidä sen jälkeisestä itsestäni.

25. Lopuksi kerro paras drinkkivinkkisi tai mikä on sinun mieluisin sekoitus...
Olen tylsä: KossuBattery.

Rikos-pellellä on ilkeä suunnitelma! Torstai 07.09.2006 03:13

Hän aikoo tuhota juhla-tunnelman haisevilla ilmapalloilla, jotka räjähtävät.

Voi luoja. Voi luoja. Kerrankin hieman piristystä tähänkin pimeään syys-iltaan.
Tongin nimittäin tuossa äsken vaatekaappiani paremman elämän toivossa ja mitä löysinkään!

Pimeän menneisyyteni. Kaapin perukoilta, tyylittömien vaatteiden takaa ja seasta, löytyi nimittäin hämärännäköinen, suurehko, jopa hieman ilkeä laatikko. Nostin sen pelonsekaisin tuntein ulos komerostaan... Hetken rauhoittumisen ja mieleni terästämisen jälkeen uskaltauduin avaamaan laatikon. Se oli täynnä ala-astetta! DIDIIIDIIIDADIIDIII! ( Dramaattista musiikkia. )

Ensimmäisenä mielenkiintoni herätti hieno (vitun ruma) vyölaukku, joka kilisi. Huuliani lipoen helläsin sen vetoketjua ja kurkistin sisään. Gogoja! Vitusti gogoja! Tiedättehän, mitä ne ovat?
Niitä helevetin turhia muovi-ukkoja, joilla pelattiin jotain ihmeellistä "heittelypeliä" (säännöt muistava minua infotkoon), jotka joskus olivat niiin "cooool". Jos sinulla ei sellaista ollut, sait turpaasi joka välitunti, keittäjät eivät antaneet sinulle ruokaa ja opettajat rankaisivat ala-arvoisilla numeroilla. Tätä en halunnut, joten alennuin hankkimaan näitä silloin joskus. Olen todella hämilläni, että näitä vielä elossa on. Aivan Mahavaa.

Sitten liikuntuin miltei kyyneliin. Löysin pienehkön, nahkakantisen kirjasen. Päiväkirjan. Allekirjoittanu on siihen ahkerasti kirjoittanut vuosina 1998-2000. Siis yhdeksän-yksitoista vuotiaana. Sivuja on jopa kaksi. Sangen noloa tekstiä.
(Vielä nolompaa on se, että käsialani on vuosien varressa vaan huonontunut. Olin tuolloin myös parempi piirtämään, prkl.)

Seuraavaksi löysin hämärän, pienen ventin pussin. POKEMONKORTTEJA! Olinpas vallan hurahtanut kaiken maailman massateinipaskaan, jota silloin, ah, niin ihanasti ala-asteikäisille lapsosille tuputettiin. Kokoilmani on tällä saralla tosin sangen pieni, mutta omistanpahan Bulbasaurin seuraavan kehitysasteen (Se oli mun lemppari, Bulba siis. <3 )

"SIEMENSYÖKSYY!!"
Jepppp.

Löysin myös miniskeittilaudan korjaussetin (itse lauta on jossain, nobody knows where), paskovan possuavaimenperän, aivan-helevetisti kumilenkkejä, kaksi stilettiä (öööö... mitä?), stratovariussytkän ( taitaapi olla kyllä isoveljen ), kahdet uimalasit (toiset on adidaksen, salee pirun kalliit! Ostotarjouksia otetaan vastaan.) ja huuliharpun, jota rupesin soittelemaan. Toivotonta, luulen. Mut hieno tää on! Vaarin peruja, muistaaksein. Ai niin, niille jotka ihmettelevät omituista otsikkoa ja ekaa lausetta tässä vulgaarissa kirjoitelmasta, niin heille tiedoksi, että nämä on lainattu kutosluokalla tehdystä vappu-lehti-härpäkkeestä, joka myös oli sangen koominen.

Muistoja, muistoja.
No löytyihän se juomispaikka loppupeleissä. Eli siis perjantaina. Sama jatkui.

Nyt olis sit pienoinen krapula.
Huomenna kouluuun.

Sunnuntait, I despise You.

Jaiks.

Jihuu.Perjantai 01.09.2006 02:18

Ei oo kyl ketuttanut aikoihin näin ihaaanasti.
Mikään ei vaan toimi.
M00n teini. <3

Angst, angst, ANGST.
Ei jaksa, ei pysty, ei kykene.

Tahon juamaan. : <
Mutta minne? Helpommin sanottu kuin tehty näillä leveysasteilla.

Vitun Parkano.

Tana.

eIHELV.Perjantai 18.08.2006 01:21

Toi oli vaan niin pakko laittaa. :D Säästyn karulta kohtalolta. Ja jos mun seksielämäni tästä huononee, niin se menee jo sen verran miinukselle, että itku. :P

VOI LUOJA!

Huomenna dokaan. <3

Muahhaah.Perjantai 18.08.2006 01:20

Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.

Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti
Voipaska, tajusin just, et huomenna tosiaan kahdeksaan.
AHAHAHAHHAAHAAHAHAAHAHH (katkeransuloistasekoamisnaurua.)

Adios.

>

Hymyilevää elämää part. 2. Keskiviikko 16.08.2006 05:37

Ja nyt tuolla ulkona on joku ylikiimainen kissa (vältän kaksimielisyydet ilmoittamalla heti, että kysymys on siis kotieläimestä), joka on päättänyt piristää iltaani pienellä serenadilla.
Voi jumankeuta, mitä kiljumista. Kuulostaa kuolevalta hinkuyskäiseltä transsumummolta. Heittäisin sitä tulostimella, jollen olisi sangen eläinrakas, tahi tulostimeni niin kallis.

Niin on ankeaa, että kohta jo naurattaa.

Itku.

Muah.